- 3 Şubat 2018
- 25.894
- 111.434
- 598
Tüp bebek sürecinde birini kırmak istemem ama yorumunuz o kadar doğru kiAsil esinden bir halt olmayacaginı anlamayan kadinları şinizden bir halt olmaz ama kaynana derdindesiniz. O eşe bir de tup bebekle cocuk yapana kadar oturun bunu düşunun
Sucuklu pirasayi ilk defa duydum hayatimdaBenim kayna da safra ameliyatibolfugum ertesi gun pirasa icine sucuk koymustu. Dedim inafina mi yaptin. Hafif yemek gerekir o zaman dedim. Bazen anlamiyolar. Sen gec kendin yap. Bir dr evde bebek var gal8ba. Ikinci icin mi tup bebek tedavisi oluyosun.
Zeytinyağlı olmalıyım diye bağıran bir yemege etsi bir seyler eklenince elim ayağım titriyor.Sucuklu pirasayi ilk defa duydum hayatimda
Yine güzide eşler eş gecilmis oklar kv saplanmisKizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Ben de pirasayi baska türlü düşünemedim, saskinim hdhdhZeytinyağlı olmalıyım diye bağıran bir yemege etsi bir seyler eklenince elim ayağım titriyor.
Kaynanadan is beklemeyin,çağırmayın bu sorunlari da yaşamayınKizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Kız var ya yeni doğum yaptım lohusa kafası bende her gün ağlıyorum bende olan durumda öyle....bazen tahammül edemiyorum....benim kaynana takmış ben her dediğimi yaptırıyormuşum oğluna o da kendi oğlunun huyunu biliyor görsen....o gün diyor kız çocukları şeytan yani böyle denir miiii....amaaannn el kızı diyorlar bizi öz evlat olarak görseler biz bu konumda olmazdıkkKizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
muhtemelen kendi degil esi cagirmistirvalla bir kaynana düşmanı olarak
kadın gelmiş size bakmaya yemekte yapıyor her seyide yapiyor çok mu zordasınız bilemiyorum ama ben olsam çağırmazdım evet gelip bakmaya çalışmasi bir iyi niyet ama kendi kafasına göre takılması hoş degil bence kendiniz yapmaya çalışın dışarıdan söyleyin .Bir bu sebepten size çektiriyorsa diyecek bir seyim yok gercekten siz çekmemissiniz sadece şuan çok nazlısiniz gibi geldi
Dogrudur. Ama böyle durumda biraz samimiyeti meselesi, belliki biseyler hissediyor ki buraya yaziyor..Ben size gıcıklık olsun diye sevmediğiniz yemekleri yaptığını sanmıyorum. Ne alaka yani? Eski kadınlar bilindik birkaç yemek yapar geçer oturur. Benim annem de öyledir.
Güzel oluyor mudur acabaSucuklu pirasayi ilk defa duydum hayatimda
Kizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?