kaynana , görümce , ben ve nişanlım :(

Valla düğün zamanı öyle masraf oluyor ki dağ dayanmaz. Yalnız bence annesine kızmana gerek yok evlendiğin adam aşağı yukarı 25 yaşındadır o yaşlardaki adam bilmiyo mu düğününü para biriktirmesi gerektiğinş

evet okudum maalesef.. evlilk kumar gibi ya düzelcek yada daha kötü olacak benm nişnlm normlde bunları anlıyor farknda ama annesni kıramıyor burda annesinin devreye girip anlayışlı olması lazım..

Öyle ama nişanlınında bir yerde dur demesi gerekir.

belki kv sizin için biriktiriyordur, ne yapacak parayı eğer kendi maaşı falan varsa?

:)))) bizim içinmi Ç))))) kayınvalidem kart borcu için alıyor o paryı kendi maaşıda var tabi emekli maaşı iyi düzeyde ama biraz bilinçsiz para harcıyor dışarda yemeye kızına vs onun paraını nişanlım ödüyor kartına yani bizim için değil

Bizim de hiç birikimimiz yoktu. Paşalar gibi de evlendik. İkimiz yaptık herşeyimizi.
Özel gün olayını benim mantığım almıyor kusura bakma, o konuda hiç yorum yapmayayım en iyisi.

Dert ettiğin şeye bak. Bırak özel günlerde de beraber oluverin nolcak. Daha evlenmeden önyargıyı kondurmuşsun. Ne kaynanalar var. Tek derdin bu olsun.

Para konusuna gelince. Nisanlin kazandigini istedigi sekilde harcamakta ozgur bence. Senin buna karismaya hakkin yok. Ayrica daha evlenmeden bu para mevzularinin konusulmasi saçma. Acaba sana hic yardim yapmiyor diye mi sinir oldun? Hem senin borclarini odeseydi hem de annesine verseydi o zaman belki bu kadar kafaya takmazdin..

ben bir sorun görmedim ..en azından doğumgününü başbaşa geçirmek istediğini açıkça belirtebilmiş annesine.. annesi bende geliyim dediğinde hayır diyemeseydi sorun olarak bakılabilirdi..

maaş konusuna gelince iyi yönden bakın evlenince de sizin elinize sayar parayı

bizde çoğu özel günlerde ailelerleyiz. hatta şöyle söyliyim halam evlendi 10 sene oldu ilk yılbaşından itibaren hep beraber bir yerlere gittik. maddi durumları yerindeydi tek başlarınada gidebilirlerdi. halam beni annesini babasını herkesi dahil ederdi programa ki hala da öyledir. insan sevdikleriyle olmalı özel günlerde.

para konsunda da nişanlın kendisi düşünemiyorsa sen söyle. ben işe girince birikim yapacağım senden de aynısını bekliyorum diye.

tamamını okumadım bile değişeceğim sözden sonra bıraktım
DEĞİŞMİYORLAR ya böyle kabul et yada bırak
eşim bana o kadar sözler verdi
sonuç mu değişmedi tatlım

29 yaşında o da çok bunaldı ama işte annesne öyle değer veriyoki babaı olmadığı için kıramıyor anne yok ben para biriktircem diyemiyor yoksa o da farkında herşeyin..

:)) haklısın ama şuan azcık duşunse evlencez vs artık anneme değl kendş evm düpğünüm için biriktirim dye

tamamını okumadım bile değişeceğim sözden sonra bıraktım
DEĞİŞMİYORLAR ya böyle kabul et yada bırak
eşim bana o kadar sözler verdi
sonuç mu değişmedi tatlım

bende değişir diye kendmi geçiştiriyorum işte .. en kötü annesyle konşrm evliliğimz kötüye gidiyor birazcık anlay göstern diye aslnda bunu anneyle konşmam yanlş olur ama annesine düşkünlüğü yüzündn evliliğimmi bitsin çok seviyorum annesiiçin ayrılmayı düşünmüyrm belki değişir diyorm

evet konuşcam oda annesyle konşsun seneye düğün var birikim yapcam sizde dikktli harcyn paranızı benden hayır yok desin :) özel günlerde herkesin tercihi farklı ben baş başa olmktn keyf alıyorum ben ailemi dahl etmiyosam o da etmick .. zaten evlnince basbasa olcgmımızı suan annesi yıllardr onla olmaya alıştğı evli olmdgmz için onlarla olduğünu söylüyor

canım çok haklısın ama yapısı ailesine çok düşkün olması zaten arkadaşımız ayrılıyor pitipiti_ kabul ediyorsan böyle et kesinlikle değişir diye kendini avutma

:)) haklısın ama şuan azcık duşunse evlencez vs artık anneme değl kendş evm düpğünüm için biriktirim dye

siz para konularına hiç girmeyin nişanlınız şu anda o evde yaşıyor..şu anda sizi hiç ilgilendirmeyen bir muhabbet bu..hem bilemezsiniz annesi belkide biriktiriyor düğün vs için..

ben bana versin demiyorum bidaha oku. seneye düğün var ve düğün için hiç bi birikim ypmıyor ve annesde ondan aldığı parayı gereksz şeylre harcıyor.. yani madem evlilk için ilerisi için değl gereksz şeyler için harcnyr banada al şuda üstnde dursun demesi gerekiyor

Tüm maaşını annesine vermesi de tuhaf, senin henüz evli olmadığın bir adamdan para beklemen de tuhaf.

siz para konularına hiç girmeyin nişanlınız şu anda o evde yaşıyor..şu anda sizi hiç ilgilendirmeyen bir muhabbet bu..hem bilemezsiniz annesi belkide biriktiriyor düğün vs için..

annesinin bunun için biriktirmediğini biliyorum nişanlımn ödediği şey annesi ve ablası dışarda alışverş kozmtk ve dışarda yemek içn yaptığı kart borcunu ödüyor.. 1 buçuk milyar..

yani evlenince her dakka annesyle olmak isteyeceğini sanmıyorum o zaman neden evlniyor annesyle otursun ?

Burada bu soruyu soran kaç senelik evli kadınlar varken bunu sizin sormanız fazla iyimser olmuş. Kimse bu duruma anlam veremiyor ama gidiyorlar işte... Sabah öğle akşam annesini görmeden yaşayamayan erkekler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…