Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Gaz ciddi bi sorun transfer sonrasi benimde cok gazım vardı. Artık biraz azaldı.Gaz cıkarmak zorundasın surekli kv kp yaninda olmazki bu. Gitsinler evlerine zaten stresli surecler yasiyoruz seni daha cok strese sokuyolar.
Hem kv karar verdi esim israr etti yaptım nedemek. Senin fikrin yokmu senin bedeninde olacak bisey icin sen karar veremiyomusun. Butun.zorluklari sen yapiyorsun butun ilaclar, igneler senin vucuduna yapiliyo, senin vucudun morariyi sisiyo ama karar verme hakkın yokmu.
Sorun kaynana degil esinde pek is yok gibi gorunuyo.

Evet malesef insanlar böyleler herkesin gucu sağlığı hayat şartları bir degil. Onyargilarimizdan kurtulsak birbirimizi anlayacagiz ama iste basa gelmeden kimse anlamiyor
Dilerim kimse yasamasin ama cidden empatiden yoksun boyle kadinlar. Hadi erkekler ayri dunya ama birde begenmisler o mesaji cidden millet ne yiyor ne iciyor?

Her kadin farklidir hatta ayni kadinin tum gebelikleri bile farklidir. Benim teyzem tup bebek yaptirmisti ve 9 ay hic bir is yapmadi cunku dr yapma dedi yani..

Buarada gorumcelerin igrencmis hakket.. tamam zorunda degiller gelip temizlik yapmaya ama yerleri sildigi bezle tezgah sildiyse keske bisey yapmasalardi.

Buarada bu kadar anlayissiz ese, neden 2. Cocuk? Herif bi temizlikci bile tutmamis ki atla deve degil… gebe kalsan ayri sorun dogursan ayri bu herife..

sizde yazmış sınız anne si hepimiz annemizi savunuruz değil mi , eşinizle tartışmak istemiyorsanız kv nize değil onun annesine laf söylemeyin, söyleyeceksenizde tasartıştık diye üzülmeyin
Peki benim annem neden gelinine bu sekilde davranmiyor kardesim mutfakta sigara içiyor gelinimiz rahatsiz oluyor annem oglum gelin hakli bak bu sigara kokuyor sagliga zararli yapma diyor. Ama benim kayınvalidem oyle demez ölümüne oglu haklıdır oglu icinde anasi haklidir peki biz insan degilmiyiz tartışmadan derdimizi anlatamiyoruz cunku eşim annesinin hatasini kabullenmiyor.

Foto attım iğnelerden delik desik oldum tek istedigim ilgiydi bunu hak ettigimide dusunuyorum ama malesef yalnız hissediyorum kendimi ve degersiz

Eklentiler

• 16420663842578265712215108899254.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 45
Benim suan ikinci tup bebek 2 sene once tup bebekle bir çocuğum oldu o zaman annem bakti. 7 ay annemde kaldim. Bende seker kan pihtilasmasi onceden gecirilmis rahimagzi kanseri var. Rahimagzim kisa
geçmiş olsun, gerçekten öğrenmek için soruyorum, rahatsızlığınız bir yumurtayı suyun içine koyup haslaninca soyup yemenize engel mi?

kahvaltida nesquikli süt içtim yazmışsınız, şekeriniz varken nasıl tükettiniz o safi şekerli ürünü? gebelik şekeri varken değil hazır gıda, belirtilen miktardan bir dilim fazla meyve yesem fırlıyordu şekerim.

bana kalırsa kayinvalidenize olan hirsinizdan hem kendinize hem bebeğinize zarar verirsiniz bu şekilde davranarak. 7 hafta sürekli eli karnında acaba bugün mü doğacak diye bekleyen, 37ye 5 gün kala doğan bir bebeğin annesi olarak, lütfen dikkat edin, basit ama besleyici şeyler tüketin, kayinvalideniz de evin diğer üyelerini beslesin. bu da bir nimet, kendinizi boşa doldurmayın

Beni ikna etti oglan tek mi kalsin su dunyada derdi olsa kime gidecek diye bende ogluma uzuldum yalniz kalmasin diye yaptim ama pisman oldum

Gerçekten çok kötü durumdaysanız mecburen çekeceksiniz. Eğer değilseniz ben iyiyim diyin herkesi evine gönderin eşinize de gerekli ayarı verin.

Evet bugun kalktim artik mecbur en azindan kendi yemegimi yapayim dedim süt ictim iste sabah laktozsuz aldim seker ve gaz sorunum oldugu icin belkidr hatami ettim bilemedim dogru paketli gida ne de olsa.

Gerçekten çok kötü durumdaysanız mecburen çekeceksiniz. Eğer değilseniz ben iyiyim diyin herkesi evine gönderin eşinize de gerekli ayarı verin.
Sali gunu test yapacam hamileysem bi sure daha cekecem mecbur degilsem zaten ocak sonunda yakinlarinin düğünü var ondan sonra gidecekler. Ha bide virüs sıkıntısı var kayınpederim surekli geziyor koyde alismis gezmeye anliyorum duramıyor burda ama biz suan hassas bi surecteyz evde oglum var 1.5 yasinda alerjik bi cocuk birde vaka sayıları yuksek baba dikkat et diyorum ben cocuk muyim diye bana kizdi gecen hafta dikkat ediyorum ben diyor ama yemine ederim cogu zaman elini yikamiyor disardan gelince

Mesela bu benjm oğlumun yatağının uzeri 1 kere toplamadi kaynanam bunu bile yapmaktan acizmi degil ama yapmiyor

Eklentiler

• 16420670747575141147313375860619.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 59
Beni ikna etti oglan tek mi kalsin su dunyada derdi olsa kime gidecek diye bende ogluma uzuldum yalniz kalmasin diye yaptim ama pisman oldum
Ne belli ilerde cok iyi olacaklari? Ama neyse artik cikmissin bir yola.. ama eger tutmazsa vs. Kocanla anlasma yapmadan tekrar tedaviye girme. Herseyi ceken sensin hic bir kolaylik eslik yapmiyor kocan, ama kardesi olsun illa. Esini biraz bencil buldum, isteklerine onem vermedigi icin.

Benim evin hali bu haksiz miyim sizce temiz bi ortam olsa iyi olmazmo sorun sadece yemek degilki

Eklentiler

• 16420671453586193826720242288919.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 61
Evin heryeri darmaduman bi tuvalet 10 gunde 1 kere yikanmaz mi bende bu sekilde yatamiyorim iste rahat edemiyorum kalkip yapamiyorum da bilemiyorum umarim beni anlamissinizdir

Bunları eşinizle konusun.

gelmese daha iyiymiş.
Valla en azindan kafam rahat olurdu simdk bide geline bakıyorum diyo akrabalara halbuki ne temizlik ne bana gore yemek hicbisi yok ortada evin halini bi gorseniz mutfak davlumbazi yag baglamis kizartma yapiyor sıklıkla hali bile yağ anne arka göze koy önde haliya yag sıçrıyor diyorum dinlemiyo

Bunları eşinizle konusun.
eşim annesini savunuyor aynen burdaki bazi bayanlar gıbı yasli yapamiyor diyor ama yasli degil diri bi kadin koyde bütün isini kendi yapiyor hatta koyun en caliskan kadını millet bu saatten sonra dinlen napacan mezarami goturcen parayi diyor ama burda yapmıyor

Ayrıca kv ile yaşamak boşanma sebebi bile olabilir keşke beraber yaşamasaydınız
Kisin geliyor ocak gibi yilbasi sonrası mart ayina kadar kaliyor bu sene ben tüp bebek yapiyorum diye aralikta geldi. Aslinda ekonomileri cok iyi karsi daireside var ama kiraciyi cikarip kiradan olmak istemiyor varliklari cok ben olsam acardim karsi daireyi kışın 3 4 ay kalirdim bizim ev kucuk onlar kisin burda kaliyo5 diye cocuk odasini kaldirdik onlara oda yaptik

kaynanani yolla bakabiliyos annen gelsin yemek yapsin .
baskasinin yemek yapmasina ihtiyacin var mi ?
sen kendin yap kaynanayida yolla evden .
bide cingar cikar ben gebelik ocin ugrasiyorum sen benim yemeyecegim yemeklwri yapiyorsun de
kalabalik olmuslar eziyolar resmen seni ezdirme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…