Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

bende annemi yeni kaybettim diye ismini koydummm..kaynanam inadimaa ismini degistirir soylerdi...olsede koymam ismini ne hali varsa gorsuncevreden dediler neden senin ismini iki gelinin koymadi diyeee..ben karismam onlar ne isterlese koyarlar ddiler de ici gidiyor...bana yanlis ypmadan once dusuneecekti

Allah sabir versin.Ben koymayı düşündüğüm isimi beğenmeyip yorum yapanlara bile gıcık oluyorum sinirle onlar şu olsun bu olsun yok neymiş eşimle benim ismime uysunmuş ismimizden türetilsinmiş dedikçe tersleyip hayir biz daha bekarken karar verdik bu olacak sizin dediğiniz isimler eski bilmem ne diyorum. Sizin yerinizde olsam heralde kavga çıkartırdım çocuk benim çocuğum ne hakla yani :-@ şu hayatta insanlar ne kadar meraklı herkesin herseyine müdahele etmeye asla gelemem böyle şeylere ben.

aşiretler galiba ... çok sinir oluyorum böyle işlere karışma hakkınız eşiniz vermemeli bence size laf söylemek olmazda eşiniz mudehale etmeli. paralarıda onların olsun

Hakkinizi helal etmeyin...
Su durumda fazlasi gelmez gibi elinizden..
Arabadan indirilip aglayarak eve geldiginize gore..
İlahi adalete siginin

yaaaa kpe kvye neden bu kadar yüz verirsiniz ki?? alsınlar paralarını... töbe töbe.. eşinin durumu iyiymiş daha ne. böyle bir tehdidin üstüne nasıl kabul edersiniz?
yoksa sevmeyiz ne demek! sevmesinler! senin ve eşinin kararı olmalı. kp kv ne haddine imiş...
yine de canını sıkma çok fazla. kendini üzmeden çözmeye çalış konuyu bebğin de senn stresinden etkilenmesin.. sağlıkla kucağına al inş ...

Aman aman sakın koydurma arkadasım ben kp adını koymaya ses çıkarmadım formaliteden koyacaktık sözde 2 isimli olacaktı ama doğunca isler değisti...Sakın susma sessiz kalma benim gibi pisman olursun kırılan kırılsın sevmeyen sevmesin o senin çocuğun esini simdiden ikna et arkanda dursun bu konuda.Sağlıkla kucağına almanı dilerim kuzunu.

Tavırları hoş değil fakat kv ya da kp in isim koymasında ne sakınca var gönülleri hoş olsun da ben küçük şeylere takılmazdım eşim de zor durumda kalmazdı

Canim ya inan cok haklisin ailene kizmakta bizim bebegimiz de buyuyunce kizsa hakli sacma adetler yuzunden geri kaliyoruz çağdan.

aşiretler galiba ... çok sinir oluyorum böyle işlere karışma hakkınız eşiniz vermemeli bence size laf söylemek olmazda eşiniz mudehale etmeli. paralarıda onların olsun
Canim biz asiretten gelmeyiz ama hic bole adet yok bizde eşim egeli onlarda bunu gorunce şok oldm ben.

Hmm işin ucunda ya maddiyat ya isim var galiba. Bence çöyle yapın. Çocuğa iki isim koyun. Onların istedikleri de olsun sizin de. Böylece para desteğinden de olmazsınız, kendi hevesininiz de kırılmaz

Maddi olarak yardım yapmaya Gönülleri varsa zaten yaparlar.

Allem edip kallem etmene gerek yok. Eşinle aranı bozma. O ismi koymayacağını söyle konu kapansın. Son ana kadar Söyler sinirini bozarlar ama kararlı duran kazanır.

Ben doğum yaptığımda bile istedikleri ismi söylüyorlardı. Kendileri çaldı kendileri oynadı. Kendi bebeğime kendi istediğim ismimi koydum, maddiyatlark da umrumda değil. Torununu seven her türlü yapar.

Yahu bu bütün dunyada hatta kraliyet ailesinde bile var olan bi sorun. Ne var ayyy mahvoldum bittim demeye. İkinci ismini istedigin koyarsin. Bu ulkede ilk ismin bas harfi ikinci ismin kendisi kullanılıyor zaten. Okulda gerçek hayatta senin koyduğun isim kullanılır. Doğal yoldan. Onlarda ilk ismi kullanırlar. Oldu bitti. Hamile hamile üzüldüğünüz şeye bakın. Kavga gürültüye gerek yok bence. Relaks olun politik davranin keyfinize bakın. Sizin istediginiz gibi diyin hatta ilk ismi olarak koydugunuz icin uzerine birde iltifat izzet ikram bekleyin ikinci isim mis gibi kullanılsın ( sizin ne kabahatiniz var : ) ) amaaaan yaaa her olayı kavgalik uzulmelik hale getirmeye bayılıyoruz. Az çözüm odaklı lutfen. Hamilesiniz en onemli donemde kendinize dert bulmussunuz. He diyin gecin. Bildiginizi sanki onlarin istegiymis gibi yapin iste. Ne şiş yansın ne kebap.
NOT: bu arada bi kenara oglunuzun çocuğuna isim koymamayı not alın. E malum hayat.

Canim ya inan cok haklisin ailene kizmakta bizim bebegimiz de buyuyunce kizsa hakli sacma adetler yuzunden geri kaliyoruz çağdan.
zaten bende çocuğunuzunda benim gibi şeler yaşamasını istemem ama mutluyum çünkü eskisi kadar koyulmuyo artık kaynana isimleri eşinizde ikna olmus ne güzel eğer kaynananızın ismi genel olarak dalga geçilcek kötü bi isimse 2.isim daha iyi zaten eminimki kızınız olursa kaynananızın ismini kullanmıcaktır kendimden biliyorum az buçuk

Canim biz asiretten gelmeyiz ama hic bole adet yok bizde eşim egeli onlarda bunu gorunce şok oldm ben.
zaten bu adet genelde egelilerde var hep bizde egeliyiz ondan biliyom ben orda yaşarken çok şahit olmuştum babaannein ismi ümmü döndü dudu satılmış aileleride hiç düşünmeden küçücük çocuklara veriyordu bu ismimleri

Vallahi tersle gitsin bu ne ya sevmezsen sevme de isimle kendi torununu sevmicekmis resmen tehtit çok sukur senin eşinin sevgisi yeter bebegjne

Ikinci ismede hayir diyorlar ,kizin olursa onun da adini biz koyucaz diyolar
Esime de soyledim zaten asla bole bi kaynana olmicam dedim

Bu adeti ben bitiricem oglum olucak asla kotu bi kaynana olmicam kucuk cocuga satılmıs denir mi ay

Hamilesin ya sen ..
Bu nasıl bi konuşma şekli böyle..
Allah kolaylık versin ..
Daha fazla yorum yazıp seni kinlendirmek ya da doldurmak istemiyorum ama herşeyin farkındasın zaten ,
Umarım istediğin isimleri koyabilirsin ..
Bi avazda kavuş yavruna inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…