- 24 Ağustos 2018
- 4.298
- 10.978
- 208
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Eşinizle ne ılgısı var kı hanımefendı ?Eşiniz ne yapabılır?Koca senın kocam açsa ne açmasa ne ?Meraba bayanlar artik su insanlara verilen degerin kamufle edilmesinden bayginlik geldi bna vallahi sorun su .bn 5 yillik evliyim kayimvalidem esim ilk nisanini istemedigi icin atmis velhasil kader ya esimle biz gorucu usulu ama birbirimize cok asik olarak evlendik kayimvaliden bn saygisizlik yapmiyim dedikce buyugumdur dedikce astari yuzunu asti surekli bni ezio sozleriyle temizlik islerine gidio surekli ust bas kiyafet herseyi fazla fazla alio gezio tozuo bni catlatio surekli bni kucumsuo ve esimle bnim yanimda eski nisanli hakinda konu acio bn esime kiziorum soyle bidaha acmasin die yine yapio kizsakda surekli gorumcemle kaynimi tutuo en kotusu onlarda olsa yine bn batiorum bu arada bni kayimvalidem istemedi esimin dedesi yani kayimvalidenin babasi istedi illa oda o die ne yapmaliyim siz ce evime geldikce bunaliorum kirmakta istemiorum sonucta buyugum
Sizi kırmak istemem ama 22 yaşında 3 kız annesiymişsiniz. Yazdıklarınız çok zor anlaşılıyor. Lütfen kendinizi geliştirin, düzgün yazmak, düzgün konuşmak çok güzel şeyler.
Annem 16 yaşında evlendirilmiş. İlkokulu bitirince okuyamamış daha fazla. Bizimle oturup ders çalışırdı. Sürekli kitap okur, bize bu kitaplardan hikayeler anlatırdı. Kayınvalidem şunu dedi, görümcem bunu yaptı diye dertleri olmadı hiç. Ki hepsi de sorunlu insanlardı.
Kendiniz için değilse bile çocuklarınız için geliştirin kendinizi.
3 kız annesi mii?zaten yeterince sorumluluğu varmış nasıl vakit buluyor kaynanayı kafaya takmayaSizi kırmak istemem ama 22 yaşında 3 kız annesiymişsiniz. Yazdıklarınız çok zor anlaşılıyor. Lütfen kendinizi geliştirin, düzgün yazmak, düzgün konuşmak çok güzel şeyler.
Annem 16 yaşında evlendirilmiş. İlkokulu bitirince okuyamamış daha fazla. Bizimle oturup ders çalışırdı. Sürekli kitap okur, bize bu kitaplardan hikayeler anlatırdı. Kayınvalidem şunu dedi, görümcem bunu yaptı diye dertleri olmadı hiç. Ki hepsi de sorunlu insanlardı.
3 çocuğu varmış şimdi okudum şaştım kaldım.ben 1 çocukla başımı kaşıyamıyorum akşama kadarFotoğrafin var ama sen kaynani cekistiriosun. Neden boyle yapiosun. Görürse ne der bilmiomusun
Sasma sasma 4 te olabilirdi3 çocuğu varmış şimdi okudum şaştım kaldım.ben 1 çocukla başımı kaşıyamıyorum akşama kadar
Kadının anlattıkları üzerne sen neden eşinle tartışıyorsun ki. Adı üzernde eski.. Senden öncesi. Senin olmadığın, adının bilinmediği, varlığının görülmediği bir zaman dilimi.. Seni ilgilendiren bin konu değil. Ayrıca bu konudan kavga çıkartmaya devam edersen kaynanan daha çookk açar aski konuları. Zayıf noktanı göstermşsn. Gül geç. Ya da ay evet eski nşanlsı ama olmamş bak senin oğlun artk benm kocam de geç ..Ya esimin eskilerini hep onume cikario bn kiskanan bi kadinim sonra esimle tartiscami bilerekten anlatio iste
sayfalarca ödevi vardı bir de kutu oyunları ve aktiviteler artı ev içi sporu yemek banyo bulaşık çamaşır kitap okuma saati derken zatenn akşam olduuu e artık da k.k saati gelmişti buradayımmm.çokk doluyum çokkkkSasma sasma 4 te olabilirdi
Yine de bos vakti bol maşallah. Sen yetistiremiyorsun demek ki
ben yeni evli sandım 3 5 aylık falan ondan üzülüyordur normaldir diyordum ama 3 çocuğu varmış 5 yıl geçmiş aradan eski nişanlı mı kalırrr ortada.zaten eski nişanlı şimdilerde bekar bile olsa istemez yahuu 3 çocuklu adamı konu sahibi boşuna kıskanıyorrKadının anlattıkları üzerne sen neden eşinle tartışıyorsun ki. Adı üzernde eski.. Senden öncesi. Senin olmadığın, adının bilinmediği, varlığının görülmediği bir zaman dilimi.. Seni ilgilendiren bin konu değil. Ayrıca bu konudan kavga çıkartmaya devam edersen kaynanan daha çookk açar aski konuları. Zayıf noktanı göstermşsn. Gül geç. Ya da ay evet eski nşanlsı ama olmamş bak senin oğlun artk benm kocam de geç ..
Gecen gün duydum biri dedi ki her gun yemek mi yapıyorsun ya da 2 gunde bir yap yogurt çorbasını yazin 1 hafta ye soguk soğuk.sayfalarca ödevi vardı bir de kutu oyunları ve aktiviteler artı ev içi sporu yemek banyo bulaşık çamaşır kitap okuma saati derken zatenn akşam olduuu e artık da k.k saati gelmişti buradayımmm.çokk doluyum çokkkk
2. günde bile tadı bozulmaya başlıyor bazı yemeklerin 1 hafta ye mii?ben yemek yapmayı severim hem her gün yaparım pratiğimdir mesleğim gereği.ama ev işleri bir azap söylenee söylene yapıyorumm.1 hafta toz alma diyen de olurmu ki?tozlar ozamanda 11 e 11 maç yapar evdeGecen gün duydum biri dedi ki her gun yemek mi yapıyorsun ya da 2 gunde bir yap yogurt çorbasını yazin 1 hafta ye soguk soğuk.oylede dönüyor dunya böyle de yani biz bosa mi ugrasiyoruz ne
Ayy benm annemde öyle. Ama benm annemi ilk okula ble göndermediler. Okuma yazma kursuna gitti belge aldı. Ben ilk okulda ders yaparken kitaplarmı okurdu. Sonra kuran kursuna gidip verilen dersleri okuyup yazarak iyice gelştrdi kendsni anneler bitaneee başımızdan eksk olmasnlarSizi kırmak istemem ama 22 yaşında 3 kız annesiymişsiniz. Yazdıklarınız çok zor anlaşılıyor. Lütfen kendinizi geliştirin, düzgün yazmak, düzgün konuşmak çok güzel şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?