Dilerim kimse yasamasin ama cidden empatiden yoksun boyle kadinlar. Hadi erkekler ayri dunya ama birde begenmisler o mesaji cidden millet ne yiyor ne iciyor?Evet malesef insanlar böyleler herkesin gucu sağlığı hayat şartları bir degil. Onyargilarimizdan kurtulsak birbirimizi anlayacagiz ama iste basa gelmeden kimse anlamiyor
Peki benim annem neden gelinine bu sekilde davranmiyor kardesim mutfakta sigara içiyor gelinimiz rahatsiz oluyor annem oglum gelin hakli bak bu sigara kokuyor sagliga zararli yapma diyor. Ama benim kayınvalidem oyle demez ölümüne oglu haklıdır oglu icinde anasi haklidir peki biz insan degilmiyiz tartışmadan derdimizi anlatamiyoruz cunku eşim annesinin hatasini kabullenmiyor.sizde yazmış sınız anne si hepimiz annemizi savunuruz değil mi , eşinizle tartışmak istemiyorsanız kv nize değil onun annesine laf söylemeyin, söyleyeceksenizde tasartıştık diye üzülmeyin
Foto attım iğnelerden delik desik oldum tek istedigim ilgiydi bunu hak ettigimide dusunuyorum ama malesef yalnız hissediyorum kendimi ve degersizGaz ciddi bi sorun transfer sonrasi benimde cok gazım vardı. Artık biraz azaldı.Gaz cıkarmak zorundasın surekli kv kp yaninda olmazki bu. Gitsinler evlerine zaten stresli surecler yasiyoruz seni daha cok strese sokuyolar.
Hem kv karar verdi esim israr etti yaptım nedemek. Senin fikrin yokmu senin bedeninde olacak bisey icin sen karar veremiyomusun. Butun.zorluklari sen yapiyorsun butun ilaclar, igneler senin vucuduna yapiliyo, senin vucudun morariyi sisiyo ama karar verme hakkın yokmu.
Sorun kaynana degil esinde pek is yok gibi gorunuyo.
geçmiş olsun, gerçekten öğrenmek için soruyorum, rahatsızlığınız bir yumurtayı suyun içine koyup haslaninca soyup yemenize engel mi?Benim suan ikinci tup bebek 2 sene once tup bebekle bir çocuğum oldu o zaman annem bakti. 7 ay annemde kaldim. Bende seker kan pihtilasmasi onceden gecirilmis rahimagzi kanseri var. Rahimagzim kisa
Beni ikna etti oglan tek mi kalsin su dunyada derdi olsa kime gidecek diye bende ogluma uzuldum yalniz kalmasin diye yaptim ama pisman oldumDilerim kimse yasamasin ama cidden empatiden yoksun boyle kadinlar. Hadi erkekler ayri dunya ama birde begenmisler o mesaji cidden millet ne yiyor ne iciyor?
Her kadin farklidir hatta ayni kadinin tum gebelikleri bile farklidir. Benim teyzem tup bebek yaptirmisti ve 9 ay hic bir is yapmadi cunku dr yapma dedi yani..
Buarada gorumcelerin igrencmis hakket.. tamam zorunda degiller gelip temizlik yapmaya ama yerleri sildigi bezle tezgah sildiyse keske bisey yapmasalardi.
Buarada bu kadar anlayissiz ese, neden 2. Cocuk? Herif bi temizlikci bile tutmamis ki atla deve degil… gebe kalsan ayri sorun dogursan ayri bu herife..
Gerçekten çok kötü durumdaysanız mecburen çekeceksiniz. Eğer değilseniz ben iyiyim diyin herkesi evine gönderin eşinize de gerekli ayarı verin.Kizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
geçmiş olsun, gerçekten öğrenmek için soruyorum, rahatsızlığınız bir yumurtayı suyun içine koyup haslaninca soyup yemenize engel mi?
kahvaltida nesquikli süt içtim yazmışsınız, şekeriniz varken nasıl tükettiniz o safi şekerli ürünü? gebelik şekeri varken değil hazır gıda, belirtilen miktardan bir dilim fazla meyve yesem fırlıyordu şekerim.
bana kalırsa kayinvalidenize olan hirsinizdan hem kendinize hem bebeğinize zarar verirsiniz bu şekilde davranarak. 7 hafta sürekli eli karnında acaba bugün mü doğacak diye bekleyen, 37ye 5 gün kala doğan bir bebeğin annesi olarak, lütfen dikkat edin, basit ama besleyici şeyler tüketin, kayinvalideniz de evin diğer üyelerini beslesin. bu da bir nimet,
Evet bugun kalktim artik mecbur en azindan kendi yemegimi yapayim dedim süt ictim iste sabah laktozsuz aldim seker ve gaz sorunum oldugu icin belkidr hatami ettim bilemedim dogru paketli gida ne de olsa.geçmiş olsun, gerçekten öğrenmek için soruyorum, rahatsızlığınız bir yumurtayı suyun içine koyup haslaninca soyup yemenize engel mi?
kahvaltida nesquikli süt içtim yazmışsınız, şekeriniz varken nasıl tükettiniz o safi şekerli ürünü? gebelik şekeri varken değil hazır gıda, belirtilen miktardan bir dilim fazla meyve yesem fırlıyordu şekerim.
bana kalırsa kayinvalidenize olan hirsinizdan hem kendinize hem bebeğinize zarar verirsiniz bu şekilde davranarak. 7 hafta sürekli eli karnında acaba bugün mü doğacak diye bekleyen, 37ye 5 gün kala doğan bir bebeğin annesi olarak, lütfen dikkat edin, basit ama besleyici şeyler tüketin, kayinvalideniz de evin diğer üyelerini beslesin. bu da bir nimet, kendinizi boşa doldurmayın
Sali gunu test yapacam hamileysem bi sure daha cekecem mecbur degilsem zaten ocak sonunda yakinlarinin düğünü var ondan sonra gidecekler. Ha bide virüs sıkıntısı var kayınpederim surekli geziyor koyde alismis gezmeye anliyorum duramıyor burda ama biz suan hassas bi surecteyz evde oglum var 1.5 yasinda alerjik bi cocuk birde vaka sayıları yuksek baba dikkat et diyorum ben cocuk muyim diye bana kizdi gecen hafta dikkat ediyorum ben diyor ama yemine ederim cogu zaman elini yikamiyor disardan gelinceGerçekten çok kötü durumdaysanız mecburen çekeceksiniz. Eğer değilseniz ben iyiyim diyin herkesi evine gönderin eşinize de gerekli ayarı verin.
Ne belli ilerde cok iyi olacaklari? Ama neyse artik cikmissin bir yola.. ama eger tutmazsa vs. Kocanla anlasma yapmadan tekrar tedaviye girme. Herseyi ceken sensin hic bir kolaylik eslik yapmiyor kocan, ama kardesi olsun illa. Esini biraz bencil buldum, isteklerine onem vermedigi icin.Beni ikna etti oglan tek mi kalsin su dunyada derdi olsa kime gidecek diye bende ogluma uzuldum yalniz kalmasin diye yaptim ama pisman oldum
gelmese daha iyiymiş.Benim evin hali bu haksiz miyim sizce temiz bi ortam olsa iyi olmazmo sorun sadece yemek degilki
Bunları eşinizle konusun.Sali gunu test yapacam hamileysem bi sure daha cekecem mecbur degilsem zaten ocak sonunda yakinlarinin düğünü var ondan sonra gidecekler. Ha bide virüs sıkıntısı var kayınpederim surekli geziyor koyde alismis gezmeye anliyorum duramıyor burda ama biz suan hassas bi surecteyz evde oglum var 1.5 yasinda alerjik bi cocuk birde vaka sayıları yuksek baba dikkat et diyorum ben cocuk muyim diye bana kizdi gecen hafta dikkat ediyorum ben diyor ama yemine ederim cogu zaman elini yikamiyor disardan gelince
Ne mutlu size.benim kayınvalidem :) bütün hepsini lütfen aynı kefeye koymayın ☺
Valla en azindan kafam rahat olurdu simdk bide geline bakıyorum diyo akrabalara halbuki ne temizlik ne bana gore yemek hicbisi yok ortada evin halini bi gorseniz mutfak davlumbazi yag baglamis kizartma yapiyor sıklıkla hali bile yağ anne arka göze koy önde haliya yag sıçrıyor diyorum dinlemiyogelmese daha iyiymiş.
eşim annesini savunuyor aynen burdaki bazi bayanlar gıbı yasli yapamiyor diyor ama yasli degil diri bi kadin koyde bütün isini kendi yapiyor hatta koyun en caliskan kadını millet bu saatten sonra dinlen napacan mezarami goturcen parayi diyor ama burda yapmıyorBunları eşinizle konusun.
Kisin geliyor ocak gibi yilbasi sonrası mart ayina kadar kaliyor bu sene ben tüp bebek yapiyorum diye aralikta geldi. Aslinda ekonomileri cok iyi karsi daireside var ama kiraciyi cikarip kiradan olmak istemiyor varliklari cok ben olsam acardim karsi daireyi kışın 3 4 ay kalirdim bizim ev kucuk onlar kisin burda kaliyo5 diye cocuk odasini kaldirdik onlara oda yaptikAyrıca kv ile yaşamak boşanma sebebi bile olabilir keşke beraber yaşamasaydınız
kaynanani yolla bakabiliyos annen gelsin yemek yapsin .Kizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?