Kaynana kaynana çalı gibi kaynana

Hayirsizliga girer bu biraz. Umarim bi etki altinda degildir esin. Bu konuda neden yardimci olmuyosunuz peki? Neden alttan almiyorsunuz cift olarak he gecin her dedigine ne olucak. Magdem ruhsal problemli oldugunu iddaa ediyorsunuz. Bence tevazu her kapiyi acar..
Dogum gununu kutlamaya calisiyor birde kadn evlada bak hasta diyor annesine ibretle okudum..

Yazdığımı güncelledim, evet sinirimi bozdular kötü binmişim

Yok gerçekten psikolojik sorunları var ne desin eşim, geçmişte yaşadıkları vs. Bende diyorum ki herkes geçmişte birşeyler yaşıyor kötü şeyler herkes böyle etrafına zehir mi etmeli ve etrafı ona katlanmalı mı

bugün asansöre bindik veletle. aman yarabbi, nasıl bir koku.
bir kat altta durdu birileri daha bindi ama ben yerin dibine geçtim, ya koku benim yüzümden sanıyorlarsa diye.
neyse ki oğlum anne bu ne biçim koku, gözlerim yanıyor dedi de yırttık
sigara, ter, yoğun parfüm.
yazları sibirya ya taşınma motivasyonum.

Sevmiyorsanız daha az görüşün mesafe koyun
Mesafe koymayı denedim, o aramadan aramadım vs. Ne mi oldu, bir gün evime geldiler çay içmeye, bir güzel ağırladım herşey güzel, tam gidecekler ben sizle konuşma yapcam dedi oturdu sen benimle konuşmuyorsun mesafe koyuyorsun nankörsün Cart curt dedi eşimde ne saömalıyorsun huzurumuzu bozuyorsun anne şimdi dedi, kalktı bidaha evinize gelmem sizin devam et sen böyle karına uy dedi eşime, resmen psikolojik şiddet beni ara ilgilen ilgilenmezsen aramazsan gelip gitmezsek böyle yaparım diyor.

Ne alaksi var annen koysa alirsin annene dermsn curukleri koydn diye kadnda ne varsa yarisini boluyo demekki kadin kadinin halinden anlar o senin bakislarindan anlamis zaten sende uzatma

Geçen gün bir konu vardı kv oğlundan kredi kartını istemişti geline bayram hediyesi alacaktı ama parası mı ne yoktu o sen miydin sonra kocanla kavga etmiştiniz

Terbiyesize bakkk aman uğraşmayın o kadınla çok fettan bişey belli ki. Allah yardımcınız olsun. Küsmeyin ama fazla görüşmeyin yine de

Ya benim evden çıkasım gelmiyor. Ne yiyip içiyorlar anlamıyorum ki. Bir de o toplu taşımadaki tutunma yerlerine uzanıyorlar ya, kahroluyorum ben. Ter bezleri derinin dışına mı sarkıyor ne oluyor, normal bir ter kokusu değil yani.

Geçen gün bir konu vardı kv oğlundan kredi kartını istemişti geline bayram hediyesi alacaktı ama parası mı ne yoktu o sen miydin sonra kocanla kavga etmiştiniz
Evet daha doğrusu Didem’in kartını kullanın diyor kendinize benden bayramlık almış gibi alın diyor, ben veririm sonra diyor, ama asla vermez, hem vermeyecek hemde yeri gelidimi kendi paramızla size bayramlık aldım diyecekti, bende eşime önce aldıkları takıları ve bana özel olarak yaptıkları borçları ödesinler dedim

Sen bir de kayseride toplu tasimaya bin idrak. Saf ter kokusunu mumla ararsin 14 yasimdan 21 yasima kadar orda kaldim. Inan olsun 15 yasimdan beri agzima ne pastirma ne sucuk suruyorum. Markette gorsem midem kalkiyor kafami ceviriyorum Esim bayilir sucuga adam 2 yildir nadiren yiyebiliyor evde. O da ben isteysem yada annemlere falan gittiysem anca o zaman yani dogum icin anneme gittim. 2 ay falan kaldim 5 kangal sucuk almis adam sabah aksam bikana kadar yemis
Ayy yine tiksindim

Terbiyesize bakkk aman uğraşmayın o kadınla çok fettan bişey belli ki. Allah yardımcınız olsun. Küsmeyin ama fazla görüşmeyin yine de
Aynen öyle, yapıştı bırakmıyor, dışarıdan bakan der ki kötü gelin, ben olsam bende brşey bilmeden öyle derdim ama öyle olmuyor yapılanları yaşayınca

Antalya'da yaşıyorum, gözünüzü sevem bana koku demeyin. Bitki örtüsü ter kokusu olmuş memleketin, ne asansörü ne marketi.

Herkesin damak tadı farklı köy tereyağ var keçi gibi iğrenç kokar marketten aldığın gibi mis gibi kokmaz, mesela köy siyah zeytini vardır tadı o kadar iğrenç ki zeytin yemeden soğutur insanı, kaynanaya neredeyse vermemesi için dua edersiniz burada yazanların çoğu şehirli anlaşılan

Birinin yolundan yurumeden ne yasadigini bilemezsin ki cnm smdi.. Kendi anneme diyemem ben sen der misin?
Artik ufk tefek seylere bile saplantili kalmissin otu çöpü derken.
Baska durumlarda haksizsa bile haklisin demeli ki sussun karsindaki insanlar ve kafan rahatlasin anlatabiliyor muyum. Guc ve ego savasina girme yani bazen herseye ragmen evlenmissiniz ailelerde evleniyor demistim. Konussun konussun dinliyomus gibi yap canini sikarsa evden cikinca esinle gez eglen unutursun zaten amaan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…