Kaynana görümce elti gına geldi:(:(:(:(

Nedir şu kadınların çektiği herkes mutlu olmak için evleniyor

Bu kaynana zulümleri gerçek mi ya kadınlar çocuk baksın kadınlar ev işi yapsın bi de kaynana derdi mi çeksinler

Ben başlarda çok samimiydim baktım yüz buluyorlar her şeyime yorum yapıyorlar mesafe koydum artık fazla aramıyorum

Valla şu kaynana görümce zulmeden kimse ihbar edesim geliyor

bence kadınlar arasında güç savaşı var bak daha sabah açtım konuyu..
erkeklerden hiç duydunuz mu böyle şeyler hayır..

kadınlar arası çekememezlik güç savaşı o benim davranışı var..
sebep budur.

Gelinler neden bu kadar ezik duruyor bi cesaret alın sesinizi çıkartın

aslında sorun direk, ikili ilişkilere karışılmasında.
senin kv ile ilişkin ikinizi bağlar, ama öyle olmuyor, konu komşuyu bile bağlıyor, öyle olunca kim gerilmez ki.

mesela biri sana dese ki saçın kısa daha güzel, sen de dersin bu bir öneridir. ama kv deyince ay neden bana karışıyor diyorsun. çünkü bilinçaltına öyle işlemiş, küçüklüğünden beri kv korkusu ile büyütülmüşsün.

ya da sen kvsin diyelim. biri sana yaptığın yemek pek güzel olmamaış derse, olabilir demek ki damak tadımız farklı dersin. ama gelin deyince, diyorsun ki, bu gelin beni istemiyor, oğlumla arama girecek. neden, çünkü oğlun evlenme çağına girdiğinden beri hep aklına sokulmuş, bakalım gelinle anlaşabilecek misin, gelin senin oğlunu sana karşı dolduracak falan diye.

halbuki ikiniz de insansınız, birbirinizi sevebilir, sevmeyebilrisiniz.

Ne kadar iyi de olan varsa da arada laf sokmayı ihmal etmezler

valla ben biraz çingene bi gelinim.
kendimi hiiç ezdirmem ne eşime ne de kv ve görümceye.
eşimin yalvarmalarıyla ayda bir gider 1 saat oturur gelirim.
laf sokmaya kalkarsa da oğlunu ayartıp yollamam 3 ayda bir görür.
hiç aramam sormam,arayınca da canım istemiyosa açmam.

sevmiyorum zorla mı.hayatımda yoklar yani.gayet de mutluyum.

Kaynana oğlum evlendi yuva kurdu yuvasında mutlu olsun ben anasıyım beni atmaz ama karısıyla iyi geçinsin yakalarından düşeyim dese hiç stres olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…