Evet konuyu okuyamadığımız icin anlayamadık, keşke bize laf yetiştirmek yerine iki dk düzenleseniz de biz de yardımcı olsak.bakın arkadaşlar canım sıkkın oldugu için bir çırpıda yazdım gectimm.noktalama imla kurallarını cok iyi bilirimm.kpss den 78 puan eşim 81 puan alarak atandıkk.iktisat mezunuyum y.lisan yaptımm konu bu degil. üsttede belittimm
Son cümleni sen anladın mı?Keske kamu personeliyim demeseydin , gelen gecen yazına laf etmiş!
Kamu personelisinin yazısına bak ne demek ya ?
Yazıyla kamu personeli olmanın arasındaki farkı göremeyen kk üyeleri
ben kimseye laf yetiştirmedim .kamu personelimisiniz diee soruluncaa evett dediimmm. sorun mu mu yanı. dayanışma dertleşme bumu yaniii.. kaç kere belirttim morelimm mozuk yazıp gectimmm diee.Evet konuyu okuyamadığımız icin anlayamadık, keşke bize laf yetiştirmek yerine iki dk düzenleseniz de biz de yardımcı olsak.
Off neyse. İyi günler, morelinizi bozmayınben kimseye laf yetiştirmedim .kamu personelimisiniz diee soruluncaa evett dediimmm. sorun mu mu yanı. dayanışma dertleşme bumu yaniii.. kaç kere belirttim morelimm mozuk yazıp gectimmm diee.
Evet konuyu okuyamadığımız icin anlayamadık, keşke bize laf yetiştirmek yerine iki dk düzenleseniz de biz de yardımcı olsak.
Yorumlara kadar indiğimde ruhum daralıyor artık forevercım. Uyardım diye ban yedim gecen hafta.Hadi konu bi solukta sıkıntıdan yazıldı anlıyoruz da peki ya yorumlar. Yorumlarda da hala devam. Kelimelerin son harfleri neden ikişer üçer kere yazılıyor?
Morelin bozuk anlaşılıyor zatende biz sana nasıl yardım edelim bacımben kimseye laf yetiştirmedim .kamu personelimisiniz diee soruluncaa evett dediimmm. sorun mu mu yanı. dayanışma dertleşme bumu yaniii.. kaç kere belirttim morelimm mozuk yazıp gectimmm diee.
hemen anlatayım canım anlamadıysan?Son cümleni sen anladın mı?
?hemen anlatayım canım anlamadıysan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?