Üyelerin dedikodusunu yapmak için konu mu açtınız?
Nedir bu konunun amacı,anlamadım?
Ben bütün kv melek mi diyorum gelinler neden en ufak şeyleri dağ gibi büyütüyorlarİyi yürekli kaynana geldi de biz mi kötü gelinlik yaptık yahu.kim ne yaparsa karşılığını bulur.kimse kimsenin ne öz annesi ne de kızı olur adı üstünde el kızı'yız
birbirlerine sürtünerek cogaliyolar bunlar kesin kanaat getirdim....Bu troller neden hep gece amip gibi çoğalıyorlar
Kocam benden memnun kisen suu kiskanilmayan es degilmisin hani su bulupta bunan Allah kocana sabirlar versin.
Sürtünmeyle hamile kalınır mı bi sorubirbirlerine sürtünerek cogaliyolar bunlar kesin kanaat getirdim....
Adam çok ayıp utandımbirbirlerine sürtünerek cogaliyolar bunlar kesin kanaat getirdim....
Yok film izliyorMuhtemelen kocan koltukta horluyor, sinirimi çıkarıym iki çemkiriyimde dedin bence
Eşim çok kibardır asla horlamazMuhtemelen kocan koltukta horluyor, sinirimi çıkarıym iki çemkiriyimde dedin bence
evet kafanın buna gitmesi çok normalSürtünmeyle hamile kalınır mı bi soru
Allah aşkına söyle bana. Niye gecenin bu vakti böyle bi dert edindin.Yok film izliyor
Hmmmevet kafanın buna gitmesi çok normal
bomboş bir iRoni anlayişiyla ugrasiyoruz
Valla dağ gibi büyütenler genellikle ''benim çevremde'' kv şer oluyor.gelinler sadece etkiye tepki yapıyor.oğulları evlendi diye unutsunlar artık demiyorum,ama hayatına müdahaleyi azaltsınlar... son bir şey daha erkek çocuklarınızı lütfen anne aşığı yetiştirmeyi.sonra biz uğraşıyoruz, ciddi anlamda sıkıntı yani.Ben bütün kv melek mi diyorum gelinler neden en ufak şeyleri dağ gibi büyütüyorlar
Benim eşim horlar ama benide çok kıskanırEşim çok kibardır asla horlamaz
Evde elektrikler yok ne aydınlığı he heAllah aşkına söyle bana. Niye gecenin bu vakti böyle bi dert edindin.
Aydınlanmamı yaşadın
Vayy be horlama da çekilmezBenim eşim horlar ama benide çok kıskanır
Aşk olsun bana mı diyorsunyaw yazmayın
herkesi sinirlendirip eğlenmeye çalışıyor işte
yazmayınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?