- 26 Ocak 2016
- 279
- 263
- 18
- 34
- Konu Sahibi _bayby face_
-
valla ben biraz çingene bi gelinim.
kendimi hiiç ezdirmem ne eşime ne de kv ve görümceye.
eşimin yalvarmalarıyla ayda bir gider 1 saat oturur gelirim.
laf sokmaya kalkarsa da oğlunu ayartıp yollamam 3 ayda bir görür.
hiç aramam sormam,arayınca da canım istemiyosa açmam.
sevmiyorum zorla mı.hayatımda yoklar yani.gayet de mutluyum.
Ben kv den çok eşimi takıyorum biliyor ki tek silahı eşim onuda bana doğrultuyor ay içim şişti cuma günü beni kfre sokuyor bu kadınaslında sorun direk, ikili ilişkilere karışılmasında.
senin kv ile ilişkin ikinizi bağlar, ama öyle olmuyor, konu komşuyu bile bağlıyor, öyle olunca kim gerilmez ki.
mesela biri sana dese ki saçın kısa daha güzel, sen de dersin bu bir öneridir. ama kv deyince ay neden bana karışıyor diyorsun. çünkü bilinçaltına öyle işlemiş, küçüklüğünden beri kv korkusu ile büyütülmüşsün.
ya da sen kvsin diyelim. biri sana yaptığın yemek pek güzel olmamaış derse, olabilir demek ki damak tadımız farklı dersin. ama gelin deyince, diyorsun ki, bu gelin beni istemiyor, oğlumla arama girecek. neden, çünkü oğlun evlenme çağına girdiğinden beri hep aklına sokulmuş, bakalım gelinle anlaşabilecek misin, gelin senin oğlunu sana karşı dolduracak falan diye.
halbuki ikiniz de insansınız, birbirinizi sevebilir, sevmeyebilrisiniz.
Süper Ooo wonderfullKadjnlarımızın bunları yaşıyor olmasının sebebi yine kadınlarımızdır...
evleneyimde ne olursa olsun kafasındalar
evlenmeden önce erkekler şartlarını sunuyor
ailemle oturucaz
çalışacaksın/çalışmayacaksın
kapanacaksın/açılacaksın
maaş kartını bana verecksin vb gibi
bizim kadınlarımızda aşık ya evlenyimde ne olırsa olsun kafasında olduğu için daha çok ezilirler
Bence yapabildilkleri en iyi şey kendilerini
ezdirmek
ben artık üzilmüyorum. Bu tarz kadınlara
kendi düşen ağlamaz
sen kandibe acımazsan kimse acımaz...
En güzelini yapıyorsun ama daha iyisi bayramdan bayrama görüşmek
Peki sen taşınmayı hiç düşündün mü ya da kiraya çıkmayıBen kv den çok eşimi takıyorum biliyor ki tek silahı eşim onuda bana doğrultuyor ay içim şişti cuma günü beni kfre sokuyor bu kadın
Konularını biliyorum ama sende de hata yok mu baştan mesafeni neden koymadınBen kv den çok eşimi takıyorum biliyor ki tek silahı eşim onuda bana doğrultuyor ay içim şişti cuma günü beni kfre sokuyor bu kadın
Kadjnlarımızın bunları yaşıyor olmasının sebebi yine kadınlarımızdır...
evleneyimde ne olursa olsun kafasındalar
evlenmeden önce erkekler şartlarını sunuyor
ailemle oturucaz
çalışacaksın/çalışmayacaksın
kapanacaksın/açılacaksın
maaş kartını bana verecksin vb gibi
bizim kadınlarımızda aşık ya evlenyimde ne olırsa olsun kafasında olduğu için daha çok ezilirler
Bence yapabildilkleri en iyi şey kendilerini
ezdirmek
ben artık üzilmüyorum. Bu tarz kadınlara
kendi düşen ağlamaz
sen kendine acımazsan kimse acımaz...
Kızlar nedir bu kk da kaynana eziyeti yok görümce yok elti kadınlara çok üzülüyorum Polis imdat gibi kaynana ihbar hattı kurulsun burdaki konular polisiye filmi gibi
Benim esim annemler hatali karima boyle davraniyorlarsa bana yapiyorlar deyip zaten uzaktayiz..telle 10 gunde bir sadece annesini babasini ariyor o kadar....orası öyle tabi ama eşim benim ailemle çok sık görüşür sever sayar..ha tabbabasınıun nedeni benim ailemin onun kalbini bir gün kırmaması, kendi oğlu gibi sevmesi..bu yüzden de saygısızlık olmasın diye en azından ayda bir gidiyorum.
Benim esim annemler hatali karima boyle davraniyorlarsa bana yapiyorlar deyip zaten uzaktayiz..telle 10 gunde bir sadece annesini babasini ariyor o kadar....
konunun seyri değişecek yine sanırım sonunda yineaslında biliyo musun dayak yiyip doğurmaya devam edenler de bu tipler.çünkü bu kafadaki insanlar kocalarıyla var oluyolar ve kocasız yok oluyolar.eşleri üzerinden bir kimlik kazanabiliyolar toplumda.kendi hayatları,kararları ve düşünceleri yok.eşlerinin onlara belirlediği hayatı yaşıyolar.
Evet maalesef kocaları olmasa onlar bir hiç kendilerine bi özgüvenleri bile yokaslında biliyo musun dayak yiyip doğurmaya devam edenler de bu tipler.çünkü bu kafadaki insanlar kocalarıyla var oluyolar ve kocasız yok oluyolar.eşleri üzerinden bir kimlik kazanabiliyolar toplumda.kendi hayatları,kararları ve düşünceleri yok.eşlerinin onlara belirlediği hayatı yaşıyolar.
konunun seyri değişecek yine sanırım sonunda yineMune ablaya iş düşecek
Ama haklı değil miyizkonunun seyri değişecek yine sanırım sonunda yineMune ablaya iş düşecek
Evet bizim derdimiz bütün kadınlarburdaki herhangi bir şahıs üzerinden konuşmuyoruz sorun yok :)
haklısınız allah var şimdi ama dün buna benzer konunun finalini mune abla yapıncaAma haklı değil miyiz
Kaynanadir ne yapsa yeridir rabbim geregini yapsin o kadinaCanım en çok sezaryen doğum yapan lohusayı yerde yatıran kaynanayı okudum şoka girdim insan değil bunu yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?