kaynana , görümce , ben ve nişanlım :(

Ben anlamadım yaa düğünü sen mi yapcaksin ? Neden bu kadar sorumsuz nisanlin ? Bence açıkça konuş düğün icin birikim yapmamız gerek diye. Şimdiye kadar vermissin maasini evlatsin tabiki ama artık kendi Yuvan için ugrasmalisin de. Aliskanliklar zor değişir tatlım ben pek parlak gormedim

yani ben annesine verdiği parayı kıskanmıyorum ama şurda seneye yaz ne ki hemen gelir ortada birikim yok ve olmadığı gibi kazandığı annesinin kart borcuna gidiyor.. bunu konuşcam diğer ay aynısını yaparsa herşey değişecek çünkü biirikim yapmayan insan evlilik düşünmüyodur.

Yin
De çok acele etme etrafına düşün bi yuva yi kurmak zordur ama dağıtmak çok kolay o yüzden iyice düşün karar ver

Maaşının hepsini vermez ama böyle alıştırmış, her ay düzenli olarak bir şeyler verir.
Annedir versin elbet ama sizde yokken veriyorsa bu sıkıntı.
Artık düğün için birikim yapması gerekiyor doğru.

Özel günleri anne ile geçirme konusunda yorum yapamıyorum ben onu da saçma buldum.
Evlenince daha iyi olan görmedim hep daha kötüye gider..

durum kötü gibi.
her mutsuz evliliğin arkasında cadı bir kaynana vardır

Gece gece yine kaynana aklıma geldi sinirim bozuldu. İyiki kovmuşum hepsini evden

iyi yapmışsın vallla durup dururken kovmaz kimse
Zaten konum var canım orda hepsini anlattım. Kimse kovmak gibi bir vicdansızlığı yapmaz ama kaynananın yaptıkları aklıma geldiğinde keşke daha önceden kovsaydım diyorum

Zaten konum var canım orda hepsini anlattım. Kimse kovmak gibi bir vicdansızlığı yapmaz ama kaynananın yaptıkları aklıma geldiğinde keşke daha önceden kovsaydım diyorum

Şimdi okudum konuyu valla çok iyi yapmışsın kapının önünden bile geçirme ne iğrenç bi.kadın o ya
Benimki o kadar değil allah tan

Şimdi okudum konuyu valla çok iyi yapmışsın kapının önünden bile geçirme ne iğrenç bi.kadın o ya
Benimki o kadar değil allah tan
Zaten şu an eve almıyorum ömrüm boyuncada almıycam. Dış kapıda kendi başına kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…