Evet farklı şehirlerdeyiz zaten aramız önceden de çok iyi değildi nişan zamanında SORUNLAR yaşamıştık hem doğuma kendi gelmedi hem de beni istemediniz diye kendini acındırdıne soğuk kadınmış
hadi sizi istemedi diyelim mesela insan torununu hiç mi merak etmez
çok mu uzak oturuyorlar şehir/mesafe olarak?
Beni istemediniz diye kendini acındırıyor halbuki kendisi gelmediGelememiştir aramış genede
Gelme demeniz hoş olmamış
Eşim onlarla görüşmeyi kesti ama bana da soğuk davranıyoriyi demişsin müsait olmayıp gelmeyen, benim müsait olmamı beklesin. Eşin destekliyorsa sana hakaret eden insanlara selam.bile verme.
MantıklıBeni istemediniz diye kendini acındırıyor halbuki kendisi gelmedi
Lohusayım sonuçta daha fazla tahammül edemedim ama orospu seni sikerim felan dedi kaynım annesi de destekledi kaynımı sindiremiyorumKaynınızın karışması kötü olmuş, ne olursa olsun size hakaret etmeye hakkı yok.
Benim eşimin anne ve babası kızım dört aylıkken gelip 24 saat kalıp gittiler. Aramızda 6-7 saat mesafe var. Hamileykende aramadılar. daha çok şey yazardım ama gerek yok. Eşimin hatrına eve gelen annesine, babasına bir hafta on gün ses etmezdim. Yılda beş gün onlara gidiyoruz.
Ama benim eşim zaten bana bırakmaz, annesine kendi niye aramadın diye sorardı. Hakkımı yedirmez, benim üzülmeme.izin vermez. Bende onun annesini üzmem.
Onlara karşı beni savundu ama çok moralı bozuk bana da soğuk davranıyoriyi demişsin müsait olmayıp gelmeyen, benim müsait olmamı beklesin. Eşin destekliyorsa sana hakaret eden insanlara selam.bile verme.
Lohusayım sonuçta daha fazla tahammül edemedim ama orospu seni sikerim felan dedi kaynım annesi de destekledi kaynımı sindiremiyorum
Eşinde çok mantıklı değil, benim kaynım bana hakaret edemez çünkü. Bu haddi bulamaz. Ola ki çocuklarımın ve benim yanımda, ağzından baskasina karşı bile argo söz çıksa, abisinden göreceği tepkiyi bilir. Seninkiler saygısız, terbiyesiz, laflara bak ahlaksız.Onlara karşı beni savundu ama çok moralı bozuk bana da soğuk davranıyor
Bu laflardan sonra asla ama asla konuşmayın. Siz ne yaparsanız yapın eşinize saygılarından bu lafları etmemeleri lazımdı. Hayretler içinde okudumLohusayım sonuçta daha fazla tahammül edemedim ama orospu seni sikerim felan dedi kaynım annesi de destekledi kaynımı sindiremiyorum
Deccal blr aileye düşmüşsün insan bir merak eder gelinini arar sorar. Çocuğunu uzak tut bu insanlardanMerhaba ben kaynana ve kaynımla sorun yaşadım kaynanam 9 ay hamilelik süresi boyunca beni 3 kere felan aramıştır doğum yaptım hastayım gelemiyorum dedi doğum yaptığım gün bir kere aradı sonra hiç arayıp sormadı 2 ay sonrasında oğlunu aramış ben geliyorum diyor oğluda tabi gel felan dedi bende sinirlendim mesaj attım müsait olmadığımı müsait olunca beklerim dedim kırıldığım şeyleri de mesajda belirttim sonrasında kaynım beni aradı küfür hakaret etti kaynanam da aynı şekilde boşan hayatımız dan S*** G (Defol) felan dediler kocam beni savundu ama atlatamıyorum olanları 3 aylık bebeğim var daha lohusa sayılırım ne yapmam lazım sizce
bu olayı asla sineye cekme kaynının kadınların tartışmasına karışması olmamış o zaman kocan da karışsın ne saçma ya da senin ailenden biri ? yani boşan demeleri falan aşırı saygısızca bir de bebeğiniz var. torununa da acımıyor demek ki pislik kadın yuvanız dagılsa sırf bencilliği yüzünden kına yakacak. kocanla aranı hic bozma ama tavrını belli et.Merhaba ben kaynana ve kaynımla sorun yaşadım kaynanam 9 ay hamilelik süresi boyunca beni 3 kere felan aramıştır doğum yaptım hastayım gelemiyorum dedi doğum yaptığım gün bir kere aradı sonra hiç arayıp sormadı 2 ay sonrasında oğlunu aramış ben geliyorum diyor oğluda tabi gel felan dedi bende sinirlendim mesaj attım müsait olmadığımı müsait olunca beklerim dedim kırıldığım şeyleri de mesajda belirttim sonrasında kaynım beni aradı küfür hakaret etti kaynanam da aynı şekilde boşan hayatımız dan S*** G (Defol) felan dediler kocam beni savundu ama atlatamıyorum olanları 3 aylık bebeğim var daha lohusa sayılırım ne yapmam lazım sizce
Yani sen yapacağını yapmışsın kabul etmemişsin. Eşinde seni desteklemiş. Elbette kolay değil ama düşünmemeye çalış. Kapına gelirlersede görsünler gitsinler. Mümkün mertebe görüşmemeye ve çocuğu göstermemeye çalış. Hangi ana baba torunu olunca bunu yapıyor akıl alır gibi değil.Merhaba ben kaynana ve kaynımla sorun yaşadım kaynanam 9 ay hamilelik süresi boyunca beni 3 kere felan aramıştır doğum yaptım hastayım gelemiyorum dedi doğum yaptığım gün bir kere aradı sonra hiç arayıp sormadı 2 ay sonrasında oğlunu aramış ben geliyorum diyor oğluda tabi gel felan dedi bende sinirlendim mesaj attım müsait olmadığımı müsait olunca beklerim dedim kırıldığım şeyleri de mesajda belirttim sonrasında kaynım beni aradı küfür hakaret etti kaynanam da aynı şekilde boşan hayatımız dan S*** G (Defol) felan dediler kocam beni savundu ama atlatamıyorum olanları 3 aylık bebeğim var daha lohusa sayılırım ne yapmam lazım sizce
Bunlar ne midesiz insanlarmış. Nerden buldunuz bu koca ve ailesini? Namus kavramları sıfırLohusayım sonuçta daha fazla tahammül edemedim ama orospu seni sikerim felan dedi kaynım annesi de destekledi kaynımı sindiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?