- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
bu yoruma bittimOturduğun evi kaynananlar almadı mı..
İstediği gibi gelir,oğluna aldığı eve narenciyeciim..
Sen kaynananinda,eşininde hakkından gelirsin,olan onlara olur zira hep aynı konuları temcit pilavı misali ısıtıp ısıtıp ortaya koyuyorsun. Eşin hayatinda olduğu sürece kaynana,kayınpeder,görümce,elti kim varsa hayatında olacak öyle yada böyle, uzatırsan zararı kendine.
O kadar kolay deģil işte. Babası görecek çocuğu,kaynanasıda görecek,limoncuda hırsından çatlayacak.Yok o zaten çocuk yapıp boşanıcak.
Onlar da hayatından çıkar artık hayırlısı ile.
O kadar kolay deģil işte. Babası görecek çocuğu,kaynanasıda görecek,limoncuda hırsından çatlayacak.
Çocuk yapacakta,ek gıdaya geçince lahmacunmu söyleyecek çocuğa,hamburgermi?
Ah limoncu vallahi alemsin,hep kafan karışık,hep kırk tilki kafanda. Anlayamıyorum seni.
yarın geliyolar diyosun e haberin var işte. çat kapı gelme diye bir durum yok. Bir ay öncemi söylesinler geliyoz diyeofff kızlar her zamanki gibi haber vermezler gene yarın geliyolarmıs
insan yasadıklarından sonra hani yüzünü görmek istemez ya benimde öyle iste tamam anlıyorum esimin annesi saygı vs vs vs ama iste ne nemrut kadın gelde gör dicek cinsten
en kızdıgımda neden beni aramıyosun yaa tamam oglunun evi olabilir ama insanlık hali usulden ara gelcez ama napıyosun vs de bari,
kaynanaya nasıl sabredilir siz napıysounuz huysuz bi kaynananız oldugunda evinize geldiginde
cünkü her geldiginde esimle kavga ettirip gidiyor klasık kaynana
HahahahaBebekle birlikte Starbucks'a giderler ne olacak ki
Hahahaha
Ama pardon markete siparis verebilir,bebek çorbası,bebek püresi,bebek yoğurdu,maaile altınları vardı. Bende mama,yoğurt diyorum burda dimi
Oturduğun evi kaynananlar almadı mı..
İstediği gibi gelir,oğluna aldığı eve narenciyeciim..
Yorum yapanlarin buyuk cogunlugu kv ile anne kiz iliskisinde heralde. Hayır yani yazdıklarınızla ne alakası var konunun? Evi kv aldı diye kafasına estiği gibi gelme hakkına mı sahip? Böyle düşünenler kv sabah kapısını çaldığında küfrede küfrede açar gelip burda laf ebeliği yapıyor. Limoncuyu hiç bilmem ama maşallah herkes sıkı takipçisi olmuş. Yorumlra bakınca sürekli bi dolapta sucuk var, çıkar gidersin, kahve içersin, altın mevzusu. Konu saptırmakta üzerinize yokmuş maşallah. Ayrıca bi insanın kendi problemleri yüzünden eşi işe kavga etmesi ayrı, kv ya da 3. Kişiler yüzünden etmesi apayrı bi durum. Bunu ayırt edemeyecek olmanız acınası..limoncu28 sizinde bu kadar sakinlikle yaklaşmanız beni çok şaşırttı açıkçası.
genel olarak yorumlara baktım da şuan zaten kayınvalidesinin gelmesine değilde nerden konu açtım diye hayıflanacak duruma gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?