Amin inşallah sagolun. Kafayi takmak degilde cunku ben onlaro cok idare ettim hep ben sustum zamanında cocugum yok diye ezildim. Sonra cocugum oldu kendime guvenim geldi ezdirmiyorum artik kendimi ezdirmiyokende iste esimle bu yuzden sorun yasiyorum hep annesini savunuyor ben bu haldeyken bilesütte gaz yapar ayrıyeten paketli gıda da çok sağlıklı değil, siz negatif enerjiyi almışsınız bir kere , kafanızı rahat tutun bunlara takılmayın, kitap ,film izleyin. kv ile zor yapsada zor yapmasada.Allah sağlıcakla yavrunuzu kucagınıza almayı nasip etsin
Valla hersey gaz yapr o zaman.. sut yazdim mesela..o da gaz yapar.. bol yesillik yiyeceksin o zaman.. surekli yatiyormusun? Kendine 1-2 birsey hazirlayamaz misin? Bulasiklar kv hallederAllah razi olsun anladiginiz icin ben suan hassasim belki daha fazka ilgi bekliyorum dun erkenden agladim uyudum. Esime soyluyorum bu yemekler bana gaz yapiyor diyorum birde progestan kullaniyorum o ekstra gaz yapiyor zaten ama napim gidip sana yemek mi yapim dedi isten geldim yoruldum anneme soyle istediğini yapsin dedi ama annesine yemin ederim söylüyorum anne bu gaz yapiyot anne bunu yemem diyorum ye faydalidir ya sağlıklıdır biz yeriz o zaman diyor ben anlatamiyorum kendimi
Iste seker de var bende incir bal diyetisyenHerkes sukret ne gerek vardi diyor ama bu kadin yalniz degil bi cocugu daha varmis..birde herkesin gebeligi ve tedaviyi yasama sekli baska, riskleri baska… ama kardesim kocan yapamiyor mu bazi seyleri? Kp kv gelip haftalarca kalinca zaten rahat edemeyeceksin..Disardan lokantadan alsaniz aksam yemeklerini? Buarada kabizliga bol
Salata, kivi elma sut kuru incir hosaf ve bol su ise yarar…birde sabah ac karnina ilik suya bal katip ic..Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin dilegim budur.
Rahimagzim kisa pihtilasma birde seker vsr bende düşük ihtimaline karsi 12.haftaya kadsr yatmalisin dedi dr. Ilk gebeligimde 7 ay yattim zateb cocuk erken dogum oldu prekelamsi denBenim yeğenimde tüp bebek yaptırdı. Daha doğrusu yaptırmış, biz bebek doğduktan sonra tüp bebek olduğunu öğrendik. yanında kimse yoktu, tek başına yaşadı bütün süreci. Siz neden kv getirttiniz. Başka birinin bakımına çok ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.
Evet yavas yavas mecbur kalinca basladim hazirlamaya sabah sut hazirladim iste cocugumu kendim doyurdum. Surekli yatiyor gibiydim dune kadar bugun yavas yavas kalktim doktora sordum eger kanamam olursa coraspin kes dedi tekrar yat dedi baska carem yok cunkuValla hersey gaz yapr o zaman.. sut yazdim mesela..o da gaz yapar.. bol yesillik yiyeceksin o zaman.. surekli yatiyormusun? Kendine 1-2 birsey hazirlayamaz misin? Bulasiklar kv halleder
Haha degisik bi bakis acisi olmus güldürdünüz beni sagolun :)bazen görmemezliğe gelmek en güzelidir
hele tüp bebek konusu varken arada hiç moralinizi bozmayın
onların yanında gazınız mı geldi salıverin sonra laf ederlerse demiştim anne dersin
o zamanda anlar belki
belkide ilgi beklediniz
canınız sağ sağlığınız yerinde varsın sorununuz bu olsun.
Rabbim başka dert vermesin
Sut de gaz yapar dimi aslinda ben onu arastirdim ona gore laktozsuz aldim ama galiba o da bi ise yaramıyorValla hersey gaz yapr o zaman.. sut yazdim mesela..o da gaz yapar.. bol yesillik yiyeceksin o zaman.. surekli yatiyormusun? Kendine 1-2 birsey hazirlayamaz misin? Bulasiklar kv halleder
Ahh annem keske gelebilse yaaAnnenızı cagırın
sizde yazmış sınız anne si hepimiz annemizi savunuruz değil mi , eşinizle tartışmak istemiyorsanız kv nize değil onun annesine laf söylemeyin, söyleyeceksenizde tasartıştık diye üzülmeyinAmin inşallah sagolun. Kafayi takmak degilde cunku ben onlaro cok idare ettim hep ben sustum zamanında cocugum yok diye ezildim. Sonra cocugum oldu kendime guvenim geldi ezdirmiyorum artik kendimi ezdirmiyokende iste esimle bu yuzden sorun yasiyorum hep annesini savunuyor ben bu haldeyken bile
Sut icme bakalim yerine yogurt ye illa kalsiyum alicam diyorsan, peynir ye. Gaz bebek tutunmasida olabilir. Ya sen hamile misin, yoksa transfer mi oldun sadece?Sut de gaz yapar dimi aslinda ben onu arastirdim ona gore laktozsuz aldim ama galiba o da bi ise yaramıyor
Benim malesef bakima muhtacligim varBazilari seviyor boyle naz niyaz yapmayi. Ben de yaptirdim gecen ay kimsenin haberi yoktu.
oğlu gibi düşünmemesi benceKaynanadan çekmenizin sebebi istediğiniz yemekleri yapmaması mı şimdi?
Transfer oldum testim pazar gunu hamile değilim zateb transferin ilk gunleri diye de surekli yatıyorum test gunumden sonra kalkacam eger hamile kalirsam yavas yavas agir kaldirmadan zaten islerimi kendim yaparim. Özellikle 12.haftaya kadsr dikkat et dedi drum. Onceki gebeligim gibi yatamam sürekli cunku 1 cocugum var zaten küçük o da. Aslinda ben suan istemiyodum cocuk henuz 1.5 yasinda benim oglum ama kaynanam karar verdi esimde ısrar etti yaptırdımSut icme bakalim yerine yogurt ye illa kalsiyum alicam diyorsan, peynir ye. Gaz bebek tutunmasida olabilir. Ya sen hamile misin, yoksa transfer mi oldun sadece?
Buarada bi yardimci tutcaniz kv yerine?
Pardon testim sali gunu gecen persembe transfer oldum. Bu 3.gun embriyosu 12 gun sonra test yapiliyormusTransfer oldum testim pazar gunu hamile değilim zateb transferin ilk gunleri diye de surekli yatıyorum test gunumden sonra kalkacam eger hamile kalirsam yavas yavas agir kaldirmadan zaten islerimi kendim yaparim. Özellikle 12.haftaya kadsr dikkat et dedi drum. Onceki gebeligim gibi yatamam sürekli cunku 1 cocugum var zaten küçük o da. Aslinda ben suan istemiyodum cocuk henuz 1.5 yasinda benim oglum ama kaynanam karar verdi esimde ısrar etti yaptırdım
Aferin alkisssBazilari seviyor boyle naz niyaz yapmayi. Ben de yaptirdim gecen ay kimsenin haberi yoktu.
Hamile degilsen zaten isine bakarsin hamileysende Allah buyuk.. surekki yatmakta aslinda iyi degildir kan dolasimi icin vs.Transfer oldum testim pazar gunu hamile değilim zateb transferin ilk gunleri diye de surekli yatıyorum test gunumden sonra kalkacam eger hamile kalirsam yavas yavas agir kaldirmadan zaten islerimi kendim yaparim. Özellikle 12.haftaya kadsr dikkat et dedi drum. Onceki gebeligim gibi yatamam sürekli cunku 1 cocugum var zaten küçük o da. Aslinda ben suan istemiyodum cocuk henuz 1.5 yasinda benim oglum ama kaynanam karar verdi esimde ısrar etti yaptırdım
Cimriler tutmuyolar. 2019 da ilk cocuguma hamile kaldim tup bebekle 2020 de dogum yaptim. Hamileyken annemin yanina gittim annem duzcede evim tam 6 7 ay supurge görmedi. Dogumdan iki hafta once suyum geldi ambulansla beni duzceden istanbula sevk ettiler burda dogumu iğnelerle durdurdular cok erken diye. Eve geldim yatttim esime temizlikci tutalım ev pis bidr mikrop kapmayim dedim tutmadi. Ablamlar yaoar dedi gorumcelerim yapti ama bulasik beziyle yer silip ustune mutfak tezgahi tabak bardak sildiler anlayacaginiz boyle isteSut icme bakalim yerine yogurt ye illa kalsiyum alicam diyorsan, peynir ye. Gaz bebek tutunmasida olabilir. Ya sen hamile misin, yoksa transfer mi oldun sadece?
Buarada bi yardimci tutcaniz kv yerine?
Evet malesef insanlar böyleler herkesin gucu sağlığı hayat şartları bir degil. Onyargilarimizdan kurtulsak birbirimizi anlayacagiz ama iste basa gelmeden kimse anlamiyorAferin alkisss
Herkesin tedavisi bir mi, bebegin tutunmasi bir mi? Ilaclarin etkisi bir mi? Masallah ya ne seviyorsunuz yaristirmayi
şu ağzı kayıs insanlardan nefret ediyorum. ona ne sanki gelip bakacak cocuga.. ben de 3 yııllık evliyim çocuk düşünmüyordum ilk 3 yıl isteyerek. bana sordu birkaç kere ne zaman yapacaksınız herkes yapıyor diye. bir daha sorarsan canını yakarım sorma dedim. bi ara yine sordu. normalde bu yıl yapacaktım ama sordugun için 2 yıl daha uzatıyorum o kadar istiyorsan sen yap biz sevelim. başka tornun yokmuş gibi millete özenip biz yüklenme. ne gece ne gündüz ne hastalık ne sağlık sen bakmayacaksın. millete hava atacaksın diye senin hevesine cocuk yapamam dedim ondan sonra sustu daha çıt yok besmele ile geziyo DValla çok fazla söylenecek bişey yok...birçoğumuz muzdaribiz bu kaynana kayınpederlerden...
Bizimkiler Tokattaydı yani memlekette covit var gelmeyin dedik dinlemediler.(geçen yıl gelmemişlerdi)
Çocuklarını özlemiş k.v.
Neyse aile binasındayız.geçen hafta covit oldular.K.p. keşke gelmeseydim nerden de geldim modunda birde kendini o şekilde hastaneye götürttü eşime..çok sinirlendim ağzıma geleni söyledim eşime.Bizi de riske attığı için.Ne yapayım babam o benim ne halin varsa görmü diyeyim dedi.
Bende eşime eğer kovit olursan seni asla eve almam iner annenlerde yaşarsın geçene kadar dedim Tartıştık bayağı.Sonuç götürdü tabiki
Aslında kızdığım eşim değil ailesi ve bencillikleri
Asla ağır değiller hafif atlatıyorlar.K.v. zaten olmadı o gayet iyi.k.p sadece halsiz ve iştahsız...sanki ölüm döşeğindeymiş gibi alaka bekliyor.Alışverişlerini yapıyorum işten gelirken...dün vermeye indim aldıklarımı kapıdan uzattım neden gelip oturmuyorsun diye kızdı k.p....ya sabır çektim yemek yapacağım yorgunumda zaten dedim çıktım evime..Ama arkamdan söylendiğine eminim..onlardan kurtulmak için işe girdim neyseki..en azından bütün gün muhatap olmuyorum..
Kafam çok rahat
Aksi halde boş sebeplerle bana sarıp duruyorlar.Malum 2.çocupu yapmıyorum aramızdaki en büyük sorun da bu zaten...
Ay bende bayağı dolmuşum aradan paylaşmak istedim
Size gelince keşke onları yardıma çağırmasaydınız.inanın birde sana bakıyoruz diye triplerini çekeceksiniz hem şimdi hem sonra..ben olsam doğurmamayı tercih eder onlarla uğraşmazdım...nacizane
Evet hamile olmasam zaten sorun yok kalkar isimi yaparim. Beni biz siz anladiniz Allah razi olsun. Igne vurunuyorum kan akisi icin o yuzden dr yatmakta sorun gormedi zaten kendi yat dediHamile degilsen zaten isine bakarsin hamileysende Allah buyuk.. surekki yatmakta aslinda iyi degildir kan dolasimi icin vs.
Ya iste benim bi suru riskim var aslinda bide tup bebek hic kolay degil ben iştemiyodum en azindan suan ama kaynanam istedi esime baska yapti esimde bana baskı yapinca dayanamadım ama kaynanama ben yatarsam gelip bakacan mi dedim gelirim elbet dedi. zaten bu yuzden erken geldiler kışın bizle yasiyorlar yazın koyde. Ocakta geliyosa aralikta geldi benim is icin. Ona güvendim ben ama pisman oldumşu ağzı kayıs insanlardan nefret ediyorum. ona ne sanki gelip bakacak cocuga.. ben de 3 yııllık evliyim çocuk düşünmüyordum ilk 3 yıl isteyerek. bana sordu birkaç kere ne zaman yapacaksınız herkes yapıyor diye. bir daha sorarsan canını yakarım sorma dedim. bi ara yine sordu. normalde bu yıl yapacaktım ama sordugun için 2 yıl daha uzatıyorum o kadar istiyorsan sen yap biz sevelim. başka tornun yokmuş gibi millete özenip biz yüklenme. ne gece ne gündüz ne hastalık ne sağlık sen bakmayacaksın. millete hava atacaksın diye senin hevesine cocuk yapamam dedim ondan sonra sustu daha çıt yok besmele ile geziyo D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?