Evlenince böyle olmayacak demiş ya. Halt etmiş...
Valla düğün zamanı öyle masraf oluyor ki dağ dayanmaz. Yalnız bence annesine kızmana gerek yok evlendiğin adam aşağı yukarı 25 yaşındadır o yaşlardaki adam bilmiyo mu düğününü para biriktirmesi gerektiğinşevet ben bunu konuşcam çnkü az bi zaman kaldı eşya salon gelinlik vs derken gelcek o gün ve ortada birikim yok ve annesde oğlum paranı al biriktir diyemiyor buna kızıyorm ben.. şmdi ben onunla konuşnca belki onun parasını istiyorum sanacak..
evet okudum maalesef.. evlilk kumar gibi ya düzelcek yada daha kötü olacak benm nişnlm normlde bunları anlıyor farknda ama annesni kıramıyor burda annesinin devreye girip anlayışlı olması lazım..
belki kv sizin için biriktiriyordur, ne yapacak parayı eğer kendi maaşı falan varsa?
Orası öyle.
Demek ki adamın evlenmeye niyeti yok.
Bence ayır yollarını.
konu dahil olmak değil ben istemiyorumda ama gelecekle ilgli düüğün vs için biriktirmesi gerekmezmi ? ben ilk yılbaşı ilk doğum günlernde basbasa olmk istiyrm yani özel günlerde ikimiz olalım diğer günler yine gideriz ailesne ben kendi aileme gidelm seninkne gtmeyelm demiyorum kızdığm nişanlım değl annesinin anlayışlı olmaması
merhaba arkadaşlar benim bir derdim var
şuan nişanlıyım benim sorunum nişanlımın annesine olan düşkünlüğü şuan kafam çok karıışık aynı sorunu yaşayan varmı ? nişanlım özel günlerde hep annesi ve ablaıyla olmak istiyor onların evinde adetmiş.. ben çok rahatızım bu durumdan ! dile getiriyorum aldığım cevap evlenene kadar böyle evlenince ikmizin bi evi hayatı olck tabiki özel günlerde başbaşa olcaz diyor. yani annesinin anlayıslı olup basbasa olun demesi gerekmezmi nişnlm sırf annesnin kalbi kırılmasın diye özel günleri onunla geçirmek istiyor.. mesela şuan nişanlım çalışıyor ve aldığı bütün maaşı annesine veriyor çünkü annesi istiyor nişnlmda kıramadığı için veriyor evlnince böyle olmıck diyor. aslnda anneyle aram iyi bi kötülüğnü görmedm ama görümcem çok dolduruyor annesni ve annesnin nişanlmn maaşını almsı özel günlerde birlkte olmazsak bozulması benim aklmı karıoştırıyor. mesela nişnlımn doğm gününde başbaşa çıkcaz dedk annesi bende geliyim dedi (tövbe tövbeeeee) nişnlmda hayr biz başvbbaşa çıkcaz dedi konu kapandı ama yılbaşnda çıkmyz şimdye kadr hep annemle oldum kırılır diyo yani sormk isteiğim nişanlılık sevgililk dönemnde bunları yaşayıp evlenince eşi düzelen oldmu yada benmi abartyrm normlmi bunlar ? ama bi erkeğin maaşını annesne vermedn önce benm nişnlm şuan işssiz ihtiyacı vardır ona biraz yardım edeyim vs die düşünmesi gerekmezmi ?
merhaba arkadaşlar benim bir derdim var
şuan nişanlıyım benim sorunum nişanlımın annesine olan düşkünlüğü şuan kafam çok karıışık aynı sorunu yaşayan varmı ? nişanlım özel günlerde hep annesi ve ablaıyla olmak istiyor onların evinde adetmiş.. ben çok rahatızım bu durumdan ! dile getiriyorum aldığım cevap evlenene kadar böyle evlenince ikmizin bi evi hayatı olck tabiki özel günlerde başbaşa olcaz diyor. yani annesinin anlayıslı olup basbasa olun demesi gerekmezmi nişnlm sırf annesnin kalbi kırılmasın diye özel günleri onunla geçirmek istiyor.. mesela şuan nişanlım çalışıyor ve aldığı bütün maaşı annesine veriyor çünkü annesi istiyor nişnlmda kıramadığı için veriyor evlnince böyle olmıck diyor. aslnda anneyle aram iyi bi kötülüğnü görmedm ama görümcem çok dolduruyor annesni ve annesnin nişanlmn maaşını almsı özel günlerde birlkte olmazsak bozulması benim aklmı karıoştırıyor. mesela nişnlımn doğm gününde başbaşa çıkcaz dedk annesi bende geliyim dedi (tövbe tövbeeeee) nişnlmda hayr biz başvbbaşa çıkcaz dedi konu kapandı ama yılbaşnda çıkmyz şimdye kadr hep annemle oldum kırılır diyo yani sormk isteiğim nişanlılık sevgililk dönemnde bunları yaşayıp evlenince eşi düzelen oldmu yada benmi abartyrm normlmi bunlar ? ama bi erkeğin maaşını annesne vermedn önce benm nişnlm şuan işssiz ihtiyacı vardır ona biraz yardım edeyim vs die düşünmesi gerekmezmi ?
Valla düğün zamanı öyle masraf oluyor ki dağ dayanmaz. Yalnız bence annesine kızmana gerek yok evlendiğin adam aşağı yukarı 25 yaşındadır o yaşlardaki adam bilmiyo mu düğününü para biriktirmesi gerektiğinş
:)) haklısın ama şuan azcık duşunse evlencez vs artık anneme değl kendş evm düpğünüm için biriktirim dyeben bir sorun görmedim ..en azından doğumgününü başbaşa geçirmek istediğini açıkça belirtebilmiş annesine.. annesi bende geliyim dediğinde hayır diyemeseydi sorun olarak bakılabilirdi..
maaş konusuna gelince iyi yönden bakın evlenince de sizin elinize sayar parayı
tamamını okumadım bile değişeceğim sözden sonra bıraktım
DEĞİŞMİYORLAR ya böyle kabul et yada bırak
eşim bana o kadar sözler verdi
sonuç mu değişmedi tatlım
bizde çoğu özel günlerde ailelerleyiz. hatta şöyle söyliyim halam evlendi 10 sene oldu ilk yılbaşından itibaren hep beraber bir yerlere gittik. maddi durumları yerindeydi tek başlarınada gidebilirlerdi. halam beni annesini babasını herkesi dahil ederdi programa ki hala da öyledir. insan sevdikleriyle olmalı özel günlerde.
para konsunda da nişanlın kendisi düşünemiyorsa sen söyle. ben işe girince birikim yapacağım senden de aynısını bekliyorum diye.
bende değişir diye kendmi geçiştiriyorum işte .. en kötü annesyle konşrm evliliğimz kötüye gidiyor birazcık anlay göstern diye aslnda bunu anneyle konşmam yanlş olur ama annesine düşkünlüğü yüzündn evliliğimmi bitsin çok seviyorum annesiiçin ayrılmayı düşünmüyrm belki değişir diyorm
:)) haklısın ama şuan azcık duşunse evlencez vs artık anneme değl kendş evm düpğünüm için biriktirim dye
Dert ettiğin şeye bak. Bırak özel günlerde de beraber oluverin nolcak. Daha evlenmeden önyargıyı kondurmuşsun. Ne kaynanalar var. Tek derdin bu olsun.
Para konusuna gelince. Nisanlin kazandigini istedigi sekilde harcamakta ozgur bence. Senin buna karismaya hakkin yok. Ayrica daha evlenmeden bu para mevzularinin konusulmasi saçma. Acaba sana hic yardim yapmiyor diye mi sinir oldun? Hem senin borclarini odeseydi hem de annesine verseydi o zaman belki bu kadar kafaya takmazdin..
siz para konularına hiç girmeyin nişanlınız şu anda o evde yaşıyor..şu anda sizi hiç ilgilendirmeyen bir muhabbet bu..hem bilemezsiniz annesi belkide biriktiriyor düğün vs için..
yani evlenince her dakka annesyle olmak isteyeceğini sanmıyorum o zaman neden evlniyor annesyle otursun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?