Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

Sevmdigi ismi bebegine koymak zorundami keske begenmedim butonu olsaydi eminim rekor kirardiniz bu yorumla

Tehditvari bunca laftan sonra koyacağı varsa da koymaz insan,sevmeyiz ne demek

Açık açık soyliceksin bunu senn bebeğin sonuçta eğer söylemezsen çocuğun adı hep öyle kalicak."bunda darilicak bisey yok bizim kocamla beraber koyucak bebeğimizin adini"diceksn.sevmezler diye bisey yok blöf yapıyorlar.ayrıca sevmezlerse de sevmesinler.snn çocuğunun onların sevgisine ihtiyacı yok bnce :)

Sevmesinler ya bırak bi isim yüzünden seveceklerse sevmesinler!!
Hayatta kimseyi karıştırtmam isim konusunda sadece eşim ve ben karar veririm. Başka kimseye söz hakkı düşmez. Sizde azcık sivri dilli olun her şeye böyle pısarsanız daha cok ezerler başınızı.

Çok yakın bir arkadaşım aileleri ve biz de dahil olmak üzere,bebeği Doğan'a kadar kimseye söylememişti ismini. O zaman aman sende cins demiştik kıza ama böyle Konuları okudukça hak veriyorum.

Amma taktınız erkekten türeme isim olayına. Yalan mı? Aliye, remziye, naciye, nuriye gibi isimler erkek isminden türememiş mi? Gereksız alınganlık yapmayın... Dogruya dogru yanı.. Bende sevmiyorum kokü erkek ismi olan bayan isimlerini.. İsteyen sever istemeyen sevmez.. Kimse buna karısamaz.. Sevgili konu sahibi, esin senin yanında olmadıgı için işin çok zor.. Ana babasının agzına bakıp karısını hiçe sayan erkekle gecinmek çok zordur. Allah yardımcın olsun

Üffff benim adim da taaaa büyük babannenin ismi. Hala kızıyorum ismimi sevmiyorum diye. Cok demode. İmkanım olsa değiştirmek bile istiyorum. Yanlış anlayıp farklı isimde cagiranlari duzeltmiyorum bile. Benim çocuğumda da aynısı oldu. Saygısız bile dediler bana. İlk toruna kayinbabanin adı konulurmus. Napim allem ettim kallem ettim koymak istemedim. Çocuğum da benim gibi düşünmesin diye. Tamam sevmeyin de. Zaten maddi yardım yapıp ne yapacaklar. Sütü sende. Bezini de alabilirsin sanırım. Geriye kıyafet kalıyo. Onu da yavaş yavaş tamamladıktan sonra bi beşik bi puset var alınacak. Sanki atla deve mi hibe edecekler.

Ne demek size yardım mardım etmeyiZ
Küseriz gideriz

Ay çok iğrenç insanlarmış. Bu kadar önemli bir mevzu mu bu ya. Siz doğuruyorsunuz içinize sinerse siz koyarsınız ismi.

Yok artik, pardonda kple kv mi cocugu 9 ay karninda tasiyip doguracak? Aslaa aslaaaa kabul etmeyin. Napiyosalar yapsinlar, sevmesinler bi isim icinmi seveceklermis torunlarini. Boyle insanlardan nefret ediyorum. Asla ama asla koymazdim siz olsam.

Ben hamıleyken aynısı bızde olmustu ben aden ısmını ıstıyorum dedım kayınvalıdem duru koycak dedı bende dırek koyamaz cunku ben aden ıstıyorum onunlada konustuk ıkı ısmı olmucak bıtane olucak herkezde olan ısmde ıstemıyoruz dedım oda koymazsa hakkımı helal etmem bnde hadı smdı koyun bakalm dedı bızım hıc umrumuzda olmadı aden koyduk duru ısmnı normalde severım onn yuzunden gıcık kaptm o ısme tasıyan benım dogran benm sen ne ıstıyosn kızım demeden o olcak denırmı ayrıca benımde bı aılem var belkı bnm aılemde baska ısım soyluyo nasıl boyle zorla ısım koyduruyolar anlamıyorum barı kayınpederınızın ısmını koycaksanız yanına kendı ıstedıgınızı de yazdırın kımlıgede buyuyunce kendı secmnı yapsn

Benim kaybettigim bebegin adini esimle koyduk daha dogmadan elifnaz guzel degil anlami kotu vs falan sonra biz elifi demeyiz nazi soyleriz dediler neyse vefat etti ama adi elif kaldi sonra ogluma hamileyken daha neyin olacagi belirsiz esim ben aliye soz verdim adi ali olacak dedi ses cikmadi bunlardan ben eren ismini istiyordum esim kiz olursa zülal erkek olursa ertugrul (esim ve ben istedik) yada alieren dedi bunlar kv ve gorumcem biz aliyi deriz ereni demeyiz vs iste baban koysun vs 4 ayi burnumuzdan getirdiler bende tamam dedim ama kp derim kendi koyacak baskasi ses etmeyecek dedim sonucta kp der tam 3 ay isim aradi ve metehan koydu simdide kv keske bana da sorsaydiniz ben babamin adini koyacaktim diyor esime annem 3 ogul dogurmus kp dere kv deye sormamis madem kendi cocuklarina koysaydi dedenin adini dedim esim haklisin dedi bu arada esimin tum kuzenlerinin adi 7 sinin de adi kv denin babasinin adi esime dedim isim sorun degil ama annen huzursuzluk ciksin diye ugrasiyor dedim yani isime takilma esinle arani da bozma derim ali de olsa osman da olsa senin evlatin

Mddi yardımı da mı keseceklermıs cok mu zengınler onların parasıyla mı dönuyor evınız, yani onlar vermezse aç açık sürünücek mısınız çok kötuymus ya durumunuz demek ne ısterlerse yapmak durumunda kalabılırsınız bu hesapla.

adam ekmegını verıyorsa eger ooof mıde fesatı gecırıcem cok sıkıntılı durum, üç isim koy olmazsa bır tane guncel isim iki tane o isimlerden koy ne yapsın çocuk kullanır işte.
Ilk isim olarak kendı sectıgını koy ilkokulda falan söylerlerken hep ılk isim soylenır o hesap.

hayır bır de kadın hamile başbaşa kaldıgı şu duruma bak!!

Kayinpederin kayinvalidenin istedigimiz ismi koymazsan sevmeyiz yardim da etmeyiz demesi mi sizin icin yapici? Kim ne hakla baska bir ana babanin evladina böyle hükmedebilir? Kendi anne babasi biz de bu ismi koyacaksin diyoruz derse ne olacak? Siz de gelini hamile bir erkek annesi misiniz yoksa?

Konu sahibi tabii ki kendini yipratma, karninda can tasiyorsun. Kim olursa olsun seni böyle ezmelerine izin verme. Ikinizin cocugu ikinizin karari. Rica minnet etseler hani kirici konusmayayim falan denir de bu ne böyle, ille de bu konacak yoksa sevmeyiz asinizi ekmeginizi de vermeyiz diyen terbiyesiz insanlara pabuc birakmayin.

YOKK ARTIK BU KADARIDA FAZLA..SİZ BİŞEY DİYEMİYORSUNUZDUR BELKİ KAYINVALİDENİZE KAYINPEDERİNİZE ANLARIM AMA BU KONUYU EŞİNLE ARANDA KONUŞ VE KENDİNİZİN BELİRLEDİĞİ İSMİ KOYMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLE..EŞİNDE ANNE BABASIYLA NET BİR DİLLE KONUŞSUN VE KARIŞMAMALARINI SÖYLESİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…