Kaynana kayın sorunu

ne soğuk kadınmış
hadi sizi istemedi diyelim mesela insan torununu hiç mi merak etmez
çok mu uzak oturuyorlar şehir/mesafe olarak?

Evet mesajımı okudu sanırım onun numarası bile bende yok açınca şok oldum defalarca aradılar hakaret ettiler tek bana değil kocama da ettiler annesi birsürü beddua etti kocama ve bana

Evet mesajımı okudu sanırım onun numarası bile bende yok açınca şok oldum defalarca aradılar hakaret ettiler tek bana değil kocama da ettiler annesi birsürü beddua etti kocama ve bana
Hayır ben küfür etmedim sadece kırıldıgım yerleri söyledim uzun mesaj attım böyle bir tepki alacağımı bilsem atmazdım

Bu laflardan sonra asla ama asla konuşmayın. Siz ne yaparsanız yapın eşinize saygılarından bu lafları etmemeleri lazımdı. Hayretler içinde okudum
Hem suçlu hem güçlüler tepkileri çok kötü ama eşimin ailesi ne yapacağımı bilmiyorum onların görüşmesine engel olamam

Bunlar ne midesiz insanlarmış. Nerden buldunuz bu koca ve ailesini? Namus kavramları sıfır
O kadar bagırdılar ki hala sesleri kulaklarım da

Eşin pardon da neden soğuk davranıyor? Yenilir yutulur laflar değil bu insan senin abinin eşi. Ahlaksızlar. Ne ölü ölünüze ne diri. Eşinize de gerekirse resti çekin yani.

Demek ki oğullarını da sevmiyorlar. İnsan cocugunun hatrina saygı gösterir.
Bazı şeyleri de abartmayalım yani. Sağlığı sıhhati yerinde bir insan torunu olduğu zaman da bir zahmet görmeye gelsin yani. Üstelik 2 aydır torununu bir kere bile arayıp sormamis. Bu kırılmak için çok normal bir sebep.
Ancak ben şöyle yapardım; bu tarz şeyleri mesajda değil yüzyüze konuşurdum ki iyice utansın.

Bütün hamilelik ve doğum süreciniz boyunca arayıp sormamış bile, sonra birden bire kendine hak görüp kalkıp habersiz gelmeye çalışıyor. Çok yanlış bir hareket gerçekten iyi ki buna tepkinizi göstermişsiniz, yoksa böyle böyle tepemize çıkmaya çalışacaklardı eminim. Geri durmayıp söylediğinize çok sevindim. Sizin kayınvalidenizle olan diyaloğunuza kayınpederinizin dahil olması da büyük bir yanlış, çok anlayışsız ve terbiyesiz davranmışlar. Eşiniz yanınızda durduysa ne mutlu size, hiç canınızı sıkmayın yanlış bir şey yapmamışsınız

Evet farklı şehirlerdeyiz zaten aramız önceden de çok iyi değildi nişan zamanında SORUNLAR yaşamıştık hem doğuma kendi gelmedi hem de beni istemediniz diye kendini acındırdı
şöyle bir durum var
siz doğum zamanında annenizi istemişsinizdir ve hakkınız o da sonra gelebilir
hee özendi gelmek istediyse de doğar doğmaz istemediniz mi acaba ondan büyüttü böyle

Lohusayım sonuçta daha fazla tahammül edemedim ama orospu seni sikerim felan dedi kaynım annesi de destekledi kaynımı sindiremiyorum
neeeeeee
bu ne biçim bir ahlaksızlık Allah bildiği gibi yapsın
eşinizin size tavır alması değil kardeşini tamamen silmesi lazımdı namusuna küfür ediyor farkında değil mi?

Kayına noluyor anlamadım. Bence karşılıklı fevri davranılmış. Kadının sağlık durumu belki gerçekten iyi değildi.
Onların da müsait değiliz diyince saldırmaları hoş olmamış. Bize anlatmadığınız başka detay var mı aradığınızla ilgili?

Lohusayım sonuçta daha fazla tahammül edemedim ama orospu seni sikerim felan dedi kaynım annesi de destekledi kaynımı sindiremiyorum
Yuh ya eşin bu sözleri nasıl sindirip size soğuk davranıyor ? Ahlaksız terbiyesiz. Görüşmeyin. Abisinin eşine bunları söyleyen tiplerden bir mok olmaz

Yuh ya eşin bu sözleri nasıl sindirip size soğuk davranıyor ? Ahlaksız terbiyesiz. Görüşmeyin. Abisinin eşine bunları söyleyen tiplerden bir mok olmaz
Annesine şimdi gelme müsait değilim dedim diye torununu göremedi bilmem ne diye üzülüyor ondan soğuk davranıyor sanki ben durduk yere öyle dedim torununu düşünen kadın öyle mi davranır dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…