3 doğum yaptım 3üde kız.
Bi oğlan doğuramadık ki havalanalım
Provokatif bir konu bence sakin olun,polemikle harcadığınız zamana yazık.
Hülya Avşar benziyorum. Arkadaşlar öyle der eşimin huyu öyle ona göre güvenmek daha önemli sana güvencem her konuda kıskanmayın gerek duymuyorum diyor
Elin kaydı sanırım bacım, taşlar yan tarafaDerdin ne o zaman çekmeyen bilemez rahatın yerinde anlaşılan yok başında bçyle bir dert
Tabi ama bAma ben bu söylediklerimi genellemiyorum kesinlikle. Bazı kayınvalideler cidden çok fena mesela babannem. Asla gelini olmak istemezdim
Kıskanmıyor ya ne yapayım fikir alırım dedim şekerim muckpeki öyleyse niye bunu bir dert olarak görüp konu açtınız?
Keşke az çirkin olsaydın da yazmayı doğru öğrenseydin yarım yamalak msjlarına bayıldımGayet cazibe fitil fiziği çok hoş mavi gözlüyüm elma yanaklı kiraz dudaklıym
ben senin şekerin değilimTabi ama b
Kıskanmıyor ya ne yapayım fikir alırım dedim şekerim muck
Ben kv ilişkim mükemmel demedim ki benim de sorunlarım var ama en azından ben büyütüyorlar kimse melek değil kiKiziyorum amaaa
Cok büyük konusmayin..Allahin tokmagini yersiniz kafaniza..Size bundan sonra kaynananizla hic sorun yasamayacaginizin garantisini kim verdi..
Eee, dertsizlikten sıkıldında milletin derdi seni mi gerdi?Ben kv ilişkim mükemmel demedim ki benim de sorunlarım var ama en azından ben büyütüyorlar kimse melek değil ki
Burda okuyorum da herkes kaynasından görüşmesinden eşinin ailesinden şikayetçi toplum olarak neden bu kadar bencillik ta kızlar ilerde siz de kaynana olacaksnz eşinin ailesini bu kadar da çekişyitmeye ne gerek var ıyyyyyyyy eşimin ailesi başlığıyla başlayan konulardan gına geldi sanki burdaki gelinler masum rolünü oynuyor kim bilir burda ne kötü gelinler var sanki onlar kendileri mükemmel
Benim demek istediğim de buydu tebrikBenim annem babaannemin dizinde yatar saçlarını okşatırdı her fırsatta, güzel nenem benim annemi kaldırıp gece sütü içirirmiş bana hamileyken. Birinden biri hasta olsa başında beklerdi diğeri ya bişey isterse diye. Dışarıda gören kimse gelin kaynana demez anne kız zannederdi ikisini. Anlatılmayacak şeyler inanın. En büyük dileklerimden biridir babaannem gibi bir kayınvalidem olsun annem gibi de bir gelin olabileyim. Ölüm döşeğinde 4 evladını değil benim annemin adını sayıklamıştı babannem, nerde niye bıraktı beni gelsin elimi tutsun diye.
Ama buraya geliyorum bütün görümceler kayınvalideler cadı sanki. Kimsenin kimseye hoşgörüsü yok. Annemle babaannem de tartışırdı arada ama ben bir kez olsun görmedim iki gün konuşmadıklarını. Sinirli anlarında susar sonra halleşirlerdi. Mesele burada galiba, sinir anında söylenenlerin geri dönüşü olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?