Nişanlın parayı anneye veriyorsa düğün için para biriktirmeyi düşünmüyor anlaşılan.
Eeee adama söyleyesene.düğünü seneye yaza düşünüyoruz ben şuan çalışmıyorum çalıştığımda düğün için birikim yapmayı düşünüyorum şimdiden ama nişanlım tüm paraını eve verecek yani tamam bana yardım etmesn ama bari geleceğimiz için biriktirsin bunu annesinin söylemesi gerekmezmi vsen biriktir oğlum evlenceksin diye. benimde borçlarım var hadi al şunu borçlarn hafiflesn demesni geçtim ama annesne vermesi zoruma gidiyor
bunu onun akıl etmesi ggerekmezmi ben evlenmek istiyorum biraz birikim yapıyım seneye evlencem demesi gerekmezmi ben zaten bana versin demiyorum ama gelecek için birikim yapmıyorsa annesine veriyorsa tüm parayı bende eşi olcaksam al şu parayı biraz borcunu öde demesi gerekmezmi madem ilerisi için değil annesne veriyor hepsiniEeee adama söyleyesene.
Para biriktirmek gerek diye.
Senin borcunu ödemesi komik olur bence.
valla ben durumu pek parlak görmedim...evlenince imzayı atınca birden bire herşey değişmeyecek. yılların getirdiği alışkanlıklar kaybolmayacak inan. bence çoktan yavaş yavaş çekmeye başlamalıydın nişanlını. işin zor gibi.
Bu bermuda şeytan üçgeni(nişanlı,kaynana,görümce) konusundan bdv de 123588754321 tane konu var arkadaşım aç hemen okumaya başla bakalım çözüm bulan olmusmu???
Orası öyle.bunu onun akıl etmesi ggerekmezmi ben evlenmek istiyorum biraz birikim yapıyım seneye evlencem demesi gerekmezmi ben zaten bana versin demiyorum ama gelecek için birikim yapmıyorsa annesine veriyorsa tüm parayı bende eşi olcaksam al şu parayı biraz borcunu öde demesi gerekmezmi madem ilerisi için değil annesne veriyor hepsini
Evlenmeden önce de bütün özel günlerimizi ailelerimizle geçirdik evlendikten sonra da öyle. Bu başbaşa geçirmeye takıntılı olma durumunu anlamıyorum ben. Gerekirse başbaşa ayrı kutlanır aileyle ayrı. Doğum günümde ailem yanımda olmazsa mutlu olmam ki ben. Bu sebeple eşimi de bundan mahrum etmem. Ailelere bu kadar takık olmayın.
Para meselesine gelince sevgiliyken nişanlıyken dahil olmak bana çok mantıklı gelmiyor.
Özel günler için yorum yapmıcam çünkü bana biraz saçma geliyor özel gün olayı. Benim eşimle başbaşa olmam gereken tek özel gun var oda evlilik yıldönümü. Onun dısında zaten pek takmam. Ama parayı direk annesine vermesi bence daha büyk mesele.seneye ya dediğin nedir ki mi anda geliverir sen tek başına çırpınıp duran olursun. Nişanlına soyle hiç bişey yapmıyorsa bi hesap açsın aylık 300-500 bişey koysun bi senede 6 bin falan yapr
BEnce evlenince daha beter olabilir
Burda ki konuları okuyunca bana hak vereceksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?