Kaynana geldi maalesef

Size bu kadar eziyet edilirken dur diyemeyen adamla neden evli kaldınız? Kaç senelik evlisiniz?
Eşim kendince tavır koydu. Uzun bir süre eve getirmedi gitti kendi görüştü sadece. Kadın acayip yüzsüz, utanmaz insanla başa çıkılmıyor maalesef.

Der tabi cunku butun bu olup bitene idare et diyen bir oglu var. Sizin aileniz ayni seyleri yapsaydi esiniz idare eder miydi?
Evet ederdi. Eşim benim kadar kinci değil.

Çocuklar Babaanneyi seviyorsa araya girmemelisiniz. Madem gelmiş mesafeyi koruyun muhatap olmayın. Torun görmek isterse de eşinizle gönderirsiniz çocukları
Asla göndermem.

Evet ederdi. Eşim benim kadar kinci değil.

Valla ben kiciyim. Ben olsam alir cocuklari bir otele giderdim ana ogul takilsinlar. Yuzune de soylerdim sessizce de gitmezdim. Madem hos gorulup idare edilecek seyler deliye baglardim delidir ne yapsa yeridir derler hic degilse. Biraz da sizi hos gorsunler.

Çocukların aklını kalbini kötülükle doldurmayın.
Peki kaç yaşında çocuklarınız?
Büyüdükçe anlayacaklardır zaten. Hiç bir çocuk annesine kötü davranan kimseyi sevmez.
6 9 arası yaşları

Benim elim kolunu bağlayan zaten çocuklar, acayip çok seviyorlar babaanneyi niye bu kadar seviyorlar anlamıyorum.

6 9 arası yaşları
Küçükler anlamak için.
Ben sizi haklı buldum, böyle bir kadına anlayış göstermek, gülümsemek mümkün değildir.
Ama siz yine de çocukları karıştırmayın. Onlar zamanla uzaklaşacaklardır. Zaten böyle ağzı küfürlü,düşman gibi kadından ne babaannelik görecekler, görmesinler daha iyi. Ama siz bekleyin, işler sizin lehinize de döner bir gün.

Benim elim kolunu bağlayan zaten çocuklar, acayip çok seviyorlar babaanneyi niye bu kadar seviyorlar anlamıyorum.
çocuklar babaanne anneanne dedeleri severler, aslında paylaşımları arttıkça daha cok seviyorlar ama her cocuk bir şekilde kendilerine ilgi gösteren bu tür yaşlı akrabaları seviyor.
cocukları kendi haline bırakın. benim annem de babamın taraf akrabalarına karsı bizi doldurup durdu, kendince haklı oldugu noktalar vardı ama bir cocuk bunun agırlıgında ezilmek istemiyor emin olun. cocuklarınızı ve eşinizi seviyorsanız bunu yapmayın.

Diğer odada çocuklarla oynuyor ben burada kafayı yiyorum

Cocuklar sever, sizin ne yasadiginizi nerden bilip anlasinlar adi ustunde cocuk. Cocuklara ufak bir tatil yapacaginizi soyleyip ya bir tatile ya bir otele gidebilirsiniz. Ben bile sinir oldum sizi dusunemiyorum. Allah sabir versin size.

Bu kadar nefret ediyorsan geçerli nedenlerin olduğunu düşünüyorum. Çocuklarını alıp annene gidebilirsin. ana oğul beraber takılsınlar
Maalesef çocuklar babaanneye çok düşkün ve bu çok sinirimi bozuyor.

Cocuklar sever, sizin ne yasadiginizi nerden bilip anlasinlar adi ustunde cocuk. Cocuklara ufak bir tatil yapacaginizi soyleyip ya bir tatile ya bir otele gidebilirsiniz. Ben bile sinir oldum sizi dusunemiyorum. Allah sabir versin size.
Amin. Teşekkürler

Diğer odada çocuklarla oynuyor ben burada kafayı yiyorum
Çocuklara çok mu güzel davranıyor?
Yakarım vururum diyor dediniz ama anlamıyorlar besbelli.
Ne isterlerse yapar mı, şımartır mı çocukları?
Peki acaba o sizinle ilgili birşeyler söyler mi çocuklara? Kötü şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…