Bizim çocuğumuz olmuyor tedavi görüyorum ilk bir devlet hastanesine gidecektim kaynanam illede benimle git dedi bende yok ben eşimle gitmeyi tercih ediyorum dedim belki ondanda bireyler isterler dedim sonra gelmedi biz doktora gittik ama çocuk olmadı bu sefer ben sana demedimmi benimle gel diye gelmedim bak işte çocuk olmadı dedi bende zaten isteyende olmaz anne dedim 1 sene beklemek zorundayım dedim ayrıca senle gelsem sanki hemen oluverecekmiydide dedim alakası yok dedim bir kadın doğum doktoru var erkek benim ablam şifayı onda buldu bende esime dedim buna gidelim belki bizde çare olur diye sonra bunu annesine söylemiş yok efendim kadinlar onun önünde bacak açmaya çok merakliymis ne anliyorlarmis bende dedim ki şifa buluyorlar gidiyorlar dedim meraklı olduklarından değil dedim hastalıklarına derman olduğu için dedim üstelik kaynanam kayinbabamin yanında konusuyor çok utandım ama cevabinida verdim sonra akademide bir doktor vardi ona gidecektik kayınvalidem gene ben götüreyim beraber gidelim dedi sonra neyse kırmayın dedim gidince nolacak bakalım dedim sonra gittik doktor özel konusuyor haliyle eşimle alakalı seyler sordu utandım eşimde sen annemle git dedi niye dedim bende sen gelemiyorsun dedim ve doktorun konuştuklarını anlattım annemin yanındaki böyle dedi diyor ben tabi dedim ben boşuna sen gel demiyorum dedim ve belki diyeceksiniz niye gelsin bisey olmaz diye ama benim korkularım var hadi dedi doktor sizin çocuğunuz olmicak diye benim yüzüme vuracağı ne malum belki bana diyecek benim oğlumda kusur yok kusur sende diye gerçi dese cevabını alır ama ben çok üzülür ve kendimi yiprattigimla kalırım kaynana degilmi herseyde bir dert olmasalar olmaz