- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Antalya'da yaşıyorum, gözünüzü sevem bana koku demeyin. Bitki örtüsü ter kokusu olmuş memleketin, ne asansörü ne marketi.
Evet yazik kadina yaHayirsizliga girer bu biraz. Umarim bi etki altinda degildir esin. Bu konuda neden yardimci olmuyosunuz peki? Neden alttan almiyorsunuz cift olarak he gecin her dedigine ne olucak. Magdem ruhsal problemli oldugunu iddaa ediyorsunuz. Bence tevazu her kapiyi acar..
Dogum gununu kutlamaya calisiyor birde kadn evlada bak hasta diyor annesine ibretle okudum..
32ye alıyorum ben40 lira ayol el kadar tereyağı
47 lira verdik dun markette32ye alıyorum ben
Sonuç olarak bu tereyağı pahalı birşey yani32ye alıyorum ben
Bizim burada hava 40 derece , asfalta yumurta kirsam 2 dakkada piser ama kimse ter kokmuyorAntalya'da yaşıyorum, gözünüzü sevem bana koku demeyin. Bitki örtüsü ter kokusu olmuş memleketin, ne asansörü ne marketi.
çocukları her gün yıkıyorum.
bayramın ilk günü yorucu geçti. üşendim.
2 yaş bebesi gece 2 de yanıma geldi kaşınıyor banyo diyeyıkadım da uyudu çocuk.
bu insanlar nasıl yaşıyor anlamıyorum
alışkanlık diyeceğim ama kimse mi yok yakınında? kimseye sarılmıyorlar mı? aman ne bileyimsibiryaaaaaaeeee
YaniSonuç olarak bu tereyağı pahalı birşey yani
Memleketten getiriyoruz özel. Marketler uçmuş47 lira verdik dun markette
Bizim burada hava 40 derece , asfalta yumurta kirsam 2 dakkada piser ama kimse ter kokmuyor
Heryer cicek kokuyor
Gozunu sevdigim medeniyet
3nity Idrakyollariiltihabi
Kalkin gelin bacilar
Bizim burada hava 40 derece , asfalta yumurta kirsam 2 dakkada piser ama kimse ter kokmuyor
Heryer cicek kokuyor
Gozunu sevdigim medeniyet
3nity Idrakyollariiltihabi
Kalkin gelin bacilar
Eziklik psikolojisi.Hala tereyağ vermesinin ne kötülüğü var deniyor, konu verilmesi değil, veriliş şekli, az koy anne dedim siz daha kalabalıksınız, bana kaşlarını çatıp bakalım anne babana ne koyacaksın diyerek sinirle bağardı, sanki market yokmuş, o onu vermese annem babam aç kalacakmış, anlamak zor mu?
Kaynana olmasıKaynanadaki problem tam olarak nedir çözebilen var mı?
Ya ne demezsinsorsan medeniyeti/temizliği bizden öğrendi avrupalılar öyle diyollaa
Ben deodorantı filan da geçtim Milana, suya sabuna mı dokunmuyor bunlar diyorum artık. Ne giyiyorlar, güneşin bağrında 2 günlük polyesterle mi geziyorlar bilmiyorum, iğrenç ya. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?