- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Aksine birinin olması beni daha çok strese sokar. Biri bakacaksa o kişi eşim.Ki ağır kaldırmak haricinde hayatına devam et diyorlar. O kadar emeği verip de kimsenin stresini yaşayamam. Buna annem de dahil.Niye kaynananiz size bakiyo tüp bebek yaptirirken? Ben de yaptirdim, kimse bana baksin diye beklemedim. En fazla transfer günü disardan siparis etmisizdir, gerek yok ki kimseye. 2 tencere yemek icin cekemem kimseyi
Siz dert görmemişsiniz gelinine kan kusturan nice kaynanalar var sizdeki derdi nimet sayanlar var benim kaynanam oturur her şeyi benden bekler doğuma 1 gün kala ben yaptım o yedi bir bardak dahi ellemedi, doğumdan sonra yemek yapacak misafir ağırlayacak durumda değilim deyip resmen telefonda kabul etmediğim geri çevirdiğim halde yemeğe geldim diye geldi iki büklüm halimle gene ben yemek yaptım ben sofra kurdum kaldırdım şimdiki aklım olsa yapmam o zaman ne safmışım. Ne yapıyorsa idare edin Allah razı olsun deyin, çok problemse de içinize atıp kendinizi doldurmayın annecim Allah razı olsun eline sağlık yapıyorsun ama şunu şunu yapmasan şunu yapsan diye kırmadan söyleyin.Kizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Neden lahana sarması yemediniz? Ben çok severim, diyetteyim maalesef bir de kendim beceremiyorum.Sezeryan oldum kayinvalidem tek bir gün bile gelmedi bunun için ona minnettarim. Lahana sarmasi göndermisti ogluyla, yemedim, demek ki bol bol gazim olsun diye yapmiş, şimdi aydinlandimKayinvalidenizin yaptigi yemeklere degil de eşiniz varken birine ihtiyaç duyuyor olmaniza odaklanmaniz daha dogru gibi geldi bana.
Annenızı cagırınKizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Kayinvalidemin pişirdigi hiçbir seyi yemiyor gönderdigi hiçbir seyi de kabul etmiyorum. Eşim kendisi yiyor o da cani isterse bazen o da yemez dökerim.Neden lahana sarması yemediniz? Ben çok severim, diyetteyim maalesef bir de kendim beceremiyorum.
Bazilari seviyor boyle naz niyaz yapmayi. Ben de yaptirdim gecen ay kimsenin haberi yoktu.Tup bebekte niye birisi size bakiyor anlamadim. Ben de tup bebek annesiyim, hamileligimin 3. Ayina kadar kimse bilmiyordu bile tup bebek tedavisi gordugumu. Normal hayatiniza devam edin, birinin size bakmasina gerek yok.
Güzel yapamıyor o yüzden mi yoksa bişeyler kattığını mı düşünüyorsunuz?Kayinvalidemin pişirdigi hiçbir seyi yemiyor gönderdigi hiçbir seyi de kabul etmiyorum. Eşim kendisi yiyor o da cani isterse bazen o da yemez dökerim.
Bizi evine yemege davet edip yemek sirasinda da öküz gibi yiyorsun dedigi günden beri yaptigi hiçbir yemek bogazimdan geçmedi midem hazmetmiyor. Yaklasik 1 senedir böyleyiz.Güzel yapamıyor o yüzden mi yoksa bişeyler kattığını mı düşünüyorsunuz?
Konu sahibi bunu okuyunca gidip kayınvalidesine sarılacaktır. Nasıl terbiyesiz bir kadınmış, çok iyi yapıyorsunuz haklısınız.Bizi evine yemege davet edip yemek sirasinda da öküz gibi yiyorsun dedigi günden beri yaptigi hiçbir yemek bogazimdan geçmedi midem hazmetmiyor. Yaklasik 1 senedir böyleyiz.
Sofrasina davet ettigi birine bu kelimeyi söyleyecek kadar edep fukarasi olan biriyle muhatap olmamanin huzuru içindeyimKonu sahibi bunu okuyunca gidip kayınvalidesine sarılacaktır. Nasıl terbiyesiz bir kadınmış, çok iyi yapıyorsunuz haklısınız.
Ben de zeytinyagli yaparim. Yemedim zaten o gun yemegiZeytinyağlı olmalıyım diye bağıran bir yemege etsi bir seyler eklenince elim ayağım titriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?