Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Benim yeğenimde tüp bebek yaptırdı. Daha doğrusu yaptırmış, biz bebek doğduktan sonra tüp bebek olduğunu öğrendik. yanında kimse yoktu, tek başına yaşadı bütün süreci. Siz neden kv getirttiniz. Başka birinin bakımına çok ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.

bazen görmemezliğe gelmek en güzelidir
hele tüp bebek konusu varken arada hiç moralinizi bozmayın
onların yanında gazınız mı geldi salıverin sonra laf ederlerse demiştim anne dersin
o zamanda anlar belki
belkide ilgi beklediniz
canınız sağ sağlığınız yerinde varsın sorununuz bu olsun.
Rabbim başka dert vermesin

yani gelmeyedebilirdi. Allah razı olsun diyeceğiniz yerde şikayet ediyorsunuz ya da şikayet edecek şeyler arıyorsunuz. madem memnun değilsiniz o zaman kendi kendinizi idare edin. kusura bakmayın böyle şeylere kızıyorum ben. onlar yaşlı insanlar. siz yaşlılığınızda nasıl olacaksınız biliyo musunuz? yardımcı olmanıza rağmen sizin de arkanızdan böyle konuşulsa ne hissedersiniz?

Tüp bebekde bakıma muhtac hale nasıl geldiniz yahu?
Kasap mı yaptı transferi?

Yolla evine gitsin bacım yaa ne çekiosun kuru ekmek ye kafan rahat etsin

Kaynanadan çekmenizin sebebi istediğiniz yemekleri yapmaması mı şimdi?
Hayir ben sadece bir olayi anlattım bastada belirttim klasik gelin kaynana olaylarini es geçtim. Mesela ilk cocugum dogdugunda erken dogumdu kuvezde kaldi hastaydi ilk zamanlar bana senin yüzünden erken doğdu bu cocuk dedi. Aile hekimi anne sutu anne sutu anne sutu diyor o cocuga gece kalkip kocamla mama yapiyor

Yolla evine gitsin bacım yaa ne çekiosun kuru ekmek ye kafan rahat etsin
Ah iste muhtacim kendi annem ilk çocuğumda tup bebekti 7 ay bakti gik demeden bu sefer annem erkek kardesimin cocuguna bakıyor gelin calisiyor düzcede mecbur olmasam kalkacam ama dr yatmalisin dedi

Bende pıhtılaşma var oksapar ve coraspin birlikte kullandigim icin doktor 12. Haftaya kadar yatmami soyledi. Doktorum prof dr
Prof drsa tmm
Gecmis olsun.Ama kvdeyi yine de cagırmazdım ben olsam.Esimle hallederdim isleri.
Su an stres yasamamanız karın doyurmaktan daha önemli sonucta.

Anlatamadim sanirim yasli diyelim ki yasli degil findik zamani 4 ton findigin 2 ton fingini kendi topluyor. Köyde yerinde durmuyor burda oglunun sevdigu yemekleri yapiyor ben onemli degil miyim suan sizce. Ustelik ben suan ona muhtacim cunku dr yatmalisin dedi esim calisiyor kendi annem önceki denememde 7 ay bakti o da erkek kardesimin cocuguna bakıyor ben suan caresiizm sizce ne yapmaliyim. Işkembe kelle pacadan nefret ederim dun aksam kelle paca pisirdi

Sizin ilk bebeğiniz mi suan 2.cocuk mu tüp bebek?
İlk denemde 7 ay baktı dediniz kafalar karıstı.

Allah razi olsun evin tuvaleti 7 gundur yikanmadi kokuyor eve dun supurge acti o da sadece salona yemek zaten kendileri yiyir ben sütle duruyorum cunku yiyemiyorum yapyigi yemekleri yenek yapmayı bilmediginden degil kendileri oyle seviyor gelin onemli degil. Fasulye tursusu kavurmus sabah ben yemem. Bende süt pisirdim icine nesguik koydum ictim.

valla kadıncagız gelmiş yapmış, artık şu su bu su olmaz, annenizde gelse bir gün sizin sevdiginizi yapar 2. gün aynen devam.

Sizin ilk bebeğiniz mi suan 2.cocuk mu tüp bebek?
İlk denemde 7 ay baktı dediniz kafalar karıstı.
Benim suan ikinci tup bebek 2 sene once tup bebekle bir çocuğum oldu o zaman annem bakti. 7 ay annemde kaldim. Bende seker kan pihtilasmasi onceden gecirilmis rahimagzi kanseri var. Rahimagzim kisa

Herkes sukret ne gerek vardi diyor ama bu kadin yalniz degil bi cocugu daha varmis..birde herkesin gebeligi ve tedaviyi yasama sekli baska, riskleri baska… ama kardesim kocan yapamiyor mu bazi seyleri? Kp kv gelip haftalarca kalinca zaten rahat edemeyeceksin..Disardan lokantadan alsaniz aksam yemeklerini? Buarada kabizliga bol
Salata, kivi elma sut kuru incir hosaf ve bol su ise yarar…birde sabah ac karnina ilik suya bal katip ic..Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin dilegim budur.

Benim suan ikinci tup bebek 2 sene once tup bebekle bir çocuğum oldu o zaman annem bakti. 7 ay annemde kaldim. Bende seker kan pihtilasmasi onceden gecirilmis rahimagzi kanseri var. Rahimagzim kisa
Gecmis olsn anladım.

valla kadıncagız gelmiş yapmış, artık şu su bu su olmaz, annenizde gelse bir gün sizin sevdiginizi yapar 2. gün aynen devam.
Hayir annem 7 ay bana bi fiil 3 ana öğün 3 ara öğün hazırladı sabah 6 da kalkti 7 de kahvaltim hazirdi ilaçlarım oldugu icin saatime uyar bana gore hareket ederdi. Ahhha anam ah diyorum ne varsa insankn kendi anasinda var yine

sütte gaz yapar ayrıyeten paketli gıda da çok sağlıklı değil, siz negatif enerjiyi almışsınız bir kere , kafanızı rahat tutun bunlara takılmayın, kitap ,film izleyin. kv ile zor yapsada zor yapmasada.Allah sağlıcakla yavrunuzu kucagınıza almayı nasip etsin

Allah razi olsun anladiginiz icin ben suan hassasim belki daha fazka ilgi bekliyorum dun erkenden agladim uyudum. Esime soyluyorum bu yemekler bana gaz yapiyor diyorum birde progestan kullaniyorum o ekstra gaz yapiyor zaten ama napim gidip sana yemek mi yapim dedi isten geldim yoruldum anneme soyle istediğini yapsin dedi ama annesine yemin ederim söylüyorum anne bu gaz yapiyot anne bunu yemem diyorum ye faydalidir ya sağlıklıdır biz yeriz o zaman diyor ben anlatamiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…