Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

Ay nasıl insan bunlar belki sen annenin babanın adını koycan doğuran sensin tasası onlara mı düşmüş

Höff bende öyleyim. Dedem daha ben hastaneden cikmadan koymuş adımı. Çok eski bi isim. Hiç sevmiyorum. Öyle olunca diğer dedem çok kırılmış bi fikir sorsalardi keşke diye. Çünkü ismimi koyan dedemin 5. Ama diğerinin ilk torunuyum. O da inat olsun diye kardeşimin adını koymuş hiç sormadan. Ama o dedem daha modern düşünceli olduğu için o zamanlar çok moda olan ve en azından güzel bi isim koymuş. Annem benim adımı cemre yada gözde koymayı istiyomus. Ama tabi 25 sene öncesi öyle bi lüks yokmuş. en azından bizim ailede yokmuş. Dedem, kardeşim hariç doğan tüm torunlarina hastane kapısından çıkmadan koymuş isimlerini. Ve benim sansima da en demode olanı denk gelmiş. Sosyal medyada veya oyunlarda kullanacağım zaman ismimi kullanmıyorum. Hatta dediğin gibi hiç sevmiyorum.

Handan falan mı kız, valla eski Türk filmlerine bile razıyım yani ben
Ama ahdım oldun kendim dışında biri koymak ister müdahale ederse onu parçalarım vallahi. Doğurmam vallahi, çıkma evladım yoksa adını ziyan edecekler derim

Handan olsa yine iyi kız her eski dönem dizisinde filminde geçiyo. Dur ipucu vereyim ama deşifre etme karolinin kuma geldiği kadın

Handan olsa yine iyi kız her eski dönem dizisinde filminde geçiyo. Dur ipucu vereyim ama deşifre etme karolinin kuma geldiği kadın
Senin deden benim de babam hayatımızı karartmışlar ya
Sen hamilesin bir de aman dikkat koydurma sevmediğin isimleri.
Yav tamam Eslem, Esila, Tonguç falan koyalım demiyoruz zaten ama oğlum olursa Demir koymak istiyorum yani Neden Sadullah, Emrullah falan koyayım yani

Benim adım fatıma Allah tan nufus memuru insafliymis fadime artik yazilmiyor deyip fatıma yazmis dedeme kalsa adimi bedia koyacakmis babannemin adı fadime

Bizim durumumuz da cok iyi esim iyi kazaniyor insaat muhendisi yap sat isine girecek sermayeyi babasi vercekmis ya kp cok zengin ve burnu havada bi insan esime küsüm şuan bakalim ne olucak

Herseye tamamda milletin doğurduğu çocuğun adına karışmak ne yahu... düsüncesiz benciller...
Sende o isim koyulursada ben sevemem sizin sevmemeniz daha mantıklı olur benim sevemememden deyip son dk golüyle ismi koyun kocani ikna etmek sana kaldı ...

Eşim cok iyi kazaniyor herseyimiz var muhtacda degiliz gelirimiz cok iyi ama annesi esimi dolduruyor yap sat die bi durum var insaat sektorunde ona gir baban 500 milyar sermaye vercek diyor ben inanmiyorum adam cimri üstelik bi sekilde kocami kandiriyorlar

Bir nevi tehdit ve santajla isim koydurma.

Inadina koymam. Once bi atar yapar sonra da gidere baglarim.

Sevmesinler cok da fifi.

Sevmezseniz sizin bileceğiniz iş maddi bir beklentimde yok ben çocuğuma istediğim ismi koyacağim. Bitti bu kadar basit.

Eşim barısmaya çalısıyo tamam iki isim olsun diyo ama ben cok aģladım normalde kolay aglamam ama hamilelik iste mafoldum resmen,küsüm affetmicem kendi istedigim isimde ikna edene kadar

Okuma yazma sıkintiniz mi var erkekten dönme demedim erkekten türeme isim dedim yani köken erkek türkcede de bu boyle açıklanır siz kendinizde misiniz ?
Ufff turemis donmus iste ne farkeder ayrica siz bana kendimdemiyim die soracaginiza asil konunuza kaynananiza sorun zaten bebeginizin isminede kendisi karar veriyor siz aksama kadar sevmeyin o isimleri

Ufff turemis donmus iste ne farkeder ayrica siz bana kendimdemiyim die soracaginiza asil konunuza kaynananiza sorun zaten bebeginizin isminede kendisi karar veriyor siz aksama kadar sevmeyin o isimleri
Ya canım kardeşim dönme demedigim halde bana kiziyorsn açıklama yapiyorum ne farkeder diyosun farkeder dönme hoş bi tabir degil ama türkcede türemiş denir aćiklamasi budur bende erkekten türemis isim dedim konuyu anlatabilmek icin neden alinganlik yapiyorsunuz kaynanasıniz galiba nerdeyse ohh olsun diceksiniz :)

bende demir koymak istiyorum ama tam karar veremedim. gerci benmde esim dedesinin adini koymak istyo kiziyorm ama kiramiyrm 2 isim olcak. halbuki tek isim severim. zaten soyadlarini veriyolar bide buyuk adi koymakta neyin nesi ! benm esimde erkek kardesinin gazina geliyo heralde daha bekar adam yok o kesin babasinin adini koycakmis bilmem ne. konu sahibide en azindan 2 isim de anlasmaya calissin.

haklisiniz bi kizda erkkten donme isim bencede hos durmuyo. ama bazende kisi ismi guzellestirebiliyo. mesela fahriye evcen de fenada durmuyo fahriye ismi

:) ah ah nedir bu bizlerin cektigi ..esim ciceklerle dondu eve iki isim olsun diyo oyle olucak büyük ihtimal bende ikinci ismi guzel koycam cocugum büyumce onu kullanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…