- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Yapmıyor yapmasın sıkıntı yok ama çenesi durmuyor herşeye karışıyorEline yapışmaz yardım etse. Söyleyin "söylenecegine" yardım etsin sultan hazretleri
Bunu desem de Yapmaz elini sürmez ama bana psikolojik olarak suçlu hissettiriyor. Sürekli evin içinde yaptığım bir hatayı dile getiriyor bunu bilerek yapıyorLaf ettigi anda o isi birakirim sen yap derim elimi bile surmem
Ogretin karismamasi gerektigini , ve lutfen beraber yapin isleri , neden makinaya laf ettiginde sen as demiyorsunuz
Aynen valla makineye nasıl çamaşır atacagıma yumusatıcı türüne herşeye karısır. Meslegi gereği gece calısıyor gündüz hep evde. Beni bıktırıyorEşinize acil olarak oyalanacağı bişey bulun. Spor hobi ne olursa iş dışında vakit geçireceği birşeyler olsun.
Bu tarz adamlar ne yazıkki değişmiyor.
Kuzenimin eşi aynı şekilde yoğun çalıştığı dönemlerde vakit bulamıyordu yorum yapmaya ama onun dışında herşeye müdahaleci.
Bulaşık makinasına bulaşıkları nasıl dizeceğine kadar karışır, eve temizlik için yardımcı gelir gider en ağır dolabın arkasını çeker silinmemiş bir yer bulur, ortalıkta bişey dağınık kalsa hemen laf eder. Bunun gibi bir sürü örnek.. Maalesef değişmiyor karakterleri
Bu sefer de kavga çıkarıyor.. 6 tane ablası var evlerinde bu düzene alışmış benden de aynı şeyi bekliyorEn sevmediğim erkek tipi, beğenmiyorsa kendi yapsın bir zahmet, tamamen çekin elinizi işlerden birkac gün görsün bakalım ne oluyormuş siz yapmayınca
Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur.
Bu karakter olmus artık eşimde o kadar yoruluyorum ki bazen. Kaynana olsa bu kadar karışamazdı herhaldeSen erkeksin bunlar benm işim sen kendi işine bak diyin sert bi şekilde.
Yada sizde onun işlerine karışın görsün nasıl oluyomuş.
Kendi de asmıyor niyeti onu bana hatırlatarak psikolojik olarak beni yıpratmaya suçlu hissetmeme neden olmaya çalışıyor.. Bunu bilerek yaptığını düşünüyorumdert oluyorsa kendi assın.
Yapmıyor yapmasın sıkıntı yok ama çenesi durmuyor herşeye karışıyor
Valla kusura bakmasin, siz ablası değilsiniz, kimseyle kıyaslamasın sizi, her karıştığında sert tepki gösterin, alttan alirsaniz bu karışma artarak devam eder.Bu sefer de kavga çıkarıyor.. 6 tane ablası var evlerinde bu düzene alışmış benden de aynı şeyi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?