Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

nefret geldi su isim muhabbetlerinden.sanki dunya kendileri etrafinda donuyor,bizler agac kovuklarindan cikmayiz,haram olsun haklarimiz boylelerine

Eve geldim

Ben o tasiyanlara bisey demedim kendim sevmiyorum dedim ve cocuguma bu ismi vermek istemedigimi soyluyorum bu benim fikrim sizi ilgilendirmez ben bu tarz isimleri sevmiyorum haddinizi bilin.

ben yorumumu yaptım sonra tum yorumları gerisin geri sayfaları geçip okuyordum da bu ne arkadaş?
erkekten türeme demişsin hakikaten ulkenın yarısının ismidir herhalde erkek isminden türeme yani bu ulkede isimler kamile teyzem var o da kemalden türeme ama çok asil bir isim, hele ki eski isimler böyle seçilirmiş siz beğenmıyor olabilirsiniz belkı çok kişi begenmıyor ama haddinizi bilin fala çok keskin dil kullanılmış

ne diyeyim halinize üzülmüştüm açıkçası kadıncağızı ne halde zor durumda bırakmışlar hamileyken demiştim... allah allah, şaşırdım şimdi

Kirilma kuzum da esin le oldugun surece esinin ailesi elin adami olmuyor malesef bu bir gercek benim kv de neredeyse yatak o damiza bile karisti zamaninda esine aileni sil diyemezsin mecbur oldigu gibi kabul etmeye calis huzurunu bozma esini de düsun bi isim koyma meselesi icinde yuvani yikma

Benim kv ded kp der kendi isimleroni sevmiyor koymazlar yani o yönden sanslıyım

Dogmamis bebeye don bicilir mi?onunuzde 4.5 aylik bir zaman var saglikla kucagimiza alalim demek varken isim derdine dusmusler,su durumda esinin tavri cok cok onemli kimligini o cikartacak nasilsa ,esinin isi gucu vardir elbet kimseden yardim almanizada gerek yok hele hele lafini eden birinden ailede olsa almayin derim

Son düzenleme:
Ne demek çocuğumun ismini ben koyamıyorum? Ne yaparlarsa yapsınlar asla ama asla koymazdım ben kp ismini..

Ben de ana delisi bir adamın yüzünden istemediğim bir ismi taşıyorum. Hakkımı da helal etmiyorum bana bu ismi verdiği için, hiç sevmem adımı, bir de iğrenç iğrenç kısaltırlar tüylerim diken diken oluyor valla. Ufakken o kadar gıcık oluyordum ki bir ara çağırdıklarında bakmamaya başlamıştım. İlkokul dönemiydi sanırım, düşünsene ismimle sesleniyorlar ve ben hiç üstüme alınmıyorumHa sanki adını aldığım kişiye çok mu benziyorum, öldü de yerine yenisini mi getirdi? Yooo hiç alakası yok, en çakma kopyası bile olamam yani Kimse kimsenin adını aldı diye boşluğunu doldurmaz, geri kafalı bağnaz kişiliklere sesleniyorum, bırakın artık eril isimlerden türetilmiş isimleri minicik bebeklere vermeyi.
Kızlar, bebeği yaparken yapıp ama ismini vermeye gelince tırsan basiretsiz adamlardan da uzak durun. Annem hala söyler ben Dilek koyacaktım, ikincide sen koy dediler diye. E ikincide de müsade etmemişler.

Son düzenleme:
HAMILE IKEN kv bıze hıc demeden herkese kp nın ısmını koyacagımızı duyurmus annem soyledı cok uzuldum kp severım ama ısmını kesınlıkle koymak ıstemıyordum..
esımde kesınlıkle ıstemedı..
bır gun telde kp nın ısmını koyacagını(!) soyledı bende hayırlısı hele bı dogsun dedım
bı kac gun sonar esımede aynısını deyınce bız baska ısım dusunduk dedı.
kv delırdı küstü asla sevmem kucagıma almam yuzunuze bakmam dedı
bi hafta hıc konusmadı bızle aglamıs ama hıc donmedık bız..
sımdı oglumuza ıstedıgımız ısmı koyduk
kv hergun arar ba ba ba ba demesını bekler oglumun sevmem demelerıne bakma sen..
ıs kocanda bıtıyor ınsallah ıkna olur

Enee benim bile ağzım açık kaldı Ne akıllı kadınsınız vesselam.
Ya karşındaki insanların nasıl çirkefe dönüşebileceğini az çok tahmin etmemiz lazım, önlem almayı bilmek lazımki korktuğumuz başımıza gelmesi diyede huyunda suyuna göre gitmek gerekir. Baştan zıt konuşursak zaten kv beklediğide bu isteklerimizi gerçekleştirmemiz hayal olurdu kazanan kv olacaktı .Bugün iyiki vermedim kv ismini düşünün hayatımı zindan etmeye çalışan bir kv,nin adını kızıma vereceğim bu bana psikolojik şiddet olarak ömür boyu yeterdi ......

Top eşinde eşin istemicek kendi istediğimizi koyucaz kimse hatır gönül koymasın dicek. Nasıl bir ego var kv kp de ya parayla şişirmişler sanırım egolarını. Neyse bebeğin bir doğsun isim meselesinden doğan bu durumu mumla aricakmışsın gibi geliyor bana daha isim meselesinden huzur bozanlar yarın bi gün bebeğin her şeyine karışırlar hazırlıklı ol derim. Allah lohusalıkta yardımcın olsun sabırlar diliyorum. Böle zihniyettekileride Allah'a havale ediyorum paraları batsın. Ağır konuşucam biraz ama kusura bakma eşinde adam olsun anasına babasına muhtaç etmesin sizi sırf bu korkudan karşı gelemiyor gibi geliyor bana. Köpeği olurcasına nedir bu minnet böyle yazık ya. Durumu bence kendi annenle babanlada paylaş.

Cnm bnmde oğlum oldu ama BN istediğim ismi koydum senin çocuğunu onlar sevse ne sevmese ne zati ayda yılda gorecekler bende koyacağım zaman herkes olmaz ayıp falan dediler emin ol onlar boyle yaparak ayip etmişler biz önceden karar verdik de sırf boyle yaptıkları için bile koyma

Hepsini koy sen erva de yada ne olsun istiyosan ne şiş yansın ne kebap

peygamberimizin ismini koyun yatıştırıcı olun

Esiniz hala ailenizin eline bakiyorsa geciminizde ailesi yardimciysa malesef o hakki onlara siz vermissiniz zaten.adam gayet net demis para veriyoruz size bizim dedigimiz olucak diye. Bana esimin ailesi mecbur degolken maddi destegini hic kesmese onlarin istedigi olsun o kadar dusunuyolar bizi derim yada hic paralarini kabul etmem.

Ama torunumuzu sevmeyiz diyen sacma bir aile

Koymak zorunda değilsiniz ki niye böyle şeyleri dert ediyorsunuz.
Çalışın balın kendinize kimseden de bir şey beklemeyin.
Çocuk bizim isminide biz koyuyoruz severseniz torun diye sevin istemezseniz siz bilirsiniz deyin.
Çok mu zor?
Dert aramayın kendinize niye susarsınız anlamam ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…