Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Hayir canim bi bu sebep degil ben sadece bunu soylemek istedim sorum suan bu diye yoksa yazmaya kalksam destan olur :) suan mecburum yatmaya yoksa inan cagirmazdim dicem ama zaten kisin bizde kaliyolar marta kadar bu sene erken geldilet kayınpeder sikildi bunaldı ocak sonu subat basi giderim diyo ama benim cocuk tutarsa gitmeyecek tutmazsa gideeklermis koye

Fasülyeleirn ardından kapuska da yapsın atlamasın. Allahım rababim. Neyse üzme kendini. geçecek hepsi geçecek. Sağlıkla büyütün inşaallah

Evet aynen oyle beni kalabalik oldular eziyolar iste nokta atisi yaptiniz. Ben esimden bosanmayi bile düşünmüştüm bu yuzden ama yapamadım bosanmadim

Fasulye sarması

Eklentiler

• 16420681134358444883902836611706.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 16420681508338021379566034423806.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu kadar stres ve üzüntünün içinde bebek tutar inşaAllah. Bu süreçte moralman da iyi olman gerekiyor. Bu kadar üzüntüyle nasıl geçireceksin hamileliği, acilen gitmeleri gerekiyor bence.

Yemin ederim bugun fasulye sarmasi var
Tamam sakin ol. Bir yol bulunur illaki. Aslında şmyle birşet olsa mesela, sen adresi yaz biz burdan toplaşıp gelelim. Sağlok bakanlığından gönderdiler evde bakım hizmeti vericez diye. Sana istediğin şeyleri pişirsek ona sa sabah akşam kapuska yedirelim ( buradan elimden bişey gelemdiği için güldürmeye çalışıyorum mazur görünüz)

Kisin bizde kalıyor sadece 1 ay erken geldi ben tup bebek yapiylrum diye

Allah razi olsun güldürdünüz de :)

Foto attım iğnelerden delik desik oldum tek istedigim ilgiydi bunu hak ettigimide dusunuyorum ama malesef yalnız hissediyorum kendimi ve degersiz
Cok iyi anlıyorum.benimde su an gobegim ve kollarım bu halde. Ama bu insanların karakterini bilirken heleki boyle bi ese neden 2.tup bebekle ugrasiyosun kıymet bilmiyolar

Cok iyi anlıyorum.benimde su an gobegim ve kollarım bu halde. Ama bu insanların karakterini bilirken heleki boyle bi ese neden 2.tup bebekle ugrasiyosun kıymet bilmiyolar

Oglum yalniz kalmasin diye istedim aslinda kaynanamla esimde israr etti ama hata etmisim

Ev zaten tam bakim hizmetine uygun hale geldi :) yalniz 1 gunde temizleyemezler 1 haftada anca biter

Siz de parasini verin bir yardimci tutun. Yani kadin yapmak zorunda degil. Bakiciya istedigini yaptirirsin. Valla bu stresle tutmaz bebek diyeyim . Ben de ilerde emekli olunca gezmek isterim. Bir evin icine tikilip bakicilik yapmak istemem. Su dunyaya bir kere geliyorum sonucta. Kolayliklar dilerum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…