Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Peki benim annem kole miydi. Ilk gebeligimde anneme attilar beni resmen 7 ay duzcede kaldim sehirdisinda. Kaynanam zaten kisin kendi istediyle geliyor buraya ustelik cocugu kendileri istedi beni guvendirdi ben bakarim size dedi durum ortada. Geldiginde de oturuyordu hicbisi yapmiyodu onceden ama insan bi ev supurmekten acizmi bu kolelik mi oluyor kendi de yasiyor bu evde. Keske emekliliginde gezip tozsalar yanima gelmeseler daha ne isterim :)

Ama
Kapuskada gaz yapar, malum lahanadan

Kari koca iki kisi mi geliyolar. Esinle konus detsyli. Gitsinler koylerine. Sen de dedigim gibi yardimci tut.

Düzenli hergün probiyotik kullanın. Kefir olabilir ya da direkt hazır satılan ürünler var. Ne yerseniz yiyin gaz sorun olmaz böylelikle. Bir de her yemeğinizin üstüne kimyon atın. O da gazı engelliyor. Ya da gün içinde kimyon çayı tüketebilirsiniz. 2 bardak kadar rahatlatır. Ayaklarınızı kesinlikle sıcak tutun. Panduf ve ya örgü patik gibi bu da gaz sorununu en aza indirir.

Kahvaltıda mutlaka yumurta ve peynir, biraz da yeşillik. Yumurtanın haşlaması 10 dk. O sürede kahvaltınızı hazırlayıverin. Öğünlerde çorba mutlaka oluyordur. Çavdar ekmeği, Çorba, yoğurt, salata ile bu haftaları geçiştirebilirsiniz. O anki beslenmenizin bebeğin tutunmasıyla ilişiği olduğunu düşünmüyorum. Sağlıklı beslenin yeter.

Doktorlar sürekli istirahat edeceksiniz diyorlar fakat hayatınızı asgari şekilde idame edebilirsiniz. Hanımefendi insanlardan beklentilerinizi en aza düşürürseniz süreci daha kolay atlatırsınız. 1,5 yaşında henüz altı bezli çocuğunuz varken zorlu bir hamilelik geçireceğinizi bile bile bu yola girmişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Az once basima cok kotu bisi geldi elim ayagim titriyor hala benim oglum portakal yiyemiyor hem kolik bebek olduğundan hem kizariyor hemde boğazına takılıyor posasi kaynanama elli milyon kerede soyledil eline portakal vermis boguluyordu cocugum kucagima aldim cevirdim kusturdum sinirlerim iyice gerildi gozlerinden yaslar dokuldu oğlumun

Eklentiler

• IMG-20220113-WA0012.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40
Çocuğunuzun diyeti konusundaki hassasiyetiniz ve kayınvalidenizin buna dikkat etmemesi konusunda sizi haklı buldum ama diğer konuda haksızsınız bence. Kayınvalidenizin yemek pişirmesine şükür etmeniz gerek, normalde yan gelip oturup sizden hizmet beklerler, bir de yaptıklarınızı beğenmez eleştirirler. Yani benim bildiğim kaynana öyle olur, sizde durum bunun tersi olmuş. Bırakın kayınvalideniz istiyorsa istediği yemeği yapsın yesin, siz de kendinize sizin ve çocuğunuzun yiyeceği yemek yapın yiyin.

Ben simdi napayım oglum boguluyodu hala gozunden yas akiyor kuzumun cocugu zaten kucagima aldim transfer umrumda olmadi duserse düşsün aksam esimle konuşuyorum gidiyorlar evden gitmiyolarda bosanmaya karar verdim şuan verdim

Eklentiler

• 20220113_135816.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 40
Ben yaoamiyorum yukarida belirttiğim gibi rahimagzi kanseri gecirdim rahimagzim kisa pihtilasmam sekerim var 12.haftaya kadar yatmam lazimdi ama artik onemi yok az once çocuğum boguluyodu bitti benim icin hersey asla dinlemiuor kadin asla ama asla ben bi hiçim sanki bosuna uğraşıyorum. Karnimdaki tutup tutmamasi da onemli dgil suan

E Yani bu kadar size ters ise neden kendi işinizi kendiniz yapmıyorsunuz, siz istiyorsunuz ki siz prenses gibi yatın, kayinvalideniz de sizin sözünüzden çıkmasın.Maalesef oyle bir dünya yok,eger baktiracaksaniz kendinize ,yatacaksanız,kac yasina gelmis kadinin da kendi doğrularını uygulamasına engel olamazsiniz

Ne ben anlatabildim derdimi ne siz anlamaya calistiniz onemo yok zaten artik

Benim suan ikinci tup bebek 2 sene once tup bebekle bir çocuğum oldu o zaman annem bakti. 7 ay annemde kaldim. Bende seker kan pihtilasmasi onceden gecirilmis rahimagzi kanseri var. Rahimagzim kisa
Pihtilasma ve şeker icin yatmanıza gerek yok ki ,kanserde gecmis gitmis,gecmis olsun.Kayinvalide ne yapsa yaranamıyor anlaşılan, siz de teşekkür edip ayağa kalkın ve işinizi yapın. En azindan yemeğinizi yapabilirsiniz.Ayrica sürekli yatmak pıhtılaşmayi tetikler

Bosunicam esimden gelsin ogluyla birlite yasasin bol bol işkembe kelle paca yapip yesinler pislikten olsunler ne diyeyim daha ben

Hanımefendi ben kendim zaten yatmak.istemiyorum bana kalsa gider tuvaleti yıkarım ilk is zira en son transfere giderken yikadim 1 haftadir oyle kokuyor. Ama dr um oyle istedi simdi ben dokroru mu dinlemeyeyim daha once dusuklerim oldu bu yuzden erken dogum oldu oglum doktorun bi bildgi vardır heralde

Ne ben anlatabildim derdimi ne siz anlamaya calistiniz onemo yok zaten artik
Yani evet ben anlamiyorum ben neler neler yaşadım ilk gebeligimde su andada cok zor bir gebelik geciriyorum ama sizin gibi kimseden ne bir sey bekledim ne de söyledim.Siz Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyorsunuz.Soylediginiz sebepler sizin yatmanıza bahane değil.Temizlik ev isi yapmazsınız, bir gün yemek yaparsınız iki gün yersiniz.

Tamam ben bahane ediyorum ayi gibi yatmak en buyuk zevkim

Bosunicam esimden gelsin ogluyla birlite yasasin bol bol işkembe kelle paca yapip yesinler pislikten olsunler ne diyeyim daha ben
Bosanmak mi ,o neden?Gelip sizinle kaldılar diye mi?Cok enteresan ya ,e boşanın madem cok doğru bir karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…