Kaynana görümce elti gına geldi:(:(:(:(

Kadjnlarımızın bunları yaşıyor olmasının sebebi yine kadınlarımızdır...

evleneyimde ne olursa olsun kafasındalar

evlenmeden önce erkekler şartlarını sunuyor

ailemle oturucaz
çalışacaksın/çalışmayacaksın
kapanacaksın/açılacaksın
maaş kartını bana verecksin vb gibi

bizim kadınlarımızda aşık ya evlenyimde ne olırsa olsun kafasında olduğu için daha çok ezilirler

Bence yapabildilkleri en iyi şey kendilerini
ezdirmek
ben artık üzilmüyorum. Bu tarz kadınlara
kendi düşen ağlamaz

sen kendine acımazsan kimse acımaz...

En güzelini yapıyorsun ama daha iyisi bayramdan bayrama görüşmek

Ben kv den çok eşimi takıyorum biliyor ki tek silahı eşim onuda bana doğrultuyor ay içim şişti cuma günü beni kfre sokuyor bu kadın

Süper Ooo wonderfull

En güzelini yapıyorsun ama daha iyisi bayramdan bayrama görüşmek

orası öyle tabi ama eşim benim ailemle çok sık görüşür sever sayar..ha tabi ki bunun nedeni benim ailemin onun kalbini bir gün kırmaması, kendi oğlu gibi sevmesi..bu yüzden de saygısızlık olmasın diye en azından ayda bir gidiyorum.

Ben kv den çok eşimi takıyorum biliyor ki tek silahı eşim onuda bana doğrultuyor ay içim şişti cuma günü beni kfre sokuyor bu kadın
Konularını biliyorum ama sende de hata yok mu baştan mesafeni neden koymadın

aslında biliyo musun dayak yiyip doğurmaya devam edenler de bu tipler.çünkü bu kafadaki insanlar kocalarıyla var oluyolar ve kocasız yok oluyolar.eşleri üzerinden bir kimlik kazanabiliyolar toplumda.kendi hayatları,kararları ve düşünceleri yok.eşlerinin onlara belirlediği hayatı yaşıyolar.

Benim esim annemler hatali karima boyle davraniyorlarsa bana yapiyorlar deyip zaten uzaktayiz..telle 10 gunde bir sadece annesini babasini ariyor o kadar....

konunun seyri değişecek yine sanırım sonunda yine Mune ablaya iş düşecek

Evet maalesef kocaları olmasa onlar bir hiç kendilerine bi özgüvenleri bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…