Adlari batsinBu halimle ağliyorum eşimle tartıştik indirdi beni arabadan( ağlaya ağlaya eve gidiyorum bu arada esim dedesinin adini taşiyor görümcem nenesinin çok sacma bizde hic boyle bi adet yok
Eve geldim
Ben o tasiyanlara bisey demedim kendim sevmiyorum dedim ve cocuguma bu ismi vermek istemedigimi soyluyorum bu benim fikrim sizi ilgilendirmez ben bu tarz isimleri sevmiyorum haddinizi bilin.
Kirilma kuzum da esin le oldugun surece esinin ailesi elin adami olmuyor malesef bu bir gercek benim kv de neredeyse yatak o damiza bile karisti zamaninda esine aileni sil diyemezsin mecbur oldigu gibi kabul etmeye calis huzurunu bozma esini de düsun bi isim koyma meselesi icinde yuvani yikmaEve gidip esyalarimi alip çikmayi ďusunuyorum ama gidersem dönemem ailemde beni istemez hamile halimle galiba bizde bosanmaya biraz karşilar ama bu yuzden bile boşanmak istiyorum ben ,çok nazli büyudum ailem bi dedigimi ikiletmedi elin adami kadini herseyime karışiyor
Benim kv ded kp der kendi isimleroni sevmiyor koymazlar yani o yönden sanslıyımBana kv kızım olacağını duyunca artık benim adımı koyarsınız demişti aslında iyi kv olsaydı koyardım, çok hased içi fenalıklarla dolu insan, bu isim konusunu kvgündeme getirip hırs kavgası çıkartmasın diye tabikide senin ismini koyarız dedim ve konu hemen kapandı eşimede zorlukları ben çekiyorum kızımın adını kendim vereceğim annen kendi ismini vereceğimizi sanıyor doğana kadarda öyle sansın, olay yaşanmasın kv ağzı açık kalmıştı hani benim ismimi koyacaktınız diye söylendi bekar kaynıma çok ayıp olacaktı biz kp ismini oğlumuza verdik birde senin ismini versek çok ayıp etmiş olurduk müstekbal gelin adayına dedim kısık sesle doğru diyebildi
Ya karşındaki insanların nasıl çirkefe dönüşebileceğini az çok tahmin etmemiz lazım, önlem almayı bilmek lazımki korktuğumuz başımıza gelmesi diyede huyunda suyuna göre gitmek gerekir. Baştan zıt konuşursak zaten kv beklediğide bu isteklerimizi gerçekleştirmemiz hayal olurdu kazanan kv olacaktı .Bugün iyiki vermedim kv ismini düşünün hayatımı zindan etmeye çalışan bir kv,nin adını kızıma vereceğim bu bana psikolojik şiddet olarak ömür boyu yeterdi ......Enee benim bile ağzım açık kaldıNe akıllı kadınsınız vesselam.
Hepsini koy sen erva de yada ne olsun istiyosan ne şiş yansın ne kebapSlm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
peygamberimizin ismini koyun yatıştırıcı olunSlm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
Esiniz hala ailenizin eline bakiyorsa geciminizde ailesi yardimciysa malesef o hakki onlara siz vermissiniz zaten.adam gayet net demis para veriyoruz size bizim dedigimiz olucak diye. Bana esimin ailesi mecbur degolken maddi destegini hic kesmese onlarin istedigi olsun o kadar dusunuyolar bizi derim yada hic paralarini kabul etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?