kaynana geliyor

limoncu28 bence evden birine haber verilmesi yeterlidir.
yok evin hanımına sorulmalı diyenlerdenseniz, o zaman eşinize diyeceksiniz, eve misafir gelmek isterse, yani eşinize söylerse, "bir eşime sorayım, müsait miyiz" şeklinde cevap vermesini öğreteceksiniz.
burada kv yi hatalı bulmadım ben.

Onun evinde oturman herşeye karışacağı anlamına gelmez ki. Forumdaki kadınlardan aile evinde kalan hiç mi yok?
Bu noktada " istediği gibi gelir, karışamazsın, onun evi" gibisinden laf söylenemez.
Evet kadın kötü biri olabilir, sen gene de saygında kusur etme.
Ben de sevmiyorum kayınvalideyi geldiğinde çok konuşmam, oğluyla sohbet eder gider. Az ve öz konuş açıkçası.
Cahille laf yarıştıramam, burada kastım okumamış olması değil, cahillik başka bişey. Ben kayınvalidemde anladım bunu.
Yapacak bişey yok, o geldiğinde bir iki adım geride durmak mantıklı olan.

huysuz olduğunu, zaten amacının bir sorun çıkarmak olduğunu bildiğimden aldırmıyorum ona... sinirden kudursam bile soktuğu lafları anlamıyormuş gibi yapıyorum... yani onunla yaşamayı öğrendim ve onun amacına hizmet etmiyorum; beni yiyemezse kendi kendini yer

CANIM KAYNANA İŞTE BEN Bİ AYLIK EVLİYİM KAYNANAM İLK HAFTA GELİP 4 GÜN KALDI BENDE HAMİLEYİM ARAYIP SORMUYOR ŞİMDİ İŞLERİNE GELDİĞİ GİBİ AYNEN SADECE OĞLUYLA İLETİŞİMDE BENİ NE ARAR NE HABER VERİR

yorumları okudum biraz sorun kv yoksa sizde mi anlayamadım.

genel olarak yorumlara baktım da şuan zaten kayınvalidesinin gelmesine değilde nerden konu açtım diye hayıflanacak duruma gelmiştir.
evet ne kadar cok kişi dalga geçmiş
ve birde önceki acılan konularından konu sahibesine saldırmak moda oldu
çok kırıcı ve alay eder gibi yorumlar
bazıları var cok yardımcılar ama bazıları cok acımasız burada
millet resmen çemkirip stres atmaya geliyor buraya
bazı yorumlara üzülyorum da gecen yaptıgım bı yoruma bırı durup dururken oyle bı saldırdı oyle kötü şeyler yazdı ki oturup ağladım
çok hassasım heralde ben ya öle öenmü geleni yazıp hakaret edemıyorum millete

Habersiz değil ki haberli geliyorlar ki yarın gelecekler diyebiliyosun
Oğlunu araması da bana anormal gelmedi
Benim annem beni, eşimin annesi eşimi arar. Ben bu durumdan memnunum

Katlanmak zorundasin.. Napacan sevdiginun anasi sinirin bozuldugu anda bile surat asma hep gul psikopat oldugunu dusunsun belki korkar

Arkadaşlar kimse sizi yorum yapmanız için zorlamıyo, konu sahibinin konu açmasından rahatsızsanız konusunu okumaz geçersiniz, yapcağınız şey bu kadar basit. Anlatabildim mi????

Arkadaşlar kimse sizi yorum yapmanız için zorlamıyo, konu sahibinin konu açmasından rahatsızsanız konusunu okumaz geçersiniz, yapcağınız şey bu kadar basit. Anlatabildim mi????
anlamayan cokkkkk aslında yapamadıklarını bana yazıp kendince rahatlıyolar bi arkadas demis siz kaynananız sabah 9 da geldiginizde icinizden küfür ederek karsılıyosunuz kız yazıncamı zorunuza gitti demis haklı yanii

etekleri zil çaldırmıs derken

kaynana geliyo kim ister kaynanayı söyle bana ben cok demogoji yapmayı sevmem burdakiler gibi aglıyorum kaynanam bana bunı dedi gibi bi konu acamam cünkü o kadın beni aglatamaz catır catır kavga ederim pasif durmam

ayrıca toruna gelmissin tam tersi cocugum oldumu senede bi bayram görür o kadar elletmem öptürmem benim cocugum o

v
valla ne o beni sevsin ne ben onu
o öyle bi kadın ki burdaki kaynanalar onu yanında neki anlatsam sasarsam bi kac msjımda var okuda gör

benim yapım böyle bunlar kendince dalga geciyolar ama ben kafaya taksaydım herseyi sacım beyazlardı allah korusun :)))
aynen dedigin gibi hepsi kaynanayla cok iyi ya anlatsa neler varda iste ben böyle dobrayım icim dısım bir saklamadan yazıyorum ya cekemiyolar

y
genel olarak yorumlara baktım da şuan zaten kayınvalidesinin gelmesine değilde nerden konu açtım diye hayıflanacak duruma gelmiştir.
yooo cokk sükür asla öyle demem ben kim ki burdakiler yazar yazar gider her elestiriyi kafama takmam ben

E kış geliyor kvler ısınmak için oğullarının evine gelmeye başladılar yapacak bir şey yok senin ailen de uzakta olabilirdi onlarda yatılı gelebilirdi öyle bak olaya.
burası kamp mı buraya ısınmaya gelicekler allah askıan yorumundan bu adabı var kızlar
ayrıca kısa kalıcaklar ama is kısa kalmaları degil suratsızlıklarını görmem aynı odada nefes almak vs vs vs kaynana tüy olup dolaptan düsmüs gelinin bası yarılmıs o hesap

Yorumlara bakınca niye kaynanla sorunlar yasıyosun gibi sorularda hic begeni yok konu sahibi ile dalga geçen yorumlardaki begenilerde almis basını gitmis.. Heralde canı sıkılan her hatun burda Güldürüyorsunuz yani :))
onlar kendilerine gülüyolar vall keske hepsi benim gibi cesaretli olup kocalarıyla yasadıkları kavgayı isteki müdürün kıskanclıklarını is arkadaslarınn üstüne basarak ilerlemelerini kaynanalarının dediklerini yazsınlarda görelim

vallaha canım benimkide yanımda kalıyo cıldırıyorum birde kızı geliyo evli ama 3 ay yazın 3 ay kısın kalıyo bizde artık eşimle özelim kalmıyo eşim bazen ablasını kovuyo bile o kadar rahatsız oluyoki anlatamam yani taşınalım diyo ben seneye taşınmayı düşünüyorum cahil insanlarla uğraşmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…