Ne kadar sıklıkta geliyorlar. İş yapmaması dışında sıkıntı cikariyormu. Kaldiki hangimizin kvsi oturmuyor ki
Ay benimki oturmuyor valla. Biz de uzak oturuyoruz bize geldi mi uzun kalır. Çok hamarat devamlı bir işler yapıyor, kendimi yetersiz hissediyorum, bir yemek yapılacak "ben yapayım" diyor alıyor elimden, bana "sen bilemezsin iyi yapamazsın" gibi geliyor, Yemekten sonra bir sigara içmek istiyorum ama o hemen masayı topluyor bulaşıklara girişiyor, sigaramı içemiyorum hemen gidip alıyorum elinden bu sefer bi bakıyorum banyoya girmiş lavaboyu temizliyor, hani kirli bırakmışım pasaklıymışım gibi geliyor. Bazen de yoruluyorum bi oturmak istiyorum ama o bi oturmuyor, iş yapıyor, oturamıyorum bi türlü. Ah bu Kv'deler ne yapsalar yaranamazlar biz gelinlere :)Ne kadar sıklıkta geliyorlar. İş yapmaması dışında sıkıntı cikariyormu. Kaldiki hangimizin kvsi oturmuyor ki
Ay benimki oturmuyor valla. Biz de uzak oturuyoruz bize geldi mi uzun kalır. Çok hamarat devamlı bir işler yapıyor, kendimi yetersiz hissediyorum, bir yemek yapılacak "ben yapayım" diyor alıyor elimden, bana "sen bilemezsin iyi yapamazsın" gibi geliyor, Yemekten sonra bir sigara içmek istiyorum ama o hemen masayı topluyor bulaşıklara girişiyor, sigaramı içemiyorum hemen gidip alıyorum elinden bu sefer bi bakıyorum banyoya girmiş lavaboyu temizliyor, hani kirli bırakmışım pasaklıymışım gibi geliyor. Bazen de yoruluyorum bi oturmak istiyorum ama o bi oturmuyor, iş yapıyor, oturamıyorum bi türlü. Ah bu Kv'deler ne yapsalar yaranamazlar biz gelinlere :)
Bizde de kayınvalidem oturur kayınpeder yapar. Pazara gideriz poşetlerimi taşır, sabah herkesten önce kalkar kahvaltıyı hazırlar, bulaşıkları makinaya atar, yemek yapar.Ay benimki oturmuyor valla. Biz de uzak oturuyoruz bize geldi mi uzun kalır. Çok hamarat devamlı bir işler yapıyor, kendimi yetersiz hissediyorum, bir yemek yapılacak "ben yapayım" diyor alıyor elimden, bana "sen bilemezsin iyi yapamazsın" gibi geliyor, Yemekten sonra bir sigara içmek istiyorum ama o hemen masayı topluyor bulaşıklara girişiyor, sigaramı içemiyorum hemen gidip alıyorum elinden bu sefer bi bakıyorum banyoya girmiş lavaboyu temizliyor, hani kirli bırakmışım pasaklıymışım gibi geliyor. Bazen de yoruluyorum bi oturmak istiyorum ama o bi oturmuyor, iş yapıyor, oturamıyorum bi türlü. Ah bu Kv'deler ne yapsalar yaranamazlar biz gelinlere :)
Ay ne güzel maşallah adama, oğulları kime çekmiş, babası deyin lütfen, sizin için sevinelim :)Bizde de kayınvalidem oturur kayınpeder yapar. Pazara gideriz poşetlerimi taşır, sabah herkesten önce kalkar kahvaltıyı hazırlar, bulaşıkları makinaya atar, yemek yapar.
Kayınvalidem tek ayıklanacak fasulye gibi bir şey varsa onu yapar, onun dışında oturur öyle
Eşim ikisinin ortası bir şey olmuşAy ne güzel maşallah adama, oğulları kime çekmiş, babası deyin lütfen, sizin için sevinelim :)
valla benim senede bir kere zorla gittiğim kayınvalidem (50dk mesafede başka şehirde) 4 sene sonra evime geldi bir gece kaldı sabah evi süpürdü.önceden geldiğinde şöyle yapsan daha iyi filan derdi bu sefer baktı bende iş yok görümcem ile girdiler işlere ben de kayınpeder ile çay içtim. Arkamdan söylenmiş olabilirler hiiiiç umrumda değil. İlk evlendiğimde daha sık görüşüyordum (1-2 ayda bir) şu an mesafeyi iyice açtık arada ararım genelde whatsaptan mesajlaşırız. Mesafemi koydukça kıymete bindim sanırım. Bir de bu kadar yakın mesafede oturup üç sene önce babamın cenazeinde gelmediler diye mahçuplar sanırım ondan yan yana geldiğimizde iyiyizArkadaşlar şehir dışında olup sürekli bende gelip kalmak isteyen kaynanamlar varüstelik yaşı genç olmasına rağmen hiçbişeye yardım etmez oturup hizmet bekler iki küçük çocuğum var birisi üç birisi iki yaşında kocam olacak adamda kabul ediyo herseferinde ben istemiyorm sürekli gelmelerini bana fikir verebilir misiniz ne yapabilirim
Hanımefendi sizin okullarda ders vermeniz lazım kız çocuklarına nerdesiniz hemen aldıralım siziV
valla benim senede bir kere zorla gittiğim kayınvalidem (50dk mesafede başka şehirde) 4 sene sonra evime geldi bir gece kaldı sabah evi süpürdü.önceden geldiğinde şöyle yapsan daha iyi filan derdi bu sefer baktı bende iş yok görümcem ile girdiler işlere ben de kayınpeder ile çay içtim. Arkamdan söylenmiş olabilirler hiiiiç umrumda değil. İlk evlendiğimde daha sık görüşüyordum (1-2 ayda bir) şu an mesafeyi iyice açtık arada ararım genelde whatsaptan mesajlaşırız. Mesafemi koydukça kıymete bindim sanırım. Bir de bu kadar yakın mesafede oturup üç sene önce babamın cenazeinde gelmediler diye mahçuplar sanırım ondan yan yana geldiğimizde iyiyiz
Haddini bil edepsiz.Damlamış görümcelerden biri yine
Bence sorun kv kp değil eşin canım onla konuşup çözeceksin bu işi
Laflara bak laflara nasıl bir insan olduğunuz belli hanımefendi muhattap olmayacağımHaddini bil edepsiz.
Sizin gibi fitne fesat çiyan gelin olmaktan iyidir. Kuduruyorsunuz evinize gelicekler diye. Once insan olun. Damlamis yine fitne gelinlerden biri kendi gibi düşünmeyenleri karalamaya.
Hay ağzın bal yesin. Ne güzel özetlemissinAy benimki oturmuyor valla. Biz de uzak oturuyoruz bize geldi mi uzun kalır. Çok hamarat devamlı bir işler yapıyor, kendimi yetersiz hissediyorum, bir yemek yapılacak "ben yapayım" diyor alıyor elimden, bana "sen bilemezsin iyi yapamazsın" gibi geliyor, Yemekten sonra bir sigara içmek istiyorum ama o hemen masayı topluyor bulaşıklara girişiyor, sigaramı içemiyorum hemen gidip alıyorum elinden bu sefer bi bakıyorum banyoya girmiş lavaboyu temizliyor, hani kirli bırakmışım pasaklıymışım gibi geliyor. Bazen de yoruluyorum bi oturmak istiyorum ama o bi oturmuyor, iş yapıyor, oturamıyorum bi türlü. Ah bu Kv'deler ne yapsalar yaranamazlar biz gelinlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?