Bizim de hiç birikimimiz yoktu. Paşalar gibi de evlendik. İkimiz yaptık herşeyimizi.
Özel gün olayını benim mantığım almıyor kusura bakma, o konuda hiç yorum yapmayayım en iyisi.
Burada bu soruyu soran kaç senelik evli kadınlar varken bunu sizin sormanız fazla iyimser olmuş. Kimse bu duruma anlam veremiyor ama gidiyorlar işte... Sabah öğle akşam annesini görmeden yaşayamayan erkekler var.
dememesi sorun işte hadi o demiyor annesi kırılmasın diye kayınvaldem anlayışlı olması lazmÖyle ama nişanlınında bir yerde dur demesi gerekir.
canım çok haklısın ama yapısı ailesine çok düşkün olması zaten arkadaşımız ayrılıyor @pitipiti_ kabul ediyorsan böyle et kesinlikle değişir diye kendini avutma
Erkekler degismez sen zorla torpulersin ancak ve evlendikten sonra basbasa laflari da bana inandirici gelmedi...bu kadar anneye düşkün adam evlendikten sonra da surekli onlarla beraber olmak isteyecektir ve ve nişanlinin para durumu tabi ki seni ilgilendirir para biriktirmesi lazim bana cok ilginc bi iliski geldi kusura bakma ama...
nişanlıyken bile durum buysa evlilikte olacakları söylemeye dilim varmıyormerhaba arkadaşlar benim bir derdim var
şuan nişanlıyım benim sorunum nişanlımın annesine olan düşkünlüğü şuan kafam çok karıışık aynı sorunu yaşayan varmı ? nişanlım özel günlerde hep annesi ve ablaıyla olmak istiyor onların evinde adetmiş.. ben çok rahatızım bu durumdan ! dile getiriyorum aldığım cevap evlenene kadar böyle evlenince ikmizin bi evi hayatı olck tabiki özel günlerde başbaşa olcaz diyor. yani annesinin anlayıslı olup basbasa olun demesi gerekmezmi nişnlm sırf annesnin kalbi kırılmasın diye özel günleri onunla geçirmek istiyor.. mesela şuan nişanlım çalışıyor ve aldığı bütün maaşı annesine veriyor çünkü annesi istiyor nişnlmda kıramadığı için veriyor evlnince böyle olmıck diyor. aslnda anneyle aram iyi bi kötülüğnü görmedm ama görümcem çok dolduruyor annesni ve annesnin nişanlmn maaşını almsı özel günlerde birlkte olmazsak bozulması benim aklmı karıoştırıyor. mesela nişnlımn doğm gününde başbaşa çıkcaz dedk annesi bende geliyim dedi (tövbe tövbeeeee) nişnlmda hayr biz başvbbaşa çıkcaz dedi konu kapandı ama yılbaşnda çıkmyz şimdye kadr hep annemle oldum kırılır diyo yani sormk isteiğim nişanlılık sevgililk dönemnde bunları yaşayıp evlenince eşi düzelen oldmu yada benmi abartyrm normlmi bunlar ? ama bi erkeğin maaşını annesne vermedn önce benm nişnlm şuan işssiz ihtiyacı vardır ona biraz yardım edeyim vs die düşünmesi gerekmezmi ?
tek avuntum buydu gerçi şöyle bi artısı var konuşnca düzldi biraz ama tekrar değşmez umarm..
seni ilglilendrimz diyenler olmuş bana ama çok enteresanlar ben karısı olcam beni değil gibi ilgilendircek acaba..aslında annesine düşkünlükten çok babası olmadığı için annesni özel günlerde yanlz bırkmk istemyr ve ben konştkça düzlyr doğum gününde biz baş başa olcaz diyip susturdu annesni bence evlnince evliliği bitmesn diye düzelicektr sonçta annesi ablasyla kalck ablasıyla geçirsin annesi günlerni bizden ümidini kessin
nişanlıyken bile durum buysa evlilikte olacakları söylemeye dilim varmıyor
Bilmiyorum baba yoksa eher burada cok okuyorum o kayinvalide genelde sizde kalir bence...her syi bastan konus derim esler anneyle ne kadar kotu ve kirgin olsalar da asla onlari ikinci plana atmazlar...evlendikten sonra anlayacaksin nisanliyken her sey cok farkli sen simdi bu kadsr rahatsizsin bu kisilerden evlendikten sonra gozune batar...misal ben nisanliyken gayet sevdgiim insanlardi sonradan anladim her seylerini...neyse sen dogru karari verirsin ama tavsiye her seyi bastan konuş evlenmeyi bekleme ve parasi seni ilgilendirir altini cizerek diyorum ilgilendirir unutma :)seni ilglilendrimz diyenler olmuş bana ama çok enteresanlar ben karısı olcam beni değil gibi ilgilendircek acaba..aslında annesine düşkünlükten çok babası olmadığı için annesni özel günlerde yanlz bırkmk istemyr ve ben konştkça düzlyr doğum gününde biz baş başa olcaz diyip susturdu annesni bence evlnince evliliği bitmesn diye düzelicektr sonçta annesi ablasyla kalck ablasıyla geçirsin annesi günlerni bizden ümidini kessin
bi gözlemle 10 15 günden sonra değişmiyorsa yapar
ama sende öyle yelkenler fora yapınca
ne yapıyor eski haline dönüyormu ona bak
Annesinin borcu mu var?
Tüm parasını vermesi ne demek ki anlayamadım ben eve yardım etmesini anlarım ama birikim de gerekiyor. Sevgiline birikim yapmaktan bahsettin mi?
Bilmiyorum baba yoksa eher burada cok okuyorum o kayinvalide genelde sizde kalir bence...her syi bastan konus derim esler anneyle ne kadar kotu ve kirgin olsalar da asla onlari ikinci plana atmazlar...evlendikten sonra anlayacaksin nisanliyken her sey cok farkli sen simdi bu kadsr rahatsizsin bu kisilerden evlendikten sonra gozune batar...misal ben nisanliyken gayet sevdgiim insanlardi sonradan anladim her seylerini...neyse sen dogru karari verirsin ama tavsiye her seyi bastan konuş evlenmeyi bekleme ve parasi seni ilgilendirir altini cizerek diyorum ilgilendirir unutma :)
annesinin onun adına biriktirmediğinden emin misiniz ?bunu onun akıl etmesi ggerekmezmi ben evlenmek istiyorum biraz birikim yapıyım seneye evlencem demesi gerekmezmi ben zaten bana versin demiyorum ama gelecek için birikim yapmıyorsa annesine veriyorsa tüm parayı bende eşi olcaksam al şu parayı biraz borcunu öde demesi gerekmezmi madem ilerisi için değil annesne veriyor hepsini
tabiki bunu soran oldu cevaplamıştımannesinin onun adına biriktirmediğinden emin misiniz ?
o zaman iki kere düşünün derimtabiki bunu soran oldu cevaplamıştım
nişanlım çalışıyor annesnin emekli maaşı var annesi ve ablası çalışmıyor annesi ve ablası çok fazla para harcıyor 1 buçuk mılyarlık kart limitini 3 haftada dolduruyorlar dışarda yemek yiyerek günde 4 paket sigara içerek bende kızıyorum biz evlencez neden nişanlım onların gereksiz harcamasını ödüyor bizim evliliğimiz için para biriktirmiyır annei bunu neden akıl etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?