- 14 Ağustos 2015
- 166
- 74
- 13
:)) canim ya valla senin gibilere laf yetistirilmez gercekten.cok korktum simdi senden.
:)) canim ya valla senin gibilere laf yetistirilmez gercekten.cok korktum simdi senden.[/QUOTE
Sevmdigi ismi bebegine koymak zorundami keske begenmedim butonu olsaydi eminim rekor kirardiniz bu yorumlaYorumların bazılarını okudum da ne kadar yıkıcı. Halbukı daha yapıcı konuşmaya ihtıyacımız var. Bence koyun derim şimdi o ismi bebegınıze yakıştıramıyor olabılırsınız ama bebegınız dogunca onu sevdıkce ii yaptıgınızı farkedeceksiniz. Degerınz düşmez artar. Kendınızı yıpratmayı bebiş olsun adının hiç bi önemı olmadıgını onu nasılda çoook sevdıgınızı görünce anlayacaksnzz hem de artıları olacaktr mutlaka. Düşünün derim.
Erkekten türeme dedim ne dönmesi ya erkekten türeme isimerkekten dönme değil türeme demiş
dilin oluşumuna dair bir şey bu; hakim- hakime gibi
Benim kaybettigim bebegin adini esimle koyduk daha dogmadan elifnaz guzel degil anlami kotu vs falan sonra biz elifi demeyiz nazi soyleriz dediler neyse vefat etti ama adi elif kaldi sonra ogluma hamileyken daha neyin olacagi belirsiz esim ben aliye soz verdim adi ali olacak dedi ses cikmadi bunlardan ben eren ismini istiyordum esim kiz olursa zülal erkek olursa ertugrul (esim ve ben istedik) yada alieren dedi bunlar kv ve gorumcem biz aliyi deriz ereni demeyiz vs iste baban koysun vs 4 ayi burnumuzdan getirdiler bende tamam dedim ama kp derim kendi koyacak baskasi ses etmeyecek dedim sonucta kp der tam 3 ay isim aradi ve metehan koydu simdide kv keske bana da sorsaydiniz ben babamin adini koyacaktim diyor esime annem 3 ogul dogurmus kp dere kv deye sormamis madem kendi cocuklarina koysaydi dedenin adini dedim esim haklisin dedi bu arada esimin tum kuzenlerinin adi 7 sinin de adi kv denin babasinin adi esime dedim isim sorun degil ama annen huzursuzluk ciksin diye ugrasiyor dedim yani isime takilma esinle arani da bozma derim ali de olsa osman da olsa senin evlatinSlm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
Yorumların bazılarını okudum da ne kadar yıkıcı. Halbukı daha yapıcı konuşmaya ihtıyacımız var. Bence koyun derim şimdi o ismi bebegınıze yakıştıramıyor olabılırsınız ama bebegınız dogunca onu sevdıkce ii yaptıgınızı farkedeceksiniz. Degerınz düşmez artar. Kendınızı yıpratmayı bebiş olsun adının hiç bi önemı olmadıgını onu nasılda çoook sevdıgınızı görünce anlayacaksnzz hem de artıları olacaktr mutlaka. Düşünün derim.
YOKK ARTIK BU KADARIDA FAZLA..SİZ BİŞEY DİYEMİYORSUNUZDUR BELKİ KAYINVALİDENİZE KAYINPEDERİNİZE ANLARIM AMA BU KONUYU EŞİNLE ARANDA KONUŞ VE KENDİNİZİN BELİRLEDİĞİ İSMİ KOYMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLE..EŞİNDE ANNE BABASIYLA NET BİR DİLLE KONUŞSUN VE KARIŞMAMALARINI SÖYLESİNSlm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?