Sende ekdigini biçersin sonra kapişetekleri zil çaldırmıs derken
kaynana geliyo kim ister kaynanayı söyle bana ben cok demogoji yapmayı sevmem burdakiler gibi aglıyorum kaynanam bana bunı dedi gibi bi konu acamam cünkü o kadın beni aglatamaz catır catır kavga ederim pasif durmam
ayrıca toruna gelmissin tam tersi cocugum oldumu senede bi bayram görür o kadar elletmem öptürmem benim cocugum o
aslında aynen onu yapmak lazım ama iste insanlık vazifesi görsün merhametsiz kadınSende yarın bas git bir yere nasılsa sana haber verilmemiş misafir senin değil.
3 ay mı aman allahım nasıl müsade ediyosun 3 gün bile cok rahatsız ettikten sonra insanı hani ben kaynanaya karsı falan degilim cok eglenceliyim gezdiririm onu beyendigi yerler var güzel zaman gecirtirim ama öyle bi insan degil o geldimi evde huzur kalmıyovallaha canım benimkide yanımda kalıyo cıldırıyorum birde kızı geliyo evli ama 3 ay yazın 3 ay kısın kalıyo bizde artık eşimle özelim kalmıyo eşim bazen ablasını kovuyo bile o kadar rahatsız oluyoki anlatamam yani taşınalım diyo ben seneye taşınmayı düşünüyorum cahil insanlarla uğraşmak çok zor
Senin gibi boş beleş değiliz ki kaynanamizi oturup cekistirelim..senin yaptığın dobralik deil saygısızlıkbenim yapım böyle bunlar kendince dalga geciyolar ama ben kafaya taksaydım herseyi sacım beyazlardı allah korusun :)))
aynen dedigin gibi hepsi kaynanayla cok iyi ya anlatsa neler varda iste ben böyle dobrayım icim dısım bir saklamadan yazıyorum ya cekemiyolar
zaten kendi evim olsa zor kapımdan adım atar asla istemem esimde gitsin görsün anasını benim huzurumu kacıran bi insanla işim olmazYa kayinvalidenizden ev vs hicbirsey kabul etmeyip tamamen rest cekeceksiniz, ya da bu kaprislere boyun egeceksiniz..kisitli bi sure zarfinda size geldigini sayili vaktin cabuk gectigini kendinize tekrarlayip cok da abartmadan agirlayin derim
napim canım yapcak bişey yok anlayış sıfır3 ay mı aman allahım nasıl müsade ediyosun 3 gün bile cok rahatsız ettikten sonra insanı hani ben kaynanaya karsı falan degilim cok eglenceliyim gezdiririm onu beyendigi yerler var güzel zaman gecirtirim ama öyle bi insan degil o geldimi evde huzur kalmıyo
inan hep isterdim kaynanam anne olsun günlerde gezelim görümcem oldun caya kahveye gelsin diye ama yok kaynana anne asla olmuyo ben yapım geregi yapmacı degilim pek kayınvalidecigim deyip arkadasından ne cadı kaynana diceme kaynana derim direk görümcelerde 1 i var yok kocası kapı dısarı salmaz biri cokkkk uzakta hayaller hayatlar isteYa şu kaynana kelimesinden gerçekten hoşlanmıyorum .Doğrusu kayınvalide değil midir ? Konu başlığına bile kaynana yazmışsınız . Geline gelin , görümceye görümce , kayın pedere kayın peder , kayın valideye ise kaynana .
Ya şu kaynana kelimesinden gerçekten hoşlanmıyorum .Doğrusu kayınvalide değil midir ? Konu başlığına bile kaynana yazmışsınız . Geline gelin , görümceye görümce , kayın pedere kayın peder , kayın valideye ise kaynana .
kayınana-kayınbaba
bunlarda da kullanılır ki
bu bir aşağılama söylemi değil bence
kayın hısımları diye hukuki terim dahi var
Kayınanayı ilk defa duydum . Çevrem de ya anne ya kayınvalide deniyor çoğunlukla . Alışkın olduğum bir kelime değil o yüzden . Teşekkür ederim :)
len limoncu sankı eşinle cok iyi anlaşıyonda kadın kavga ettiriyo dıye sınırlenıyon
neden yemek yapmadın diye sorarsa dolapta sucuk var anne pişirip yersin de
aslı kayın ana ve kayın baba
biz kısaltma ile kaynana yapmışız kayınbaba zaten var
sizin çevrenziin kibarlığı o
valide sultan diyelim en iyisi vallahi; hem egoları tatmin olur oğlan analarının
Ne alakası varYa şu kaynana kelimesinden gerçekten hoşlanmıyorum .Doğrusu kayınvalide değil midir ? Konu başlığına bile kaynana yazmışsınız . Geline gelin , görümceye görümce , kayın pedere kayın peder , kayın valideye ise kaynana .
senmi dobrasınbenim yapım böyle bunlar kendince dalga geciyolar ama ben kafaya taksaydım herseyi sacım beyazlardı allah korusun :)))
aynen dedigin gibi hepsi kaynanayla cok iyi ya anlatsa neler varda iste ben böyle dobrayım icim dısım bir saklamadan yazıyorum ya cekemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?