- Konu Sahibi Son Edebiyat
Ama bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor
Öylesin zaten
Bunu kabul et
Kendi kızı varken neden seni daha fazla sevsin
Hem işi de sana yıkmıyormuş daha ne istiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor
ne gelinlik yapması ya boşver rahat rahat otur işte ne meraklısınız iş yapmaya şaka gibibenim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
Görümcem evli olmasına rağmen halen kendi ailesinin dibinde yaşıyor
Benim kayınvalidem benim yanımda yanlız olduğumuzda sen benim umudumsun benim senden başka kimim var diyip göz yaşı döküyor kızların var diyorum onlar çekip gidecek diyor gel gelelim ki kızıyla aynı ortamda olduğumuzda kızına sıcakbana soğuk davranıyor
Oğlumu bile ölçülü seviyor
Kızıyla damadıyla her akşam kendi evlerinde yer içerler kızı sonra eve gelir
Kaynanam oğlunu çağırmaz bi yerden dönerken damadının arabasıyla gider
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der ama icraatte yaptıkları çok farklı bana da baştan birlikte yemeyi teklif etti her gün ben kabul etmedim şimdide görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor zaten her gün onlarda görümcemin olmadığı bi zaman kaynanama gitsek arayıp bizim orda olduğumuzu anlatıyor kendimi dışlanmış hissediyorum bu ikili tavırlarına çokkkk sinir oluyorum bu insanlara nasıl davranmalıyım sizce
İş yaptırmak derken dip köşe temizlikten bahsetmiyorum ben de köle gibi çalıştırtmam kendimi merak etmeyin ama yediğim tabağı kaldırmak makinaya koymak bir gelin olarak siz kaynananıza gittiğinizde bu kadarını da yapmıyorsunuz sanırım ben rahatsız olurum yediğimi içtiğimi toplayıp yardım etmezsem ben demiyorum ki evini süpüreyim camını sileyim
Evet bizim buralarda gelin gelin geldiği evin kızıdır evlenmiş olan kızda artık kendi eşinin ailesine daha yakındır napalım gelenek göreneğimiz böyle benim kuralım değil bu
Görümceni kıskanma demişsiniz de kıskanan o olabilir mi acaba benim yerime göz diken o olabilir mi
ben kaynanama bana siyaset yapıp beni yağlayıp ballayıp kızına samimi olmasına kızıyorum herkes şu iş yaptırma işine takılmışta keşke kaynanamın politikliği üzerinde dursaydınız azıcıkta bana kızlarım gelin damatlarım oğlumun yerini tutmaz artık kızım sensin diyip kızının yanında renk değişiyor evet biri de oğlunu dış kapıda bırakmış seni mi bırakmaz yazmış çok doğru eşimde onlara karşı çok pasif ne yaparşarsa yapsınlar onlara bir tek kelime demez tavır almaz onun bu yumuşak yüzlülüğünden de biz böyleyiz
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der
ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor
gelinlik yapmak hizmet etmek mi sizin icinbenim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki
Benim kayınvalidem benim yanımda yanlız olduğumuzda sen benim umudumsun benim senden başka kimim var diyip göz yaşı döküyor kızların var diyorum onlar çekip gidecek diyor gel gelelim ki kızıyla aynı ortamda olduğumuzda kızına sıcakbana soğuk davranıyor
Bizim yüzümüze de on tane damat oğlum etmez der ama icraatte yaptıkları çok farklı bana da baştan birlikte yemeyi teklif etti her gün ben kabul etmedim şimdide görümcem sanki o evin gelini ne zaman kaynanamlara gitsem orda elimi bişeye atsam benden önce kalkıp yapıp benim elimi değdirmiyor o eve gelinlik yapmama engel oluyor zaten her gün onlarda görümcemin olmadığı bi zaman kaynanama gitsek arayıp bizim orda olduğumuzu anlatıyor kendimi dışlanmış hissediyorum bu ikili tavırlarına çokkkk sinir oluyorum bu insanlara nasıl davranmalıyım sizce
valla ister yapar ister yapmaz. Sonucta siz onun annesinin evinde oruruyorsunuz:)Benim görümcem de üç yıl hergün bizde yedi içti elini de bi işe sürmedi en son patladım eşime gelmesinler bu kadar dedim. Birlikte oturuyorum. Ankara ya gitti de nefes aldım. Şimdi bazen geliyo yine elini bi işe atmıyor yetmezmiş gibi ablalarını çağırıyor yemek yapan var nasıl olsa. Bence hiç uğraşmayın bırakın gelinlik yapmayı kimseye iyilik yaramaz bu devirde.
Kusura bakmayinda sizin gibilerede yaranilmaz :)) diger turlu isleri bans yiktilar derdinAma bu şekilde bana sen dış kapının mandalısın mesajı veriyor
Özel bişey yapmıyorum bi pilav tamam. Kimse için kendimi harap etmek istemiyorum artık. Ama günü yeri geldiğinde söyleyecek çok şeyim var. Anneleriyle oturarak kimseye hizmetçi gelmedim ben.valla ister yapar ister yapmaz. Sonucta siz onun annesinin evinde oruruyorsunuz:)
sende yapma yemegini bukadar basit...
Ne güzel işte daha ne istiyorsunbenim bir kayınvalidem var malum bir de görümcem herkes de kaynana bir ama ben de iki