kaynana geliyor

ilk önce kaynana yerine anne demekle kadının sevgisini bir nebze artırabilirsin gibime geliyor. Ama eşinin ailesine de aynı burda forumlarda olduğun gibiysen kusura bakma ama çok iticisin. Ayrıca ev onların kadın istediği gibi gelir kalır kimse karışamaz. Oğluna söylemeyip senden mi izin alacaktı hey allahım ya...

Yorum yapanlarin buyuk cogunlugu kv ile anne kiz iliskisinde heralde. Hayır yani yazdıklarınızla ne alakası var konunun? Evi kv aldı diye kafasına estiği gibi gelme hakkına mı sahip? Böyle düşünenler kv sabah kapısını çaldığında küfrede küfrede açar gelip burda laf ebeliği yapıyor. Limoncuyu hiç bilmem ama maşallah herkes sıkı takipçisi olmuş. Yorumlra bakınca sürekli bi dolapta sucuk var, çıkar gidersin, kahve içersin, altın mevzusu. Konu saptırmakta üzerinize yokmuş maşallah. Ayrıca bi insanın kendi problemleri yüzünden eşi işe kavga etmesi ayrı, kv ya da 3. Kişiler yüzünden etmesi apayrı bi durum. Bunu ayırt edemeyecek olmanız acınası.. limoncu28 sizinde bu kadar sakinlikle yaklaşmanız beni çok şaşırttı açıkçası.

Sen kaynananinda,eşininde hakkından gelirsin,olan onlara olur zira hep aynı konuları temcit pilavı misali ısıtıp ısıtıp ortaya koyuyorsun. Eşin hayatinda olduğu sürece kaynana,kayınpeder,görümce,elti kim varsa hayatında olacak öyle yada böyle, uzatırsan zararı kendine.

Yok o zaten çocuk yapıp boşanıcak.
Onlar da hayatından çıkar artık hayırlısı ile.

onu ve yaptıklarını takmayın umursamayın mutluluk pozları verin eşinizle çatlasın defolup gitsin.

Yok o zaten çocuk yapıp boşanıcak.
Onlar da hayatından çıkar artık hayırlısı ile.
O kadar kolay deģil işte. Babası görecek çocuğu,kaynanasıda görecek,limoncuda hırsından çatlayacak.
Çocuk yapacakta,ek gıdaya geçince lahmacunmu söyleyecek çocuğa,hamburgermi?
Ah limoncu vallahi alemsin,hep kafan karışık,hep kırk tilki kafanda. Anlayamıyorum seni.

Bebekle birlikte Starbucks'a giderler ne olacak ki

yarın geliyolar diyosun e haberin var işte. çat kapı gelme diye bir durum yok. Bir ay öncemi söylesinler geliyoz diye

E kış geliyor kvler ısınmak için oğullarının evine gelmeye başladılar yapacak bir şey yok senin ailen de uzakta olabilirdi onlarda yatılı gelebilirdi öyle bak olaya.

Nasıl bir insansın / karaktersin çok merak ediyorum

-Ölsün de evi bize kalsın kızlarına değil dediğin adamın karısını evine istemezken hiç garip hissetmiyor musun?
-Kızlarına yardım yaptığı için diş bilediğin kadını aynı zamanda evine almamak tuhaf değil mi? Böyle birine kadın tabiki yardım yapmaz.
-Evi olmasa evlenmezdim, ev altın mal mülk para pul bizde geline verilen değerdir dedin. Kaynananda sana çok ama çok değer verdiği için seni özlüyor ve yanına geliyor olamaz mı?
-Ya da demek ki neymiş, malla mülkle mutluluk huzur saadet olmuyormuş...

Fazla mal göz çıkarmaz derler ama bazen yuva yıkmaya kadar götürüyor...

canım ben aldırış etmemeye başladım açıkçası
hiçde tınlama boşver kaynanın derdi bu zaten
oğlumla kavga etsin bende görüp mutlu olayım
hiç bir şey deme bu sefer kaynanın mutsuz gönder :)

Yorumlara bakınca niye kaynanla sorunlar yasıyosun gibi sorularda hic begeni yok konu sahibi ile dalga geçen yorumlardaki begenilerde almis basını gitmis.. Heralde canı sıkılan her hatun burda Güldürüyorsunuz yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…