Kaynana cikmazi

Eşinizin eski nişanlısından bahsederse bahsetsin, geçen geçmiş. Bu kadar kim ne demiş önemsemeyin.

İsteyen istediği markayı alıp giyer, çalışan kadınmış sizi ilgilendirmez.

Ayrıca konunuzu okuyunca ağzım o şeklinde kaldı.

Kütüphanelerden kitap alıp okuyabilirsiniz. Kayınvalideniz de sizi küçümsemeye çalışmasına güler geçersiniz.

Eşinizle ne ılgısı var kı hanımefendı ?Eşiniz ne yapabılır?Koca senın kocam açsa ne açmasa ne ?

Sizi kırmak istemem ama 22 yaşında 3 kız annesiymişsiniz. Yazdıklarınız çok zor anlaşılıyor. Lütfen kendinizi geliştirin, düzgün yazmak, düzgün konuşmak çok güzel şeyler.

Annem 16 yaşında evlendirilmiş. İlkokulu bitirince okuyamamış daha fazla. Bizimle oturup ders çalışırdı. Sürekli kitap okur, bize bu kitaplardan hikayeler anlatırdı. Kayınvalidem şunu dedi, görümcem bunu yaptı diye dertleri olmadı hiç. Ki hepsi de sorunlu insanlardı.

Kendiniz için değilse bile çocuklarınız için geliştirin kendinizi.

Yazımınız o kadar kötü ki konuya odaklanamadim. Nedir bu gelio, gidio,dio filan?
Yani whatsapp grubunda arkadaşlarınız ile kullandığınız yazım şeklini buraya taşımanıza gerek yoktu..cidden kayınvalide sorunu olduğunu anladım da konuyu bilmiyorum bu yüzden soruna cevap yok bende.

Aldığı, gezdiği, yediği, içtiği, kocasıyla ilişkisi seni ne ilgilendirir ? Kadın çalışıyor yapıyor. Bundan sanane ? Merak ettim

Annenizin ellerinden öperim

3 kız annesi mii?zaten yeterince sorumluluğu varmış nasıl vakit buluyor kaynanayı kafaya takmaya

Ya esimin eskilerini hep onume cikario bn kiskanan bi kadinim sonra esimle tartiscami bilerekten anlatio iste
Kadının anlattıkları üzerne sen neden eşinle tartışıyorsun ki. Adı üzernde eski.. Senden öncesi. Senin olmadığın, adının bilinmediği, varlığının görülmediği bir zaman dilimi.. Seni ilgilendiren bin konu değil. Ayrıca bu konudan kavga çıkartmaya devam edersen kaynanan daha çookk açar aski konuları. Zayıf noktanı göstermşsn. Gül geç. Ya da ay evet eski nşanlsı ama olmamş bak senin oğlun artk benm kocam de geç ..

Sasma sasma 4 te olabilirdi
Yine de bos vakti bol maşallah. Sen yetistiremiyorsun demek ki
sayfalarca ödevi vardı bir de kutu oyunları ve aktiviteler artı ev içi sporu yemek banyo bulaşık çamaşır kitap okuma saati derken zatenn akşam olduuu e artık da k.k saati gelmişti buradayımmm.çokk doluyum çokkkk

ben yeni evli sandım 3 5 aylık falan ondan üzülüyordur normaldir diyordum ama 3 çocuğu varmış 5 yıl geçmiş aradan eski nişanlı mı kalırrr ortada.zaten eski nişanlı şimdilerde bekar bile olsa istemez yahuu 3 çocuklu adamı konu sahibi boşuna kıskanıyorr

Gecen gün duydum biri dedi ki her gun yemek mi yapıyorsun ya da 2 gunde bir yap yogurt çorbasını yazin 1 hafta ye soguk soğuk. oylede dönüyor dunya böyle de yani biz bosa mi ugrasiyoruz ne

Gecen gün duydum biri dedi ki her gun yemek mi yapıyorsun ya da 2 gunde bir yap yogurt çorbasını yazin 1 hafta ye soguk soğuk. oylede dönüyor dunya böyle de yani biz bosa mi ugrasiyoruz ne
2. günde bile tadı bozulmaya başlıyor bazı yemeklerin 1 hafta ye mii?ben yemek yapmayı severim hem her gün yaparım pratiğimdir mesleğim gereği.ama ev işleri bir azap söylenee söylene yapıyorumm.1 hafta toz alma diyen de olurmu ki?tozlar ozamanda 11 e 11 maç yapar evde

Kardes kizma bana ama su turkceni dogru kullan ya lutfen boguluyorum okurken kaynana konusunda da ac agzini kopart kavgani bak nasil duzeliyor

Ayy benm annemde öyle. Ama benm annemi ilk okula ble göndermediler. Okuma yazma kursuna gitti belge aldı. Ben ilk okulda ders yaparken kitaplarmı okurdu. Sonra kuran kursuna gidip verilen dersleri okuyup yazarak iyice gelştrdi kendsni anneler bitaneee başımızdan eksk olmasnlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…