Kaynana gibi eş.

Evet öyle ama anlamıyor bu durumun ciddiyetini.. Abisini yanında eleştiriyorum kendi de katılıyor ama kendine gelince göremiyor aynı durumu

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ekonomik özgürlüğünüz var. Yani eşiniz gibi çalışıyor ve para kazanıyorsunuz.

Üstüne yemek dahil evin tüm işlerini yapıyorsunuz. Ve sizi eleştirmeye programlanmış bir adama bakıyor ve psikolojik şiddetine maruz kalıyorsunuz.

Size yapılan tüm önerilere de eşinizin bunları yapmayacağını söyleyerek itiraz ediyorsunuz.
O hâlde sizin çözüm planınız ne?

Sadece kendi işinizi yapmayı denediniz mi? Kendinize yemek yapın, kendi çamaşırlarınızı yıkayın, kendi dağınıklığınızı toplayın. Ne oluyor diyince de oturun konuşun

Bacım burda herkese cevap vermişsin az cok eşinede diyemiyormusun karı gibi dikilme tepeme diye
Hem bana böyle söylencek eşim al kendin yap der bi daha tövbe elimi sürmem
Pislik götürsün biraz anlasın degerini

Bunun için boşanmak fikri kafama yatmıyor. Düşündüm de bunu. Ama bu da kolay degil psikolojik olarak beni yoruyor artık.. Misafirlere yaptığım sunum sırasına bile karısan adam benim eşim..

Bide calısıyormussunuz yuh ya herşeyi niye siz yapıyosunuz
Bırakın pisletsin bırakın kötü yapsın ama yapsın yani
O ne öyle ya hem kendi bi halt yemiyo hem bırbır susmuyor

Bunun için boşanmak fikri kafama yatmıyor. Düşündüm de bunu. Ama bu da kolay degil psikolojik olarak beni yoruyor artık.. Misafirlere yaptığım sunum sırasına bile karısan adam benim eşim..

Ben size boşanın demedim.

Çözüm için tüm önerilere kapıyı kapattığınız için, ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordum.

Benim kaynanam yok ama saolsun eşim var. Bazen soylerim bunu ona güler falan. Benim eşim de çok karısır herşeye. Banyo paspasını ben almıştım gayette banyomun renklerine falan uygun birsey. Taktı ona en yakın zamanda değiştirelimmiş. Temizlikten düzene yemekten giydiğim kıyafete herseye karısır. Karakteri böyle. Biraz da ben yumusak oldugum için galiba bu kadar karısıyor. Çok da kavga ediyoruz bu yuzden ama. Hala eski tas eski hamam.

Sürekli kadınlarla oturmuş kalkmış, ondan kaynaklı böyle olmasi, babası da böyledir, yada kv niz böyle olması için telkinde bulunuyordur oğluna....

Biraz erkekliğine laf söyleyin...

"Ne bu böyle karı gibi herşeye laf söylüyorsun"....

"Herkesin karısı dırdır yapar benimde kocam karı gibi dırdır yapar" gibi....

"Hic erkeklerle oturup kalkmadin mı sen, kadinlarin arasında mı büyüdün"

"Böyle kadin gibi herşeye bir laf söylediğinde sana saygım kalmıyor"

Vs. Vs.

Belki kafasina dank eder

Bacım burda herkese cevap vermişsin az cok eşinede diyemiyormusun karı gibi dikilme tepeme diye
Hem bana böyle söylencek eşim al kendin yap der bi daha tövbe elimi sürmem
Pislik götürsün biraz anlasın degerini
Tabiki de diyorum dedim ama bu adamda bir karakter halini almıs resmen. Düzeltmem için uyarmak yetmiyor

Bide calısıyormussunuz yuh ya herşeyi niye siz yapıyosunuz
Bırakın pisletsin bırakın kötü yapsın ama yapsın yani
O ne öyle ya hem kendi bi halt yemiyo hem bırbır susmuyor
Çalışırken hergün ev temizlemiyorım ama bunu da tabiki laf sokarak söylüyor. Yemekte yapmıyorum ama içinden geçenleri biliyorum

Bizimki de aynı.. Banyo paspasını falan hep kendi beğendi aldı.. Tabaktan, tencereden, herşeyden haberi var..

Çözümünü bulursan de banada

Geçmez geçmiyor zaten.. Çocuk falan olsa sorumluluk artacak iyice daralıcam yardım etmediği sürekli bıt bıt konusacak
Öğret desene söylendiginde
Hadi sen yap göster bana bende öyle yapayım de
Aslan kocam de yaparsın edersin de ver gazı
Bizim işyerinede bi kadın ilk evlendiginde eşine yemegi kitlemiş ilk bir yıl neredeyse pişmemiş makarna cig et ne bileyim yanmıs pilav yedik mutfak savas alanına döndü her yer battı yandı vs ama hic söylenmedim hep eline saglık cok güzel yapmıssın dedim gazı verdim der
Suanda neredeyse yirmi yıllık evliler ve kadın kolay kolay yemek yapmıyormus
Birazda sizin elinizde bırakın kirletsin pisleysin söylensin beceremesin ama yapsın yahu en azından emege saygısı olur eleştirme cüretini bidaha kendinde bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…