Kaynana görümce elti gına geldi:(:(:(:(

Genelde evlenince erkek anneci, anne de oğulcu oluyo el kizina karsi ,,,

Duyan da sadece kayınvalidelerle görümceler kötü zannedecek.
Bu insan olup olmamakla alakalı
Terbiye almış olmakla ya da edebini bilip bilmemekle.
Nice gelinler var ki düşman başına. Gelin gittiği aileyi rezil edecek kadar hayasız.
Nice kız anneleri var şu kadar gr altın jesabına kızını fişekleyip erkek evinin üstüne salan ya da sebepsiz kızının evliliğinin bitmesine sebep olan.
Okuyoruz hikayelerini enişteyle kaçan baldız var.
Sıkıntı sadece erkek evinde değil yani, yetiştirilme şeklinde var bir sıkıntı.
Benim de iki yengem var tek bir kavgamız olmadığı gibi annemin dizine yatan babamın omzuna yaslanan gelinler.
Hamdolsun.

hmm göeümcemin hakkını yiyemem kv ninde az dilinin ayarı bide paragöz olmasaydı iyi olurdu bunda hamdolsun ne diyim gerçi bazen sigortaları attırıyo ama sağdan girip soldan çıkarma yöntemiyle yuvarlanıyoruz işte

Benim neden iyi bir kv yokk. Kv gorumce elti kp aynı kafa beni istemiyolar ben çok mu kötüyüm ev halkı haricinde dışarda çok seviliyorum bunu dile çok getiriyorlar. Allahım yardım etsin benm gibi olanlara amaçlarına yavaş yavaş ulaşıyor lar eşimle iyi değiliz allah biliyo görüyor herşeyi

Kızlar nedir bu kk da kaynana eziyeti yok görümce yok elti kadınlara çok üzülüyorum Polis imdat gibi kaynana ihbar hattı kurulsun burdaki konular polisiye filmi gibi
Onları ne kadar önemserseniz o denli canınızı kendiniz yakarsınız
Bacak bacak üzerine atarım
Sigaramı yakarım
Kaynnana ne derse desin ben keyfime bakarım

3 aptalın dediğini kafaya takıp canini sıkıyon ya ne deyim sana

Burcu sunun yolunu bize de öğretsen sevabina. Olmayan kaynanamdan nefret ediyorum da kaynanadan nasil uzak durdun?

Kadınlar Kadınlarımız .. Çok güzel bir yazı paylaşım elinize sağlık :)

Gerçekten mağdur olanların dışında çok güzel mağduru oynayan kadınlar var,kaynana görümce Elti onların tek derdi zaten ha bi de kocişlerine hükmetmek

Çok güzel bir tespit cidden

3 aptalın dediğini kafaya takıp canini sıkıyon ya ne deyim sana

Ben takmiyordum aslında ama eşime sürekli şikayet ediliyodum ister istemez daha yeni kurmaya başladığımız yuvamizda huzursuzluk lar baş gösterdi. 2 Yıl oldu evleneni artık kocamdan soğumaya başladım aşk neydi unuttum Gençliğim gitti. .

Kaynanaya degermı kuzum ya
Mutsuzlugunla onu Mutlu etme

Mutsuz olduğum çok belli oluyo napim bilmiyorum. Dün gorumcemle saydiriyo melek yuzlulerden korkacan diyo hiç bişey demedim ama gözümde yaş da kalmadı yeter artık deyip bagirasim varr kuruttunuz benii.

Burcu sunun yolunu bize de öğretsen sevabina. Olmayan kaynanamdan nefret ediyorum da kaynanadan nasil uzak durdun?

Onlarla olan ilişkimi eşime endekslemedim her şeyden önce.
Bana ilk laf soktuğunda 10 gündür evliydik.
O laf sokmadan sonra 3 ay görüşmedim eşim nedenini sorduğunda da söyledim.
Bişey diyemedi.Anası da anlamış oldu benle öyle konuşamayacağını.
Ben senin ailene gitmek istemiyorum, seni de kendi ailemle görüşmeye zorlamıyorum.
Sen de beni zorlayamazsın dedim.Bu durumda yapacak söyleyecek bişeyi kalmadı.
Eşimin beni bastırma ve bu konuda yönlendirmelerine hiç fırsat vermedim.
İstemediğimi açık açık söyledim her zaman.Anan da şöyle de böyle de demedim.
Evime geldiklerinde de astım suratımı yüzlerine bakmadım.
Çünkü bana haber vermeden geldiler.Klan gibiler zaten yirmi kişi geziyolar.
Astım suratımı oturdum yüzlerine bakmadım.
Küstüler sonra da bidaha gelmediler zaten.
He bu arada hiçbi zaman kendimi sevdirmeye de çalışmadım.

Valla hayatın gerçekleri napalım çözüm bulan varsa bende öğrenmek istiyorum çözüm uzaklik mi yoksa hepsinin toptan ölmesi mi:)

Burcucum çok teşekkür ederim. Yazdiklarini beynime kazidim

Valla helal olsun sana keşke ben de yapabilsem öyle kocan sözünü dinliyorsa ne mutlu sana

Açıkçası hersey eşimize.bağlı bence.Çünkü istediğimiz kadar mesafe koyalim gidip gelmiyelim en ufak bişeyde, sen kim oluyorsun olur.Kısacası o ince çizgiyi eşlerimız ayarlamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…