Peki benim annem kole miydi. Ilk gebeligimde anneme attilar beni resmen 7 ay duzcede kaldim sehirdisinda. Kaynanam zaten kisin kendi istediyle geliyor buraya ustelik cocugu kendileri istedi beni guvendirdi ben bakarim size dedi durum ortada. Geldiginde de oturuyordu hicbisi yapmiyodu onceden ama insan bi ev supurmekten acizmi bu kolelik mi oluyor kendi de yasiyor bu evde. Keske emekliliginde gezip tozsalar yanima gelmeseler daha ne isterim :)Siz de parasini verin bir yardimci tutun. Yani kadin yapmak zorunda degil. Bakiciya istedigini yaptirirsin. Valla bu stresle tutmaz bebek diyeyim . Ben de ilerde emekli olunca gezmek isterim. Bir evin icine tikilip bakicilik yapmak istemem. Su dunyaya bir kere geliyorum sonucta. Kolayliklar dilerum size
AmaTamam sakin ol. Bir yol bulunur illaki. Aslında şmyle birşet olsa mesela, sen adresi yaz biz burdan toplaşıp gelelim. Sağlok bakanlığından gönderdiler evde bakım hizmeti vericez diye. Sana istediğin şeyleri pişirsek ona sa sabah akşam kapuska yedirelim ( buradan elimden bişey gelemdiği için güldürmeye çalışıyorum mazur görünüz)
Ya yok onu kayınvalideye yaparız diye dedim :))Ama
Kapuskada gaz yapar, malum lahanadan
Amaaan sağlık olsun da gerisi hallolur
1.5 yasinda 20 aylikDiğer çocuğunuz kaç yaşında.
Ben yaoamiyorum yukarida belirttiğim gibi rahimagzi kanseri gecirdim rahimagzim kisa pihtilasmam sekerim var 12.haftaya kadar yatmam lazimdi ama artik onemi yok az once çocuğum boguluyodu bitti benim icin hersey asla dinlemiuor kadin asla ama asla ben bi hiçim sanki bosuna uğraşıyorum. Karnimdaki tutup tutmamasi da onemli dgil suanÇocuğunuzun diyeti konusundaki hassasiyetiniz ve kayınvalidenizin buna dikkat etmemesi konusunda sizi haklı buldum ama diğer konuda haksızsınız bence. Kayınvalidenizin yemek pişirmesine şükür etmeniz gerek, normalde yan gelip oturup sizden hizmet beklerler, bir de yaptıklarınızı beğenmez eleştirirler. Yani benim bildiğim kaynana öyle olur, sizde durum bunun tersi olmuş. Bırakın kayınvalideniz istiyorsa istediği yemeği yapsın yesin, siz de kendinize sizin ve çocuğunuzun yiyeceği yemek yapın yiyin.
E Yani bu kadar size ters ise neden kendi işinizi kendiniz yapmıyorsunuz, siz istiyorsunuz ki siz prenses gibi yatın, kayinvalideniz de sizin sözünüzden çıkmasın.Maalesef oyle bir dünya yok,eger baktiracaksaniz kendinize ,yatacaksanız,kac yasina gelmis kadinin da kendi doğrularını uygulamasına engel olamazsinizHayir ben sadece bir olayi anlattım bastada belirttim klasik gelin kaynana olaylarini es geçtim. Mesela ilk cocugum dogdugunda erken dogumdu kuvezde kaldi hastaydi ilk zamanlar bana senin yüzünden erken doğdu bu cocuk dedi. Aile hekimi anne sutu anne sutu anne sutu diyor o cocuga gece kalkip kocamla mama yapiyor
Ne ben anlatabildim derdimi ne siz anlamaya calistiniz onemo yok zaten artikE Yani bu kadar size ters ise neden kendi işinizi kendiniz yapmıyorsunuz, siz istiyorsunuz ki siz prenses gibi yatın, kayinvalideniz de sizin sözünüzden çıkmasın.Maalesef oyle bir dünya yok,eger baktiracaksaniz kendinize ,yatacaksanız,kac yasina gelmis kadinin da kendi doğrularını uygulamasına engel olamazsiniz
Pihtilasma ve şeker icin yatmanıza gerek yok ki ,kanserde gecmis gitmis,gecmis olsun.Kayinvalide ne yapsa yaranamıyor anlaşılan, siz de teşekkür edip ayağa kalkın ve işinizi yapın. En azindan yemeğinizi yapabilirsiniz.Ayrica sürekli yatmak pıhtılaşmayi tetiklerBenim suan ikinci tup bebek 2 sene once tup bebekle bir çocuğum oldu o zaman annem bakti. 7 ay annemde kaldim. Bende seker kan pihtilasmasi onceden gecirilmis rahimagzi kanseri var. Rahimagzim kisa
E Yani bu kadar size ters ise neden kendi işinizi kendiniz yapmıyorsunuz, siz istiyorsunuz ki siz prenses gibi yatın, kayinvalideniz de sizin sözünüzden çıkmasın.Maalesef oyle bir dünya yok,eger baktiracaksaniz kendinize ,yatacaksanız,kac yasina gelmis kadinin da kendi doğrularını
Bosunicam esimden gelsin ogluyla birlite yasasin bol bol işkembe kelle paca yapip yesinler pislikten olsunler ne diyeyim daha benE Yani bu kadar size ters ise neden kendi işinizi kendiniz yapmıyorsunuz, siz istiyorsunuz ki siz prenses gibi yatın, kayinvalideniz de sizin sözünüzden çıkmasın.Maalesef oyle bir dünya yok,eger baktiracaksaniz kendinize ,yatacaksanız,kac yasina gelmis kadinin da kendi doğrularını uygulamasına engel olamazsiniz
Hanımefendi ben kendim zaten yatmak.istemiyorum bana kalsa gider tuvaleti yıkarım ilk is zira en son transfere giderken yikadim 1 haftadir oyle kokuyor. Ama dr um oyle istedi simdi ben dokroru mu dinlemeyeyim daha once dusuklerim oldu bu yuzden erken dogum oldu oglum doktorun bi bildgi vardır heraldePihtilasma ve şeker icin yatmanıza gerek yok ki ,kanserde gecmis gitmis,gecmis olsun.Kayinvalide ne yapsa yaranamıyor anlaşılan, siz de teşekkür edip ayağa kalkın ve işinizi yapın. En azindan yemeğinizi yapabilirsiniz.Ayrica sürekli yatmak pıhtılaşmayi tetikler
Yani evet ben anlamiyorum ben neler neler yaşadım ilk gebeligimde su andada cok zor bir gebelik geciriyorum ama sizin gibi kimseden ne bir sey bekledim ne de söyledim.Siz Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyorsunuz.Soylediginiz sebepler sizin yatmanıza bahane değil.Temizlik ev isi yapmazsınız, bir gün yemek yaparsınız iki gün yersiniz.Ne ben anlatabildim derdimi ne siz anlamaya calistiniz onemo yok zaten artik
Tamam ben bahane ediyorum ayi gibi yatmak en buyuk zevkimYani evet ben anlamiyorum ben neler neler yaşadım ilk gebeligimde su andada cok zor bir gebelik geciriyorum ama sizin gibi kimseden ne bir sey bekledim ne de söyledim.Siz Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyorsunuz.Soylediginiz sebepler sizin yatmanıza bahane değil.Temizlik ev isi yapmazsınız, bir gün yemek yaparsınız iki gün yersiniz.
Bosanmak mi ,o neden?Gelip sizinle kaldılar diye mi?Cok enteresan ya ,e boşanın madem cok doğru bir kararBosunicam esimden gelsin ogluyla birlite yasasin bol bol işkembe kelle paca yapip yesinler pislikten olsunler ne diyeyim daha ben
Evet sadece gelip kaldilar diye bosanmaya karar verdim baska bi sebep yok ben manyağım cunkuBosanmak mi ,o neden?Gelip sizinle kaldılar diye mi?Cok enteresan ya ,e boşanın madem cok doğru bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?