Eşim kendince tavır koydu. Uzun bir süre eve getirmedi gitti kendi görüştü sadece. Kadın acayip yüzsüz, utanmaz insanla başa çıkılmıyor maalesef.Size bu kadar eziyet edilirken dur diyemeyen adamla neden evli kaldınız? Kaç senelik evlisiniz?
Kuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.
Sıkı can ıyıdır cabuk gıder evıne gftkgfklşfglşYemek işi ile eşim ilgileniyor şu an kaynananın canı sıkılıyor ama belli etmiyor.
Bazen ben de öyle düşünüyorum ama inanın kadın o kadar utanmaz ki yüzüne küfür etsen yine gelir.eşinizde iş yok
sorun eşinizde ,eşiniz buna izin veriyorBazen ben de öyle düşünüyorum ama inanın kadın o kadar utanmaz ki yüzüne küfür etsen yine gelir.
Evet ederdi. Eşim benim kadar kinci değil.Der tabi cunku butun bu olup bitene idare et diyen bir oglu var. Sizin aileniz ayni seyleri yapsaydi esiniz idare eder miydi?
Asla göndermem.Çocuklar Babaanneyi seviyorsa araya girmemelisiniz. Madem gelmiş mesafeyi koruyun muhatap olmayın. Torun görmek isterse de eşinizle gönderirsiniz çocukları
Aslında bunu yapsam iyi olur herhalde hak ediyor. Ama benim çocuklar hep yanında, ayrılamadılar.E siz de delirin laf sokun, biraz da onlar idare etsin :)
Evet ederdi. Eşim benim kadar kinci değil.
6 9 arası yaşlarıÇocukların aklını kalbini kötülükle doldurmayın.
Peki kaç yaşında çocuklarınız?
Büyüdükçe anlayacaklardır zaten. Hiç bir çocuk annesine kötü davranan kimseyi sevmez.
Benim elim kolunu bağlayan zaten çocuklar, acayip çok seviyorlar babaanneyi niye bu kadar seviyorlar anlamıyorum.Valla ben kiciyim. Ben olsam alir cocuklari bir otele giderdim ana ogul takilsinlar. Yuzune de soylerdim sessizce de gitmezdim. Madem hos gorulup idare edilecek seyler deliye baglardim delidir ne yapsa yeridir derlerdi hic degilse. Biraz da sizi hos gorsunler.
Küçükler anlamak için.6 9 arası yaşları
çocuklar babaanne anneanne dedeleri severler, aslında paylaşımları arttıkça daha cok seviyorlar ama her cocuk bir şekilde kendilerine ilgi gösteren bu tür yaşlı akrabaları seviyor.Benim elim kolunu bağlayan zaten çocuklar, acayip çok seviyorlar babaanneyi niye bu kadar seviyorlar anlamıyorum.
Bu kadar nefret ediyorsan geçerli nedenlerin olduğunu düşünüyorum. Çocuklarını alıp annene gidebilirsin. ana oğul beraber takılsınlarAsla göndermem.
Diğer odada çocuklarla oynuyor ben burada kafayı yiyorumKüçükler anlamak için.
Ben sizi haklı buldum, böyle bir kadına anlayış göstermek, gülümsemek mümkün değildir.
Ama siz yine de çocukları karıştırmayın. Onlar zamanla uzaklaşacaklardır. Zaten böyle ağzı küfürlü,düşman gibi kadından ne babaannelik görecekler, görmesinler daha iyi. Ama siz bekleyin, işler sizin lehinize de döner bir gün.
Benim elim kolunu bağlayan zaten çocuklar, acayip çok seviyorlar babaanneyi niye bu kadar seviyorlar anlamıyorum.
Maalesef çocuklar babaanneye çok düşkün ve bu çok sinirimi bozuyor.Bu kadar nefret ediyorsan geçerli nedenlerin olduğunu düşünüyorum. Çocuklarını alıp annene gidebilirsin. ana oğul beraber takılsınlar
Amin. TeşekkürlerCocuklar sever, sizin ne yasadiginizi nerden bilip anlasinlar adi ustunde cocuk. Cocuklara ufak bir tatil yapacaginizi soyleyip ya bir tatile ya bir otele gidebilirsiniz. Ben bile sinir oldum sizi dusunemiyorum. Allah sabir versin size.
Çocuklara çok mu güzel davranıyor?Diğer odada çocuklarla oynuyor ben burada kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?