Kaynana gelin hep düşman mı

İyi yürekli kaynana geldi de biz mi kötü gelinlik yaptık yahu.kim ne yaparsa karşılığını bulur.kimse kimsenin ne öz annesi ne de kızı olur adı üstünde el kızı'yız

sen suu kiskanilmayan es degilmisin hani su bulupta bunan Allah kocana sabirlar versin.

Üyelerin dedikodusunu yapmak için konu mu açtınız?
Nedir bu konunun amacı,anlamadım?
İyi yürekli kaynana geldi de biz mi kötü gelinlik yaptık yahu.kim ne yaparsa karşılığını bulur.kimse kimsenin ne öz annesi ne de kızı olur adı üstünde el kızı'yız
Ben bütün kv melek mi diyorum gelinler neden en ufak şeyleri dağ gibi büyütüyorlar

Bence şuan çok boş konuşuyorsunuz. Burda açılan bütün konularda bir kere mesele anlatılıyor. Olmayacak şeyler yapan herşeye karışıp burnunu sokan kaynanalardan bahsediliyor.Kimse durduk yere konuşmuyor.Sizde belliki o cadı kaynanalardansınız, hayır deilseniz ve hatta bekarsanız bu büyük konusmalara çok gülerim. Evlenince haber verinde bidaha konuşalım.Yok zaten kaynanaiseniz derdiniz belli.

Ben bütün kv melek mi diyorum gelinler neden en ufak şeyleri dağ gibi büyütüyorlar
Valla dağ gibi büyütenler genellikle ''benim çevremde'' kv şer oluyor.gelinler sadece etkiye tepki yapıyor.oğulları evlendi diye unutsunlar artık demiyorum,ama hayatına müdahaleyi azaltsınlar... son bir şey daha erkek çocuklarınızı lütfen anne aşığı yetiştirmeyi.sonra biz uğraşıyoruz, ciddi anlamda sıkıntı yani.

yaw yazmayın
herkesi sinirlendirip eğlenmeye çalışıyor işte
yazmayınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…