Kaynana kaynana çalı gibi kaynana

Bileğime sordum, bilerek yazdirdim sana büyük harfle kız, dedi. Parmaklarima hukmediyor işte, benimki de böyle...

O zaman şunu koydu bunu koydu demek yerine "Ben bu kadını sevmiyorum her yaptığı batıyor." deyin hepimiz rahatlayalim.

Kayınvalide ile yıldızın barışmamış senin. Tereyağ bahane. Koluna altın bilezik taksa yine (kaba tabirle) batar sana.
Şaka gibi ama evet eşimin yaptığı bileziklerimi sen saklayamazsın diyerek her zaman vermemi ister, ayrıca oğluna takılan altın ve nakitleri asla almayız diyip düğünden sonraki gün aldı.

Kardeşim evimize geldiğinde annem bi torba şey verir. Kayınvalidesi de öyle. Evdeki çürük çarık azalsın diye değil evladım da yesin diye veriyorlar. Kadın tereyağı vermiş kim bilir nasıl bir tavır takındınız ki alınmış. Ne kötülüğü olabilir tereyağı ya da başka bir şey vermenin?

Önemli olan kişilerin niyetidir ortada gayet iyi bir niyet var da anlamanız zor gibi görünüyor..neyse

Önemli olan kişilerin niyetidir ortada gayet iyi bir niyet var da anlamanız zor gibi görünüyor..neyse
Anlamaya çalışmıyorum çünkü başka yaptıkları iyi niyetini öldürdü . En basiti 6 aylık evliydik oğlu afrine göreve gitti bende kv evindeydim camın kenarında ağlıyordum bana geldi dedi ki eğer çocuğun olmuyorsa oğluma gerek yok seni doktora götüreyim . Bu söylediğim en basit olay daha anlatırım ama konu kaynamasın

Hala tereyağ vermesinin ne kötülüğü var deniyor, konu verilmesi değil, veriliş şekli, az koy anne dedim siz daha kalabalıksınız, bana kaşlarını çatıp bakalım anne babana ne koyacaksın diyerek sinirle bağardı, sanki market yokmuş, o onu vermese annem babam aç kalacakmış, anlamak zor mu?

Yol yakinken dönseydin sende simdi bir tanidik bosaniyor kayinvalidesi yuzunden evlilik iki kisilik degil ailelerde evleniyor gibi bisey bu kadin hayatnda dolayli olarak hep olucak. Dogum gunu meselesi oglunun dogum gununu kutlama en cok onun hakkı... tereyagini red etmezsen zaten o tribi yapmazdı azi cogu onemli degil bence anlasmaya calissan blkide iyi gecinceksiniz... Sen yenmiyor desende esin o tereyg ile yapilan yemeklerle buyumustur....

Şaka gibi ama evet eşimin yaptığı bileziklerimi sen saklayamazsın diyerek her zaman vermemi ister, ayrıca oğluna takılan altın ve nakitleri asla almayız diyip düğünden sonraki gün aldı.

Sende olanlar başka. Şöyle diyim. Mesela k.validenin gönlünden kopsa sana hediye bilezik alıp getirse sen k.valideyi pek sevmediğin için o bileziği de beğenmezsin kullanmak istemezsin. Yıldızlarınız barışmamış bir kere.

Eşim zaten annem hasta diyor, psikolojisi bozuk diyor, ama olan bize oluyor çünkü öz oğlunun huzurunu bozmaktan çekinmiyor, örneğin eşim beni desteklediğinde evimizden apar topar kalkar gider ve eşime sen devam et karına uy diye bağarır, eşim anneme bakma diyor

Öfkenizi anlamaya çalışıyorum ama eşiniz aranızdaki dengeyi tutturamamış olsa gerek. Sakin olun ve panik yapmayın, eğer ortada savaş varsa kazananı siz olursunuz. Bu şekilde öfke patlaması yaşamak, haklı dahi! olsanız haksız duruma düşersiniz. Şöyle düşünün, bu bir savaş değil ve eşinizi saf sevgiyle(genelde öyle olur ya) seven bir kadın daha var. Varlığını inkar edemezsiniz ve yok sayamazsınız. Dolayısıyla sinirinizi akıtın ve rahatlayın...

Sadece ilk mesajı okuyarak bir cevap verdim, ondan da bu yazdığınız durum anlaşılmıyor. Bağırmışsa hoş değil elbette. Üslup çok şeyi değiştirir. Ama bir tereyağını bu kadar dert etmek de yersiz. Evde tereyağınız olmadığını tahmin etmiş, ikram edin istemiş. Elbet aç kalmayacaklar ama ikram farklı bir şey.

Bence kesinlikle birikmişlikten tereyağına Doğum gününe takılınmış . Damla’ya Damla’ya göl oluyor olayları da insanlar tam bilmedikleri için anlaşılmıyor . Bu gibi durumlarda buraya konu açmak sakıncalı oluyor işte olayların tamamı objektif olarak görülmüyor çünkü

Ay valla kaynanam bize iki tane beş kiloluk yoğurt kovasıyla kavurma verdi. Oooooh afiyetlede yedik. Annem babam geldi misafirliğe onlarda yedi. Olmadığı için değil anne yüreği dayanamadığı için veriyor. Gerçekten bozuk,küflü vs değilse alınganlık yapmyın derşm.

Aynen öyle canım, ve etrafım kalabalıktı konuyu açarken tam yazamadım, herkes diyor tereyağ vermiş kötü mü etmiş sen kötüsün , halbuki neler yapıldı bana. Hele evime gelip vermeseydiler kızlarını zorla mı verdiler diyerek bağırmasını hiç unutmuyorum, sanki onlara verilmiş, ailem eşimi cok sever, eşime güvenirler, zaten bu çocuk nasıl o aileden çıkmış derler, öz oğlunun huzurunu bozar, birde kocasının akrabalarını sevmez, sadece kendi akrabalarıyla görüşür, bizede aynısını yapalım ister, doğulular, her dakka beraber olurlar, ordu gibiler, özel hayat yok, biz eşimle kendimizi çektiğimiz için oğluna hep kızar, çalışır oğlu bütün gün gözleri kıp kırmızı misafir misafir dolaştırır akrabalarını Kabile halinde otururlar gece yarısına kadar, hiç acımaz oğluna, tek derdi akrabalarının bizi övmesi, hayatı kendi akrabaları üstüne kuruludur, sonra oğlum gel Doğum günün, sen oğluna hayatını zehir ettin.

Ne yapmalıyım, evine gitmek istemiyorum, ama nasıl olacak o onun annesi ailesi, eşim zorlayacak bi adam değil, kendiside bıktı, ama yüzsüz gibi nasıl evine gitmeye devam edeyim bunca olandan sonra, söylediği sözler, altınlarımızı paramızı aldı paramızla rezil etti bizi, nankör vs laflar eder bana, susmassam cevap cerirsem saygısız oldum.

Sizde artık çocuk değilsiniz ona göre davranın kocanda sende . Buraya konu açma bak sana faydası yok zarar getiriyor sadece . Sana yanlış gelen insanlara doğru gelebiliyor tereyağı konusunu bilemem ama Doğum günü konusunu abartmışsın o kesin . Ben kv den birşey istemiyorum ama sebeblerim var sürekli para konuşur 3 kuruşun hesabını yapar mesela . Seninki tam ne yapıyor bilemiyoruz o yüzden bu konu boşuna oldu bunu bil . Durduk yere gece gece sinirlerin bozuldu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…