- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Söylenmeye başladığı an jennıfern şarkısını aç "oooo oolmaaaaz senin annen değilimmm oooooo yoo yoo senin annen değilimm!!" Şeklinde türkçe dublaj olarak söyle bağırarakYapmıyor yapmasın sıkıntı yok ama çenesi durmuyor herşeye karışıyor
[QUOTE="anotherchance, post: 58760705, member: 745489
Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde
Merhaba hanımlar. Konu eşim ve beni delirten davranısları.. Kaynanam gibi artık bıktırdı. Ben mi abartıyorum bunlar anormal seyler mi lütfen söyleyin.. Eşim evde her odada ne oldugunu bilir odalarda en ufak oynama yapsan farkeder. Mutfakta dağınıklık oldu mu gerginleşir bunu bana cok yansıtır. Yardım falan da etmez yanlıs anlasılmasın ama herseyden heryerden haberdar olmak ister. Titiz olması fln ilk basta cok hosuma gidiyordu ama zamanla bıktım artık. Kaynana gibi sürekli tepemde. Börek yaptım sabah peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur. Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde
İlgisi yok maalesef spora git diyorum ona da gitmiyor sürekli dibimde peşimde.. Adamın abisi babası da böyle yanlıs anlamayın ama böyle herseye karışan teyzeler gibilerMylittlehoneybee kafasini kaldirmadan cok buyuk zevk alabilecegi bi hobisi varsa gerekli alet edevatlari temin etsen? Enerjisini oraya harcar
Hahaha muhtemelen anlamaz benim ki biraz jetonu ağırdır :) )Söylenmeye başladığı an jennıfern şarkısını aç "oooo oolmaaaaz senin annen değilimmm oooooo yoo yoo senin annen değilimm!!" Şeklinde türkçe dublaj olarak söyle bağırarak
Kendi de asmıyor niyeti onu bana hatırlatarak psikolojik olarak beni yıpratmaya suçlu hissetmeme neden olmaya çalışıyor.. Bunu bilerek yaptığını düşünüyorum
Kalk gramajını ölçeceksen sen koysaydın deseydin.peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye
Buzdolabının içinde ne çürüdü ne var ne yok hep bilir aynen. Baba suçlu hissettirdiği için yapıyorum aslında ya bunu çok ustalıkla yapıyor mesela diyor ki bak salatalık çürümüş yazık paramıza israf.. Aslında biliyorum onu bana ima ediyor talip etmedin çürüdü anlamındaBende de var aynısından bişey söyleyince o işi eline tutuşturuyorum. Bulaşık makinesi öyle dizilmez mi dedi buyur sen yap deyip çekiliyorum, makinada çamaşır var mı dedi sen asıver hayatım şu an kitap okuyorum diyorum. Arada bozulmuş sebze meyveyi burnuma sokuyor ama olsun artık o kadarını idare ediyoruz. Ama ben en başından beri böyle davranıyorum. Aman rahatsız olmasın diye her işi yapmaya çalışmıyorum.
Deneyeceğim bunu cidden.kendinizi ezdirmeyin.
çamaşırlar seni rahatsız ettiyse sen as ha asmayacaksan ben canım istediğinde keyfim geldiğinde asacağım deyin.
Aynen valla makineye nasıl çamaşır atacagıma yumusatıcı türüne herşeye karısır. Meslegi gereği gece calısıyor gündüz hep evde. Beni bıktırıyor
Daha neler neler.. Bu sadece biriKalk gramajını ölçekcesen sen koysaydın deseydin.
Ben çalışıyorum şuan 15 tatil oldugu için evdeyim. Elini en ufak ile dahi sürmez asla ama beni eleştirmeyi sürekli açığını bulmayı becerir.. Ev işi yapmıyor maalesef çok denedim Bi bulasık yıkasa on gün konusuyor pes ettimSiz gündüz çalışın o evde imiş ev işlerini yapsın
Beğenmiyorsan kendin yap der yapacağım işi de yapman
Gerekirse aç otururum yine de yapmam
Sadece sizin eviniz sizin isiniz degil ki onlar. Hem adama hizmet ediyorsunuz hem söyleniyor olaya bak ya. Söylendiği anda bırakın yapmayın yapamıyorum beceremiyotum diyin ev çöpe dönsün ya kendisinin de yapması gerektiğini öğrenir ya da susarMerhaba hanımlar. Konu eşim ve beni delirten davranısları.. Kaynanam gibi artık bıktırdı. Ben mi abartıyorum bunlar anormal seyler mi lütfen söyleyin.. Eşim evde her odada ne oldugunu bilir odalarda en ufak oynama yapsan farkeder. Mutfakta dağınıklık oldu mu gerginleşir bunu bana cok yansıtır. Yardım falan da etmez yanlıs anlasılmasın ama herseyden heryerden haberdar olmak ister. Titiz olması fln ilk basta cok hosuma gidiyordu ama zamanla bıktım artık. Kaynana gibi sürekli tepemde. Börek yaptım sabah peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur. Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde
Siz iş yaparken eşinizi odaya kilitleyinMerhaba hanımlar. Konu eşim ve beni delirten davranısları.. Kaynanam gibi artık bıktırdı. Ben mi abartıyorum bunlar anormal seyler mi lütfen söyleyin.. Eşim evde her odada ne oldugunu bilir odalarda en ufak oynama yapsan farkeder. Mutfakta dağınıklık oldu mu gerginleşir bunu bana cok yansıtır. Yardım falan da etmez yanlıs anlasılmasın ama herseyden heryerden haberdar olmak ister. Titiz olması fln ilk basta cok hosuma gidiyordu ama zamanla bıktım artık. Kaynana gibi sürekli tepemde. Börek yaptım sabah peyniri tabsga biraz fazla koymuşum kalmıs hemen yorum yapıyor bak cok fazla koymuşsun diye Makinede camasır attım asmadım ya ona hemen dert olur. Sürekli hatamı acıgımı arama peşinde
Ben çalışıyorum şuan 15 tatil oldugu için evdeyim. Elini en ufak ile dahi sürmez asla ama beni eleştirmeyi sürekli açığını bulmayı becerir.. Ev işi yapmıyor maalesef çok denedim Bi bulasık yıkasa on gün konusuyor pes ettim
Haklısınız.. Annem geldi kızım nasıl dayanıyorsun diyor her şeye karışıyor eşin diyor.. Anneme anlatamadım ama durum bu..Yok efendim. O kadar pimpirikli ise yardım etmek zorunda! Kimse başkasının hastalıklı hareketlerini çekip durmak zorunda değil. Herşeyi o kadar dert ediyorsa yardım edecek veya ağzını tutmayı öğrenecek. Bu konuda taviz veremezsiniz
Fena fikir değil ama diğer zamanlarSiz iş yaparken eşinizi odaya kilitleyin
Evet öyle ama anlamıyor bu durumun ciddiyetini.. Abisini yanında eleştiriyorum kendi de katılıyor ama kendine gelince göremiyor aynı durumuO konuştuğu için siz pes etmemelisiniz.
Aksine konuşmalarını duymamazlıktan gelip sustuğunuz için o pes edip tutumunu değiştirmeli.
Dünyaya hasbelkader erkek olarak gelmiş olmak kimseye kral olma hakkı vermez.
Böyle görüyor ben hem yemek yapacam hem ev temiz olacak hem işe gitcem.. Ama kendi bir işe gidiyor akşama kadar yatıyorSadece sizin eviniz sizin isiniz degil ki onlar. Hem adama hizmet ediyorsunuz hem söyleniyor olaya bak ya. Söylendiği anda bırakın yapmayın yapamıyorum beceremiyotum diyin ev çöpe dönsün ya kendisinin de yapması gerektiğini öğrenir ya da susar
Bir de üstüne çalışıyormuşsunuz kendinize bu kötülüğü yapmayın kimsenin hizmetçisi değilsiniz.Böyle görüyor ben hem yemek yapacam hem ev temiz olacak hem işe gitcem.. Ama kendi bir işe gidiyor akşama kadar yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?