- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
Canım konuna yorum yapcaklarına alakasız yazıya bak ne kamu personelimisiniz demişler saçmalamıslar takma kafana morelin bozuk içini dökmüşsün,ben kimseye laf yetiştirmedim .kamu personelimisiniz diee soruluncaa evett dediimmm. sorun mu mu yanı. dayanışma dertleşme bumu yaniii.. kaç kere belirttim morelimm mozuk yazıp gectimmm diee.
Morel değil moral.Canım konuna yorum yapcaklarına alakasız yazıya bak ne kamu personelimisiniz demişler saçmalamıslar takma kafana morelin bozuk içini dökmüşsün,
Moreli bozuk bi insandan imla beklemek yanlış
İşteyim şuan o kadar yogunum kiMorel değil moral.
İstemsizce bakıp bakıp güldüm.Morel değil moral.
Keske kamu personeliyim demeseydin , gelen gecen yazına laf etmiş!
Kamu personelisinin yazısına bak ne demek ya ?
Yazıyla kamu personeli olmanın arasındaki farkı göremeyen kk üyeleri
Son cümleni sen anladın mı?
Yazıyla kamu personeli olmanın alakası olmadığını söylüyorum neyini anlamadın
hanfendi ozaman sizin mantıkla gidecek olursakk doktorlar nasıl tıp kazanmış ve okumuşlarrrr.demekkki yazı degil önemli olannn.hangimiz dr yazısını okuyabiliyoruzz.ozaman yazılarıı kötüü diee dr yapmasınlarrr. konu bu degill canım sıkkın dedikçe demednz kalmadı sayenizde moralım iki kat daha bozulduu.kadın kadına yaptınıza bakınn.Valla laf ederim kimse kusura bakmasın Kamu Personelleri sınavla alınır ve belli bir genel yetenek göstermeleri gerekir, yazım imla ortada, bu türkçe ile bu yazım bilgisi ile nasıl olmuş anlamadım bu da gayet normal. Saçmalamadık mantık penceresinden baktık hanımefendi seviyenizi koruyun lütfen.
Seviyem bellidir benim canım merak etme,Valla laf ederim kimse kusura bakmasın Kamu Personelleri sınavla alınır ve belli bir genel yetenek göstermeleri gerekir, yazım imla ortada, bu türkçe ile bu yazım bilgisi ile nasıl olmuş anlamadım bu da gayet normal. Saçmalamadık mantık penceresinden baktık hanımefendi seviyenizi koruyun lütfen.
Seviyem bellidir benim canım merak etme,
Arkadas acıklıyor normalde böyle değil , moralim bozuktu ,direk yazdım diyor.
Hala bu yazıyla nasıl oldun kamu personeli ?
Diyen arkadaslar var .
Bırakında ,konuya yorum yapın lütfen üstüne gitmeyin..
Katılıyorum canım sanki burası dertleşme adına yapılan bi form değil de,hanfendi ozaman sizin mantıkla gidecek olursakk doktorlar nasıl tıp kazanmış ve okumuşlarrrr.demekkki yazı degil önemli olannn.hangimiz dr yazısını okuyabiliyoruzz.ozaman yazılarıı kötüü diee dr yapmasınlarrr. konu bu degill canım sıkkın dedikçe demednz kalmadı sayenizde moralım iki kat daha bozulduu.kadın kadına yaptınıza bakınn.
hanfendi ozaman sizin mantıkla gidecek olursakk doktorlar nasıl tıp kazanmış ve okumuşlarrrr.demekkki yazı degil önemli olannn.hangimiz dr yazısını okuyabiliyoruzz.ozaman yazılarıı kötüü diee dr yapmasınlarrr. konu bu degill canım sıkkın dedikçe demednz kalmadı sayenizde moralım iki kat daha bozulduu.kadın kadına yaptınıza bakınn.
Katılıyorum canım sanki burası dertleşme adına yapılan bi form değil de,
Yok nasıl kamu personeli oldun bu yazıyla , seni sorguluyorlar galiba kendileri olamadı o güzel imla kurallarıyla
Seninde konuyla ilgilendiğini pek göremedim konu sahibinin avukatı mısın?Arkadaş konuyla ilgileneceğine benimle mesajlaşıyor...
tatttlımm benimm sen o ğüzel yazınla bir yerlere gelemeyişinin kuyruk acısını doya doya yaşaman için seni kendi haline bırakıorumm baybenim mantığımla gidecek olursanız bu örnekle çok alakasız bir kapıya çıkmış olursunuz.
eleştiri hakkım var sanıyorum herkese açık bir konuda da .
Durumunuz için gerçekten üzgünüm en kısa zamanda feraha ermenizi dilerim.
Canım bence görüşme mecbur kalmadıkça,Seninde konuyla ilgilendiğini pek göremedim konu sahibinin avukatı mısın?
Ben ikinci sayfada yorumumu yaptım konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?