evet ne kadar cok kişi dalga geçmişgenel olarak yorumlara baktım da şuan zaten kayınvalidesinin gelmesine değilde nerden konu açtım diye hayıflanacak duruma gelmiştir.
yyy allah korusun bunun gibisiyle altlı üstlüde oturamazsın bi cocugunu bosattı yanında bizde olsak bosatırdı cadı karıCanim sevinmelisin evine geliuor diye bi de benim gibi ayni evde kalanlari var biz napalim o zaman
anlamayan cokkkkk aslında yapamadıklarını bana yazıp kendince rahatlıyolar bi arkadas demis siz kaynananız sabah 9 da geldiginizde icinizden küfür ederek karsılıyosunuz kız yazıncamı zorunuza gitti demis haklı yaniiArkadaşlar kimse sizi yorum yapmanız için zorlamıyo, konu sahibinin konu açmasından rahatsızsanız konusunu okumaz geçersiniz, yapcağınız şey bu kadar basit. Anlatabildim mi????
etekleri zil çaldırmıs derkenDeli deliyi görünce sopasını saklarmış:)
Takdir ettim kaynanayı, eli öpülesi kadın, sizin gibi gamsız ve keyfine düşkün birinin bile eteklerine zil çaldırmış :) :)
Daha duuur...
Bunlar, iyi günlerin.
Hele bir torun olsun...:):):):)
valla ne o beni sevsin ne ben onuilk önce kaynana yerine anne demekle kadının sevgisini bir nebze artırabilirsin gibime geliyor. Ama eşinin ailesine de aynı burda forumlarda olduğun gibiysen kusura bakma ama çok iticisin. Ayrıca ev onların kadın istediği gibi gelir kalır kimse karışamaz. Oğluna söylemeyip senden mi izin alacaktı hey allahım ya...
benim yapım böyle bunlar kendince dalga geciyolar ama ben kafaya taksaydım herseyi sacım beyazlardı allah korusun :)))Yorum yapanlarin buyuk cogunlugu kv ile anne kiz iliskisinde heralde. Hayır yani yazdıklarınızla ne alakası var konunun? Evi kv aldı diye kafasına estiği gibi gelme hakkına mı sahip? Böyle düşünenler kv sabah kapısını çaldığında küfrede küfrede açar gelip burda laf ebeliği yapıyor. Limoncuyu hiç bilmem ama maşallah herkes sıkı takipçisi olmuş. Yorumlra bakınca sürekli bi dolapta sucuk var, çıkar gidersin, kahve içersin, altın mevzusu. Konu saptırmakta üzerinize yokmuş maşallah. Ayrıca bi insanın kendi problemleri yüzünden eşi işe kavga etmesi ayrı, kv ya da 3. Kişiler yüzünden etmesi apayrı bi durum. Bunu ayırt edemeyecek olmanız acınası..limoncu28 sizinde bu kadar sakinlikle yaklaşmanız beni çok şaşırttı açıkçası.
yooo cokk sükür asla öyle demem ben kim ki burdakiler yazar yazar gider her elestiriyi kafama takmam bengenel olarak yorumlara baktım da şuan zaten kayınvalidesinin gelmesine değilde nerden konu açtım diye hayıflanacak duruma gelmiştir.
burası kamp mı buraya ısınmaya gelicekler allah askıan yorumundan bu adabı var kızlarE kış geliyor kvler ısınmak için oğullarının evine gelmeye başladılar yapacak bir şey yok senin ailen de uzakta olabilirdi onlarda yatılı gelebilirdi öyle bak olaya.
onlar kendilerine gülüyolar vall keske hepsi benim gibi cesaretli olup kocalarıyla yasadıkları kavgayı isteki müdürün kıskanclıklarını is arkadaslarınn üstüne basarak ilerlemelerini kaynanalarının dediklerini yazsınlarda görelimYorumlara bakınca niye kaynanla sorunlar yasıyosun gibi sorularda hic begeni yok konu sahibi ile dalga geçen yorumlardaki begenilerde almis basını gitmis.. Heralde canı sıkılan her hatun burda Güldürüyorsunuz yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?