kaynana , görümce , ben ve nişanlım :(

yok canım, soranlar oldu cevplamıştım.. parayı bize birikirmiyo kızılayla dışarda yerler en pahalı yerde onra kıyafet kozmatik vs alışveriş yaparlar onların parasını ödüyor nişanlım..
ne diyim sana kırılma ya ne olur bu aileyle yapabilecek misin evlilikte aşk kadar mantıkta lazım gerçekten çoğu evvlilikte diyim istisnalar herzaman vardır ama aşk sevgi ilgi azalıyor sadece aşığım diyipte evlenme çok iyi düşün annenle de fikir danış anlat o ne düşünüyor ona göre evlen

mantık , ask , sevgi çok var yani kayınvalide yüzünden ayrılmak istemiyorum..
konuştum nişanlımla anne düşkünlüğünü o düzeldi eskiden her çıkmamızda falan annesinide çıkartıordu
yada onlara gittimiğimde devamlı annesiyle içli dışlı yapıyordu beni sonra anlatttım rahatızlığımı şimdi tamam meafe koy samimi olma dedi anladı beni ama tek sıkıntım annesi anlayışsılık yapıyor tamam kayınvalidem cadı değl iyi biri ama anlayışlı olsa biraz sorun kalmıcak. mesela ne gerek var oğlunun parasını alıyor demesi lazım ki oğlum evlenceksin biriktir yada doğum gününde nişnlımın ilk doğum günüydü bize bende gelim dışrı dedi onun yerine gençsiniz siz çıkın çıkmadan evde pasta keserz diyebilirdi. tek sorunum kayınvalidemin anlayışlı olması gerek evde ablası annesi o yaşıyor yıllardır alışmışlar hep birlikte olmaya nasıl alışcak artık oğlunun nişanlı olduğuna bilmiyorum..

ben konuştukça düzeliyor ama önemli olan annesnin düzelmesi hoş annesi çok iyi kadın görümcem dolduruyor onuda

valla şimdi sen konuşunca düzelir de evlenince öyle olmuyor erkekler evlenince ailelerine bir düşüyorlar anlatamam. eskden dolduruşa gelmeyen seni el üstünde tutan ailesi yüzünden senle kavga edecek %99,5 ihtimal

valla şimdi sen konuşunca düzelir de evlenince öyle olmuyor erkekler evlenince ailelerine bir düşüyorlar anlatamam. eskden dolduruşa gelmeyen seni el üstünde tutan ailesi yüzünden senle kavga edecek %99,5 ihtimal

evet çoğu kişi burdan söyledi bunu peki şimdi düzelip kabul eden neden evlenince değişiyor evliliğini bozuyor peki ?
yada neden kayınvalide demiyor aman susim karışmayım evlilikleri bozulmasın demiyorlar

evet çoğu kişi burdan söyledi bunu peki şimdi düzelip kabul eden neden evlenince değişiyor evliliğini bozuyor peki ?
yada neden kayınvalide demiyor aman susim karışmayım evlilikleri bozulmasın demiyorlar

genelde evlilikleri bozulmasın diye de yapmıyor kayınvalideler , sadece kendi istekleri olsun istiyorlar. biz de kendi istediğimiz olsun istiyoruz. sorun isteklerin farklı olması. işte önceden seni her gün görmüyor sen ona cazip geliyorsun, gördüğünde özlemiş oluyor falan, evlenince ama her gün görüşüyorsunuz hayatının bir parçası oluyor ve söylediklerinde haklı da olsan her gün aynı konuyu konuşmak onlara dır dır gibi geliyor. arkadan ailesi duygu sömürüsü yapıp doldurursa zaten seni dinler gibi yapıp asıl onları dinliyorlar

o zaman doğru politika uygulıcaz kayınvalideye suratına gülcez fazla samimi olmadan ama eşimizide dır dır yapmadan kendimize çekicez

evet aynen böyle oldu yemin ederim ki nişanlıyken ben ne dersem o olurdu kaynanamı hiç karıştırmadı eşyamı gelinliğimi herşeyimi kendim seçtim önemli olan senin mutluluğun derdi şimdi çok değişti ben lohusayken onları gezdirdi ben evde kaldım kaynanam beni eleştirir laf söyler annesini haklı bulur sende kaynana olda görürsün der on seni düşünüyo der evlenince çok değişiyorlar çooook

işin zor bacım. böyle erkekler düzelmiyor,ne kadar anasına tepki vermiş gibi dursa da şimdi evlenince anacı olur bunlar. yaşadığım için iyi biliyorum. bin kere düşün....hem kv yüzünden değil nişanlının alttan alta anneci olmasından dolayı bu evlilik yürümez.ayrıca bir alana bir bedava gibi görümce var....zamanla kıskançlık fesatlık sokacak araya.......hayırlısı olsun.

ne kadar açma bişey.. değişmek ne demek ya oh imzayı atınca köleleri oluyoruz sanki.. evlilik kumar gibi yani kimin ne çıkacağı bilinmiyor..
kumar oynıcaz ya düzelcek ya daha kötü olcaklar

ne bu çektiğimiz ya bunlardan Allah yardımcımız olsun ama bizde kurnaz olup politik yaklaşcaz

ne bu çektiğimiz ya bunlardan Allah yardımcımız olsun ama bizde kurnaz olup politik yaklaşcaz
valla bacım adam olan adam gibi davranır idare eder karıaınıda anasınıda. sen
stediğin kadar politik ol adam adamcık olduktan sonra olan senin sinirlere oluyor. önemli olan adam gibi adam olmalı karşındaki.... yoksa tüm erkeklerde şey var,ama adam değil yüzde sekseni...

Ben hic ic acici bulmadim durumu.Evlenince iyi olmaz aksine daha kotu olur.Ayrica ailesine cok gereksiz bi duskunluk soz konusu.Evlenme sorumlulugu gormedim nisanlinda

ayyy alsınlar anneleriyle otursunlar o zaman bizden ne istiyolar ..
evlenince gönlünü hoş edecek olan biziz , ütüsünü yemegini yapacak çocuğuna bakacak olan biiziz bide anasnımı koruyacak.. valla evlenince böyle devam ederse görüşmem de gitmemde kayınvalidemle
benim arkadaşım aynısını yaaşadı en son nişanlısına annen alsın seni senle evlenip bide çocuk yapsın senden ded

Ben hic ic acici bulmadim durumu.Evlenince iyi olmaz aksine daha kotu olur.Ayrica ailesine cok gereksiz bi duskunluk soz konusu.Evlenme sorumlulugu gormedim nisanlinda

sanki anamız baabamız yok bizim
anaları prenses yapmış oğullarını biz çekiyoruz
ben annesi gibi poff pofflayamam valla hiç.

anne sevilir elbet,sahip çıkılır. annesine düşman olmasını istemem ama arayı iyi tutması gerekiyor kocanın. kv öcü değildir sınırını koyarsın saygını gösterirsin. ama sürekli oğlunu fitleyen,seni kötüleyen bi kv de zarardır. bende boşanırken kadına al şimdi oğlunu çıkardığın yere sok koyun koyunaa benim yattığım yatakta yatın.sapıksın sen oğluna aşıksın.doy şimdi oğluna dedim. erkek anacıysa zor onu bilirim ben.

ayyy çok yi demişsin ama öyle yani oğullarının baska kadınla olmasını kıskanmak ta ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…