- 14 Ağustos 2015
- 166
- 74
- 13
Kaynananiza selam soyleyin...Ya canım kardeşim dönme demedigim halde bana kiziyorsn açıklama yapiyorum ne farkeder diyosun farkeder dönme hoş bi tabir degil ama türkcede türemiş denir aćiklamasi budur bende erkekten türemis isim dedim konuyu anlatabilmek icin neden alinganlik yapiyorsunuz kaynanasıniz galiba nerdeyse ohh olsun diceksiniz :)
Haklisiniz fahriye evceni gordulten sonra ismin onemi kalmiyo kadin cok güzel :) zaten oglum olucak benim üzuldügum nokta butün isimleri biz koyacagiz diye diretmeleri esim simdi özur diledi benden yanina istedigin ismi koy diyohaklisiniz bi kizda erkkten donme isim bencede hos durmuyo. ama bazende kisi ismi guzellestirebiliyo. mesela fahriye evcen de fenada durmuyo fahriye ismi
esinizin hatasini anlamasina cok sevndm kimiside benm dedigim diye tutturabiliyo. off daha dogduktan sonra neler yasicaz kim bilir :)Haklisiniz fahriye evceni gordulten sonra ismin onemi kalmiyo kadin cok güzel :) zaten oglum olucak benim üzuldügum nokta butün isimleri biz koyacagiz diye diretmeleri esim simdi özur diledi benden yanina istedigin ismi koy diyo
Ah ah ilk torun hem esimin ailesi icin hem benim ailem icin,esimin ailesi inada bindirdi olayi eşimde özur dileyip duruyo nasil üzerim seni ya haklisin empati kuramadim diyo iki isim fena fikir deil en guzel ismi koyarim yanina buyuyumce coxugum istedigini kullanir :)esinizin hatasini anlamasina cok sevndm kimiside benm dedigim diye tutturabiliyo. off daha dogduktan sonra neler yasicaz kim bilir :)
Daha iyi olur aslinda :) esim ikna oldu gibi yoksa onlarin sevmesi umrum degil de neyse :)Sevmesinler bırak ya
Darısı başima, insallah bende istedigim ismi koyucam :) eşiniz cok anlayisli masallah benim kocama da resmen dank etti suan özur dileyip duruyo umarim boyle devam eder :)Bizim de iki tarafınilk torunuydu. Kendi ailem ne isim koyacaksiniz diye ssormadi bile ama eeşimin dedesi ölen hanımının ismini koymakta çok diretti. Ama yoğun çabalarım ve eşimin anlayışı sayesinde kendi istediğimiz ismi kkoyduk.
Darısı başima, insallah bende istedigim ismi koyucam :) eşiniz cok anlayisli masallah benim kocama da resmen dank etti suan özur dileyip duruyo umarim boyle devam eder :)
Hahaaaa :))) ikinci bi cocuk yok dedim zaten esime isim konusu yuzunden bu kadar uzuldum ya cocuk yok bidaha dedim ay ne iyi güldüm ya iyi ki sizin gibi insanlar var moral buluyorum burda❤Sinir oldum eşinize de kaynananiza da kayinpederinize de. İsim koymak nasıl bir tatmin aracı acaba onlar için. Ben olsam iki isme bile yanasmam. Hele ki bu tehditlerinden sonra. Siz de tehdit edin, dogurmam icimde tutarım deyin.
aynen :)Daha iyi olur aslinda :) esim ikna oldu gibi yoksa onlarin sevmesi umrum degil de neyse :)
ya ben hic diretmedim iyi iki isim olsun ozman dedim hata mi ettm acaba :) ama esimde illa olcak demedi sadece istedigini soyledi bnde kiramadm onunda cocugu iicnde kalmasn dedm ama iyimi ettm tabi bilemedim :)Bizim de iki tarafınilk torunuydu. Kendi ailem ne isim koyacaksiniz diye ssormadi bile ama eeşimin dedesi ölen hanımının ismini koymakta çok diretti. Ama yoğun çabalarım ve eşimin anlayışı sayesinde kendi istediğimiz ismi kkoyduk.
Senin deden benim de babam hayatımızı karartmışlar ya
Sen hamilesin bir de aman dikkat koydurma sevmediğin isimleri.
Yav tamam Eslem, Esila, Tonguç falan koyalım demiyoruz zaten ama oğlum olursa Demir koymak istiyorum yaniNeden Sadullah, Emrullah falan koyayım yani
ay isim konusu mu en hassas oldum noktalardan birisi.Benim ismim babaannemin ismi ve ismini didikleden araştırdımda ismimin türkiyede görülme oranı 0.07 çıktıSlm bayanlar 4.5 aylik hamileyim 13 haftamda doktor kıza benziyo demisti bende ismini erva koycam diye hayaller kuruyordum kaynana hanimciğimla konustuk olmaz babaannenin adi olucak yoksa sevmeyiz bebegi dedi bende o isim cok eski olmaz bide remziye nuriye gibi erkekten türeme bi isim olmaz dedim illa olucak bizi ezemezsiniz dedi sonra esimin babasi aradi telefonla anamin adı olucak dedi yoksa size maddi hic bisey yok dedi baya zengin bunlar esimin durumu da iyi yani neyse kayinpeder erkek olursa secim sizin dedi kiz olursa anamn adi olcak dedi ben baya agladim dün erkek oldugunu ögrendik pipiyi görduk aradm ben bunlari erkek dedim ilk dedikleri sey aa ikinci m.geliyo kayinpederin adi olacakmis ya bana hic bisey sorulmuyor iyi bari kp adi gizel olur dedm iyi ki kiz deil babaanne ismi olmicak dedim ikinci olur 3.olur bunun kurtulusu yok dediler((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?