kaynana , görümce , ben ve nişanlım :(

Eşin o kadar düşkün değil bence sadece kırmak istemiyor diye düşünüyorum. Görümce tehlikeli gibi dikkat et. Sonuçta en önemlisi eşin, herşey onda bitiyor.

Eşin o kadar düşkün değil bence sadece kırmak istemiyor diye düşünüyorum. Görümce tehlikeli gibi dikkat et. Sonuçta en önemlisi eşin, herşey onda bitiyor.

evet aslında düşknlükten çok kırmamak kırılmasın istiyorlar ama ben kırılıyorum aradaki dengeyi tam sağlaması lazım..

Özel günler konusunda aynı düşünmüyoruz o konuda bir yorum yapmayayım fakat maddi anlamda ailesinin onu bu kadar sömürmesi ilerde başınıza çok büyük sıkıntılar açacak, net.

Özel günler konusunda aynı düşünmüyoruz o konuda bir yorum yapmayayım fakat maddi anlamda ailesinin onu bu kadar sömürmesi ilerde başınıza çok büyük sıkıntılar açacak, net.

elimden geldiği kadarıyla evlenince müsade etmicem.
şuan karışamıyorum ama evlenince öyle bişey olmıcak.

Bizde sevgililer gununde esimin ailesiyle evde manti yiyorduk. Evleneli bir yil oluyor. Ozel gunleri gectim artik hergun burdayiz. Laf soyleyince de uyumsuz gecimsiz oluyorum :) yani demem o ki bos laflara kanma canim:) bizimki de tabii ki biz de bir aile olacagiz evimiz olmadigina gore ben disarda oturmayi sevmiyorum rahat edelim oturalim diye buraya getiriyorum seni deyip aile boyu tv izliyorduk hala ole :) sabredemeyecegini dusunuyorsan bir psikolog ya da aile terapistine filan gidip yolunu ciz derim. Degismeyecek nisanlin.

İnş canım Allah gönlüne göre versin inş çok mutlu olursun ama sen kor aşık olarwk bakma olaylara mantığınıda kat

aynen canım mantıkla yaklaşmasam göremezdim ki bunları aman nolcak ya der geçerdm ama en kısa sürede bu sorunları çözmesi annesine sınır koyması lazım yoksa ben sınırı hepsine koycam :)

aynı biz
bizde ilk başlarda oturur tv izlerdik bide yorum yapardık dizilere yada oturur bi koltuğa korku filmi izlerdik
parka gidelim biraz hava alım derdim sırf evden annesnden uzaklaşmk için tam çıkarken parka gidiyoruz anne abla sizde gelin derdi şimdi düzeldi çağıramıyo çünkü hemen surat asıyorum sırf surat asmayım annesi anlamasın diye çağırmıyo

aynen ya en ufak bir rahatsızlığımda o seni sevdiği için öyle yapıyor diyor. evet sevdiğini biliyorum ben de seviyorum ama herşeyi kendi istediği gibi olmasını istiyor ben diretince sorun çıkarmış oluyorum ben de eşimle huzurumu bozmamaya karar verdim hiçbişeye karışmıcam öbür türlü daha kötü oluyor çünkü. herkes suratsız ve bana tavır alınca istediğimin olmasının bana ne faydası var ben mutsuz herkes mutsuz

Bende oyle seyler yapamiyorum iste. Surat asmiyorum hic bisey yokmus gibi davraniyorum eve gidince kavga cikiyo ama. Bide hakliymis givi kusuyo. Acikcasi benim esim tek cocuk ve biraz kiz gibi yetistirilmis :) hani anneler erkek cocuklarina aglar ya sen olmasan ben bi dk bile durmazdim da senin icin katlandim da sen gidersen ben biterim sana muhtacimi beyinlerinw kazirlar bizimki de ole yapmis cocugun psikolojisinin icine etmis :) evlendikten sonra anladigim icin is isten gecmis oldu ne yazik ki. Ve birde plansiz cocuk olunca el mahkum oluyor bi yerde cekemeye :) duzelir diye bi umutla bekliyorsun :))

ay bide öyle hem istediğimiz olmuyo hem suratımız asılıyor moralimiz bozuluyor ama onlar bişey olmamış gibi mutly.
bide kayınvalideler hatasını bilmiyo niye suratı asık diye oğullarına soruyo uyuz oluyorum neden oğluna soruyosun madem beni seviyosun kızım noldu diye bana sor.
oğluna sorncada oğulları bize bak surtın asık annem alınıyor bana soruyor diyo tövbe tövbe

aynı biz ya benimkide tek erkek çocuk babası da yok evin tek erkeği el üstünde tutmuşlar şimdi kopamıyolar sanki kız evlat gelin ediyor havasındalar. biz üvey evladız sanki ailemizin. yılbaşında çıkalım ilk yılbaşımız dedim hayatım hiç annemi bırakıp kutlamadım kırılır sen bize gel dedi normalde benim demem lazım annem kızar bırakamam demem gerekirken o söyledi annesi anlayışlı olsa çıkın gençsiniz derdi

Bizimkinin anneside disari cikacagimiz zaman elli kere arardi evde yiyin disarda ne var diye. Allah sabir versin hepimize :)))

Özel gün aşağı özel gün yukarı
Kaç özel gününüz var ki sizin
Normalde sene de 3-5 arasıdır
3 ü senleyse 2 sinde de ailesiyle olun ne var. Zaten anne biz başbaşa gidecez demiş ve dediği olmuş.
Çok mu BDV okudun bilmem öküz altında buzağı arıyorsun
Düzelir mi derken bozuk bi durum yok, sana uymuyorsa ayrıl bu kadar basit
Sen değişir misin ki karşındaki değişsin bu saatten sonra

Bizimkinin anneside disari cikacagimiz zaman elli kere arardi evde yiyin disarda ne var diye. Allah sabir versin hepimize :)))

oğlunun parasını sana harcamasından kıskanmıştır gel beraber yiyelim desen koşarak gelir ama
aman politik davrancaz kaynanaya gülüp nazla cilveyle tatlı dille eşlerimizi doldurcaz onlardan çekcez napalım

herkesin zevki ve tercihleri farklıdır..
ailei 2 yle yetinmeyip 5 özel günüde bizle olun diye isterlerse bende ses çıkrtırım orda bi dursunlar.
ayrıca 30 yıllık evli değilim tabiki ilk özel günlerimizi başbasa kutlıcaz ve burda ki ana konu annesinin anlayışsız olması

Annesi istese de gelememiş zaten
Demek ki nişanlın gelme deyince gelmiyor kadın
Onlar içinde yeni bir durum, 30 yıldır çocukları sadece kendi evlerindeydi

Annesi istese de gelememiş zaten
Demek ki nişanlın gelme deyince gelmiyor kadın
Onlar içinde yeni bir durum, 30 yıldır çocukları sadece kendi evlerindeydi

sorun şu gelme dedi basbasa çıkcaz anne dedi tmm güzel
ama ben gidince yine bende gelim hep beraber kutlardık vs diye acıtasyon yapmış..
yani nişanlıyız evlenice bunu ne zaman kabullencek annesi tamam 30 yıldır birliktelermiş ama artık ben varım biz aile olcaz. bunu kaynanamın düşünüp çocuklar evlencek çıksınlar ben çıkmasam da olur diye düşünmesi lazım. ileride evlenince bu konular annesinin kıskançlığı evliliğimzi etkilicek. bende evlenmeden annesne bu durumu naıl kabul ettiririm diye düşünüyorum. ben anlayışsız değilim onlarla erken saatte pasta kesip sonra nişanlımla ikimiz çıkmayıda kabul ederim onuçta kadınında doğurduğu gün ama yetinmeyip bizle çıkmak istemesi ne kadar mantıklı ? 65 yşında ki kayınvalidemle müzikli mekana gitmek istememem anormalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…