Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Niye kaynananiz size bakiyo tüp bebek yaptirirken? Ben de yaptirdim, kimse bana baksin diye beklemedim. En fazla transfer günü disardan siparis etmisizdir, gerek yok ki kimseye. 2 tencere yemek icin cekemem kimseyi
Aksine birinin olması beni daha çok strese sokar. Biri bakacaksa o kişi eşim.Ki ağır kaldırmak haricinde hayatına devam et diyorlar. O kadar emeği verip de kimsenin stresini yaşayamam. Buna annem de dahil.

Gereksiz beklenti icindesiniz tup bebek yaptirmak icin bir aydir neden sizde kaliyorlar cok sacma keske sizin sevdiginiz yemeklwrixe yaosa ama oglunun sevdiklerini yapmasi normal tum anneler gibi cok abartılacak birsey yok cagirmasaydiniz hizmet beklemeniz dogru degil bence

Tüp bebek sürecindesiniz diye bakıma muhtaç değilsiniz bence bu süre zarfında dışardan yemek söyleyebilirdiniz yada eşiniz evde yapabilirdi. Kendinize baktırmak için 1ay kv ve kp le aynı evde yaşamaya ne gerek var ki.

Siz dert görmemişsiniz gelinine kan kusturan nice kaynanalar var sizdeki derdi nimet sayanlar var benim kaynanam oturur her şeyi benden bekler doğuma 1 gün kala ben yaptım o yedi bir bardak dahi ellemedi, doğumdan sonra yemek yapacak misafir ağırlayacak durumda değilim deyip resmen telefonda kabul etmediğim geri çevirdiğim halde yemeğe geldim diye geldi iki büklüm halimle gene ben yemek yaptım ben sofra kurdum kaldırdım şimdiki aklım olsa yapmam o zaman ne safmışım. Ne yapıyorsa idare edin Allah razı olsun deyin, çok problemse de içinize atıp kendinizi doldurmayın annecim Allah razı olsun eline sağlık yapıyorsun ama şunu şunu yapmasan şunu yapsan diye kırmadan söyleyin.

Neden lahana sarması yemediniz? Ben çok severim, diyetteyim maalesef bir de kendim beceremiyorum.

Annenızı cagırın

Neden lahana sarması yemediniz? Ben çok severim, diyetteyim maalesef bir de kendim beceremiyorum.
Kayinvalidemin pişirdigi hiçbir seyi yemiyor gönderdigi hiçbir seyi de kabul etmiyorum. Eşim kendisi yiyor o da cani isterse bazen o da yemez dökerim.

Tup bebek sureci ev islerinizi yapmaya engel degil ya da cocugunuza bakmaya. Normal hayattan bir farki yok ki. Belki en fazla aldiginiz hormonlardan dolayi duygu degisim durumlari yasayabilirsiniz. Siz sanirim pamuklara sarip.sarnalasinlar istiyorsunuz sizi. Simarikca geldi bana.

Tup bebekte niye birisi size bakiyor anlamadim. Ben de tup bebek annesiyim, hamileligimin 3. Ayina kadar kimse bilmiyordu bile tup bebek tedavisi gordugumu. Normal hayatiniza devam edin, birinin size bakmasina gerek yok.
Bazilari seviyor boyle naz niyaz yapmayi. Ben de yaptirdim gecen ay kimsenin haberi yoktu.

Güzel yapamıyor o yüzden mi yoksa bişeyler kattığını mı düşünüyorsunuz?
Bizi evine yemege davet edip yemek sirasinda da öküz gibi yiyorsun dedigi günden beri yaptigi hiçbir yemek bogazimdan geçmedi midem hazmetmiyor. Yaklasik 1 senedir böyleyiz.

Bizi evine yemege davet edip yemek sirasinda da öküz gibi yiyorsun dedigi günden beri yaptigi hiçbir yemek bogazimdan geçmedi midem hazmetmiyor. Yaklasik 1 senedir böyleyiz.
Konu sahibi bunu okuyunca gidip kayınvalidesine sarılacaktır. Nasıl terbiyesiz bir kadınmış, çok iyi yapıyorsunuz haklısınız.

Konu sahibi bunu okuyunca gidip kayınvalidesine sarılacaktır. Nasıl terbiyesiz bir kadınmış, çok iyi yapıyorsunuz haklısınız.
Sofrasina davet ettigi birine bu kelimeyi söyleyecek kadar edep fukarasi olan biriyle muhatap olmamanin huzuru içindeyim Gölge etmesin başka ihsan istemiyorum.

Konu sahibi yemekten ziyade taleplerinin, fikirlerinin sürekli reddedilmesinden yakınıyor. Çocuğuna dokunan ve alerjisi olan yiyecekleri belirtmesine rağmen bişey olmaz diyerek yediriyor. Yemek konusunda da hassas dönemde olduğunu belirtmiş ama kv umursamıyor inadına yapıyor gibi bu da arkadaşı çileden çıkarıyor. Bütün mesele önemsenmek ve saygı duyulması.

Madem öyle kendi anneniz niye yanınızda değil ?
Hem bu süreç niye uzun yani 1-2 gün kalıp gidemiyorlar mı ?

Yemeğinizi siz neden yapmıyorsunuz ki, transferden sonra çok ağır işler olmadığı sürece hayatınıza devam edebilir siniz. kalkıp cam kapı silin yük kaldırın demiyorum ama yemeğinizi yapabilirsiniz

Yani kaynana daha ne yapsın. 1 ay olmuş bide. Tüp bebekte bildiğim kadarıyla ayağa kalkmak hareket etmek yasak değil. Ağır iş yapmazsınız olur biter. Kaynanaya şu yemek yap dediniz de yapmadı mı? Kadına genel bir şey söylemişsiniz belki bilmiyor neyin gaz yapıp yapmayacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…