Hayir canim bi bu sebep degil ben sadece bunu soylemek istedim sorum suan bu diye yoksa yazmaya kalksam destan olur :) suan mecburum yatmaya yoksa inan cagirmazdim dicem ama zaten kisin bizde kaliyolar marta kadar bu sene erken geldilet kayınpeder sikildi bunaldı ocak sonu subat basi giderim diyo ama benim cocuk tutarsa gitmeyecek tutmazsa gideeklermis koyevalla bir kaynana düşmanı olarak
kadın gelmiş size bakmaya yemekte yapıyor her seyide yapiyor çok mu zordasınız bilemiyorum ama ben olsam çağırmazdım evet gelip bakmaya çalışmasi bir iyi niyet ama kendi kafasına göre takılması hoş degil bence kendiniz yapmaya çalışın dışarıdan söyleyin .Bir bu sebepten size çektiriyorsa diyecek bir seyim yok gercekten siz çekmemissiniz sadece şuan çok nazlısiniz gibi geldi
Fasülyeleirn ardından kapuska da yapsın atlamasın. Allahım rababim. Neyse üzme kendini. geçecek hepsi geçecek. Sağlıkla büyütün inşaallahKizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Evet aynen oyle beni kalabalik oldular eziyolar iste nokta atisi yaptiniz. Ben esimden bosanmayi bile düşünmüştüm bu yuzden ama yapamadım bosanmadimkaynanani yolla bakabiliyos annen gelsin yemek yapsin .
baskasinin yemek yapmasina ihtiyacin var mi ?
sen kendin yap kaynanayida yolla evden .
bide cingar cikar ben gebelik ocin ugrasiyorum sen benim yemeyecegim yemeklwri yapiyorsun de
kalabalik olmuslar eziyolar resmen seni ezdirme kendini
Yemin ederim bugun fasulye sarmasi varFasülyeleirn ardından kapuska da yapsın atlamasın. Allahım rababim. Neyse üzme kendini. geçecek hepsi geçecek. Sağlıkla büyütün inşaallah
Bu kadar stres ve üzüntünün içinde bebek tutar inşaAllah. Bu süreçte moralman da iyi olman gerekiyor. Bu kadar üzüntüyle nasıl geçireceksin hamileliği, acilen gitmeleri gerekiyor bence.Sali gunu test yapacam hamileysem bi sure daha cekecem mecbur degilsem zaten ocak sonunda yakinlarinin düğünü var ondan sonra gidecekler. Ha bide virüs sıkıntısı var kayınpederim surekli geziyor koyde alismis gezmeye anliyorum duramıyor burda ama biz suan hassas bi surecteyz evde oglum var 1.5 yasinda alerjik bi cocuk birde vaka sayıları yuksek baba dikkat et diyorum ben cocuk muyim diye bana kizdi gecen hafta dikkat ediyorum ben diyor ama yemine ederim cogu zaman elini yikamiyor disardan gelince
Yemin ederim bugun fasulye sarmasi var
Kısın bizde kaliyolarBir aydır niye berabersiniz bence yemekten daha büyük sıkıntılar var hazır söylersiniz üç gün diğer bir kaç gün eşiniz yapsa yine sorun olmazdı
Kisin bizde kalıyor sadece 1 ay erken geldi ben tup bebek yapiylrum diyeKadın bakmaya gelmiş, ıstediği yemeği yapıyor diye yaranamamış. Ama surat asan eşe laf yok
Affedersiniz ama eşiniz sizi bir halt yerine koyuyor mu ki annesi koysun? Bakmaya geldiğine şükredin bence. Başkası olsa, böyle her şey için karısına surat asan bir oğlu varken onu da yapmaz.
Allah razi olsun güldürdünüz de :)Tamam sakin ol. Bir yol bulunur illaki. Aslında şmyle birşet olsa mesela, sen adresi yaz biz burdan toplaşıp gelelim. Sağlok bakanlığından gönderdiler evde bakım hizmeti vericez diye. Sana istediğin şeyleri pişirsek ona sa sabah akşam kapuska yedirelim ( buradan elimden bişey gelemdiği için güldürmeye çalışıyorum mazur görünüz)
Kisin bizde kalıyorlarMadem öyle kendi anneniz niye yanınızda değil ?
Hem bu süreç niye uzun yani 1-2 gün kalıp gidemiyorlar mı ?
Sosmanın fasüyleyle imtihanı gibi olmuş. Teyzecim bi dur yaaa bi rahat bırak fasüleyi. Fasülye bie bezdi sendenYemin ederim bugun fasulye sarmasi var
Yarinda kuru fasulye yaparmışSosmanın fasüyleyle imtihanı gibi olmuş. Teyzecim bi dur yaaa bi rahat bırak fasüleyi. Fasülye bie bezdi sendenoff ne çok, fasülye dedim kapa kapa
Cok iyi anlıyorum.benimde su an gobegim ve kollarım bu halde. Ama bu insanların karakterini bilirken heleki boyle bi ese neden 2.tup bebekle ugrasiyosun kıymet bilmiyolarFoto attım iğnelerden delik desik oldum tek istedigim ilgiydi bunu hak ettigimide dusunuyorum ama malesef yalnız hissediyorum kendimi ve degersiz
Cok iyi anlıyorum.benimde su an gobegim ve kollarım bu halde. Ama bu insanların karakterini bilirken heleki boyle bi ese neden 2.tup bebekle ugrasiyosun kıymet bilmiyolar
Oglum yalniz kalmasin diye istedim aslindaCok iyi anlıyorum.benimde su an gobegim ve kollarım bu halde. Ama bu insanların karakterini bilirken heleki boyle bi ese neden 2.tup bebekle ugrasiyosun kıymet bilmiyolar
Ev zaten tam bakim hizmetine uygun hale geldi :) yalniz 1 gunde temizleyemezler 1 haftada anca biterTamam sakin ol. Bir yol bulunur illaki. Aslında şmyle birşet olsa mesela, sen adresi yaz biz burdan toplaşıp gelelim. Sağlok bakanlığından gönderdiler evde bakım hizmeti vericez diye. Sana istediğin şeyleri pişirsek ona sa sabah akşam kapuska yedirelim ( buradan elimden bişey gelemdiği için güldürmeye çalışıyorum mazur görünüz)
Offff imdaaatYarinda kuru fasulye yaparmış
Amaaan sağlık olsun da gerisi hallolurEv zaten tam bakim hizmetine uygun hale geldi :) yalniz 1 gunde temizleyemezler 1 haftada anca biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?