- 24 Mart 2016
- 557
- 2.719
- 113
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet öyle ama anlamıyor bu durumun ciddiyetini.. Abisini yanında eleştiriyorum kendi de katılıyor ama kendine gelince göremiyor aynı durumu
Bunun için boşanmak fikri kafama yatmıyor. Düşündüm de bunu. Ama bu da kolay degil psikolojik olarak beni yoruyor artık.. Misafirlere yaptığım sunum sırasına bile karısan adam benim eşim..Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ekonomik özgürlüğünüz var. Yani eşiniz gibi çalışıyor ve para kazanıyorsunuz.
Üstüne yemek dahil evin tüm işlerini yapıyorsunuz. Ve sizi eleştirmeye programlanmış bir adama bakıyor ve psikolojik şiddetine maruz kalıyorsunuz.
Size yapılan tüm önerilere de eşinizin bunları yapmayacağını söyleyerek itiraz ediyorsunuz.
O hâlde sizin çözüm planınız ne?
Bunun için boşanmak fikri kafama yatmıyor. Düşündüm de bunu. Ama bu da kolay degil psikolojik olarak beni yoruyor artık.. Misafirlere yaptığım sunum sırasına bile karısan adam benim eşim..
Anlayabiliyorum :) Allah sabir versinİlgisi yok maalesef spora git diyorum ona da gitmiyor sürekli dibimde peşimde.. Adamın abisi babası da böyle yanlıs anlamayın ama böyle herseye karışan teyzeler gibiler
Merhaba hanımlar. Konu eşim ve beni delirten davranısları.. Kaynanam gibi artık bıktırdı. Ben mi abartıyorum bunlar anormal seyler mi lütfen söyleyin.. Eşim evde her odada ne oldugunu bilir odalarda en ufak oynama yapsan farkeder. Mutfakta dağınıklık oldu mu gerginleşir bunu bana cok yansıtır. Yardım falan da etmez yanlıs anlasılmasın ama herseyden heryerden haberdar olmak ister. Titiz olması fln ilk basta cok hosuma gidiyordu ama zamanla bıktım artık. Kaynana gibi sürekli tepemde. Börek yaptım sabah peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur. Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde
Tabiki de diyorum dedim ama bu adamda bir karakter halini almıs resmen. Düzeltmem için uyarmak yetmiyorBacım burda herkese cevap vermişsin az cok eşinede diyemiyormusun karı gibi dikilme tepeme diye
Hem bana böyle söylencek eşim al kendin yap der bi daha tövbe elimi sürmem
Pislik götürsün biraz anlasın degerini
Çalışırken hergün ev temizlemiyorım ama bunu da tabiki laf sokarak söylüyor. Yemekte yapmıyorum ama içinden geçenleri biliyorumBide calısıyormussunuz yuh ya herşeyi niye siz yapıyosunuz
Bırakın pisletsin bırakın kötü yapsın ama yapsın yani
O ne öyle ya hem kendi bi halt yemiyo hem bırbır susmuyor
Diyorum tabiki ama kolay degil onda bu huy haline gelmiş degiştirmek kolay değil..Niye her işi siz yapıyorsunuz?
Yardim etmiyorsun bari sus diyemiyor musunuz?
Annesi de kendi gibi ama yanımda degil onun boslugunu dolduruyor..2. bir kaynana adeta Allah sabır versin
Bizimki de aynı.. Banyo paspasını falan hep kendi beğendi aldı.. Tabaktan, tencereden, herşeyden haberi var..Benim kaynanam yok ama saolsun eşim var. Bazen soylerim bunu ona güler falan. Benim eşim de çok karısır herşeye. Banyo paspasını ben almıştım gayette banyomun renklerine falan uygun birsey. Taktı ona en yakın zamanda değiştirelimmiş. Temizlikten düzene yemekten giydiğim kıyafete herseye karısır. Karakteri böyle. Biraz da ben yumusak oldugum için galiba bu kadar karısıyor. Çok da kavga ediyoruz bu yuzden ama. Hala eski tas eski hamam.
Tamam uyarma sende tavır alTabiki de diyorum dedim ama bu adamda bir karakter halini almıs resmen. Düzeltmem için uyarmak yetmiyor
Geçmez geçmiyor zaten.. Çocuk falan olsa sorumluluk artacak iyice daralıcam yardım etmediği sürekli bıt bıt konusacakTamam uyarma sende tavır al
Yapma yahu gercekten yapma bi ömür böyle biriyle gecermi ayagını denk alsın kendisini bi sarsın kölesi olmadıgınızı farketsin
Çözümünü bulursan de banadaMerhaba hanımlar. Konu eşim ve beni delirten davranısları.. Kaynanam gibi artık bıktırdı. Ben mi abartıyorum bunlar anormal seyler mi lütfen söyleyin.. Eşim evde her odada ne oldugunu bilir odalarda en ufak oynama yapsan farkeder. Mutfakta dağınıklık oldu mu gerginleşir bunu bana cok yansıtır. Yardım falan da etmez yanlıs anlasılmasın ama herseyden heryerden haberdar olmak ister. Titiz olması fln ilk basta cok hosuma gidiyordu ama zamanla bıktım artık. Kaynana gibi sürekli tepemde. Börek yaptım sabah peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur. Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde
Öğret desene söylendigindeGeçmez geçmiyor zaten.. Çocuk falan olsa sorumluluk artacak iyice daralıcam yardım etmediği sürekli bıt bıt konusacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?