kaynana , görümce , ben ve nişanlım :(

Bizim de hiç birikimimiz yoktu. Paşalar gibi de evlendik. İkimiz yaptık herşeyimizi.
Özel gün olayını benim mantığım almıyor kusura bakma, o konuda hiç yorum yapmayayım en iyisi.

konu şu bukadar düşkünse ilerde ya hergn annesi bizde biz annesnde olursak her özel günü geçirmek isterse diye. arada özel günler beraber geçirilir ama her özel günü devamlı kaynananla geçirmek istermydn sen.

Burada bu soruyu soran kaç senelik evli kadınlar varken bunu sizin sormanız fazla iyimser olmuş. Kimse bu duruma anlam veremiyor ama gidiyorlar işte... Sabah öğle akşam annesini görmeden yaşayamayan erkekler var.

çok garip biz kendmzden ailemzdn fedakarlıklar yaparken onların anne dibinden ayrılmk istememeler enterean..burda kayınvalide devreye girip ara bulması lazım bence tüm rol kayunvalideye düşüyor

Erkekler degismez sen zorla torpulersin ancak ve evlendikten sonra basbasa laflari da bana inandirici gelmedi...bu kadar anneye düşkün adam evlendikten sonra da surekli onlarla beraber olmak isteyecektir ve ve nişanlinin para durumu tabi ki seni ilgilendirir para biriktirmesi lazim bana cok ilginc bi iliski geldi kusura bakma ama...

seni ilglilendrimz diyenler olmuş bana ama çok enteresanlar ben karısı olcam beni değil gibi ilgilendircek acaba..aslında annesine düşkünlükten çok babası olmadığı için annesni özel günlerde yanlz bırkmk istemyr ve ben konştkça düzlyr doğum gününde biz baş başa olcaz diyip susturdu annesni bence evlnince evliliği bitmesn diye düzelicektr sonçta annesi ablasyla kalck ablasıyla geçirsin annesi günlerni bizden ümidini kessin

nişanlıyken bile durum buysa evlilikte olacakları söylemeye dilim varmıyor

tek avuntum buydu gerçi şöyle bi artısı var konuşnca düzldi biraz ama tekrar değşmez umarm..

bi gözlemle 10 15 günden sonra değişmiyorsa yapar
ama sende öyle yelkenler fora yapınca
ne yapıyor eski haline dönüyormu ona bak

şu yazdıklarınızı okuyun lütfen.
bizden ümidi kessin ne demek?
Özel günlerde yanımda istemiyorum ne demek?
Yani arada bazı günler yanlız takılalım dersiniz de siz kv nizi hiç istemiyorsunuz. Ki bu insan sizin nişanlınızın annesi.
Yapmayın Allah aşkına, yazdığınız hiç bir şey şu cümleleri kurmanıza hak vermiyor benim gözümde.

Annesinin borcu mu var?
Tüm parasını vermesi ne demek ki anlayamadım ben eve yardım etmesini anlarım ama birikim de gerekiyor. Sevgiline birikim yapmaktan bahsettin mi?

Bilmiyorum baba yoksa eher burada cok okuyorum o kayinvalide genelde sizde kalir bence...her syi bastan konus derim esler anneyle ne kadar kotu ve kirgin olsalar da asla onlari ikinci plana atmazlar...evlendikten sonra anlayacaksin nisanliyken her sey cok farkli sen simdi bu kadsr rahatsizsin bu kisilerden evlendikten sonra gozune batar...misal ben nisanliyken gayet sevdgiim insanlardi sonradan anladim her seylerini...neyse sen dogru karari verirsin ama tavsiye her seyi bastan konuş evlenmeyi bekleme ve parasi seni ilgilendirir altini cizerek diyorum ilgilendirir unutma :)

bi gözlemle 10 15 günden sonra değişmiyorsa yapar
ama sende öyle yelkenler fora yapınca
ne yapıyor eski haline dönüyormu ona bak

ben konuştuktan sonra çok düzeldi en basiti annesi doğum gününde bende geleyim dediğinde hayır diyebildi gerçi yılbaşnda çıkamayız çünkü hep annem ablam ben kutladık şuan evli değiliz çıkarsak alınır dedi ama evlenince evimiz ayrı olcak tabiki başbaşa olcaz diyorrr

Annesinin borcu mu var?
Tüm parasını vermesi ne demek ki anlayamadım ben eve yardım etmesini anlarım ama birikim de gerekiyor. Sevgiline birikim yapmaktan bahsettin mi?

annesinin kart borcu oluyor kredi kartı borcu aylık bir buçuk milayar o borçta annei ablası tüm gün evde dışarı çıkıyolar dışarda en pahalı yerde yemek yiyolar çay tatlı kahve ablası kıyafet kozmatik alışverişi yapıyor nişanlım bu borcu ödüyor.. evlenmicek olsak banane derdim ama evlencez seneye yaza az kaldı birikim yapılması lazım artık buna bozuluyorum ben enayimiyim iş arıyorum işe giriyimde eşya vs almaya başlayım diye

teşekkürler anladığın için :) tabiki ilgilendirir çünkü annesne verdiği para annesi ve ablasının dışarda yiyip kozmatik kıyafet alışverişin yaptığı borçları ödediği para .. bizim evliliğimiz için beş kuruş birikim yok. nişanlım çok düzeldi ben onlardayken eskiden hep onlarla otururduk şimdi öyle değil arama mesafe koydum nişanlım bana hak verdi inşallah böyle devam eder evlenince değişmez

annesinin onun adına biriktirmediğinden emin misiniz ?

annesinin onun adına biriktirmediğinden emin misiniz ?
tabiki bunu soran oldu cevaplamıştım
nişanlım çalışıyor annesnin emekli maaşı var annesi ve ablası çalışmıyor annesi ve ablası çok fazla para harcıyor 1 buçuk mılyarlık kart limitini 3 haftada dolduruyorlar dışarda yemek yiyerek günde 4 paket sigara içerek bende kızıyorum biz evlencez neden nişanlım onların gereksiz harcamasını ödüyor bizim evliliğimiz için para biriktirmiyır annei bunu neden akıl etmiyor

o zaman iki kere düşünün derim
bizim annemiz babamız bizim paramıza kıyamaz
asla lüks harcama yapmaz yapmadığı gibi kendileri katkı yaparlar
bugün olanı bugün bitiren cinstenseler kötü
enine boyuna herşeyi konuşmadan evlenmeyin
daha evliliğinizin birinci ayında borç istemek için ararlar muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…