Kaynana kaynana çalı gibi kaynana

Benim kv de her gittiğimizde tonla şey veriyor, alıyorum sevmediğimi arkadaşlarıma veriyorum sorunca da bitirdik çok güzel olmuş diyorum.

Analık öyle bir şey sanırım, art niyet göremedim ben..

Antalya'da yaşıyorum, gözünüzü sevem bana koku demeyin. Bitki örtüsü ter kokusu olmuş memleketin, ne asansörü ne marketi.

çocukları her gün yıkıyorum.
bayramın ilk günü yorucu geçti. üşendim.
2 yaş bebesi gece 2 de yanıma geldi kaşınıyor banyo diye yıkadım da uyudu çocuk.
bu insanlar nasıl yaşıyor anlamıyorum
alışkanlık diyeceğim ama kimse mi yok yakınında? kimseye sarılmıyorlar mı? aman ne bileyim sibiryaaaaaaeeee

Kiz ne olmus verdiyse . Benimki de öyle
Kurutulmuş bamya haslanmis nohut( düdüklü tencerem yok) tereyağı salatalik domates herseyi verir. Muhtac oldugumuzdan değil tabi ki ya da fakirlikten değil anneler yaparlar kuzum alınma. Dolabinda görmemişse eger lazim olur misafir gelince napcan diye laf gelisi söylemiştir sen alamazsin diye değil. Pasta da daha iyi degil mi hazır almasi evde 2 saat ugrasacagina
Takilma bunlara canim benim

Kayınvalidem iftara gelirken tereyağ getirmişti.Kendisine çok teşekkür ettim.Ay kıymetimi bilsin ne gelinler var

Annem de verirdi.Kayınvalidem, teyzem de verir.Bizim çok kolaylıkla ulaştığımız şeylere zamanında kendileri zahmet çekerek ulaştıkları için böyle yapıyorlar.Teşekkür edin geçin.Doğum günü için senin bir planın var mı?diye sorsaymış güzel olurmuş.Ama sormamış böyle küçük şeylere takılıp hayatı kendinize zindan etmeyin.Anne aslında bizim sana pasta almamız lazım ne güzel bir evlat dünyaya getirmişsin, yetiştirmişsin(elbetteki eşinizin güzel huyları vardır)sana müteşekkirim deyin.Gönül almak bu kadar kolay.Sonra isterseniz verdiklerini yemeyin.

Evet yazik kadina ya

Dogum günü pastası alma ben yapacagim diyebilirdiniz. Tereyagi az almak istemekte abes olmuş yenmiyorsa yenmiyor anne gerek yok deyip hic almazsiniz oda yenmedigine inanırdı.

Antalya'da yaşıyorum, gözünüzü sevem bana koku demeyin. Bitki örtüsü ter kokusu olmuş memleketin, ne asansörü ne marketi.
Bizim burada hava 40 derece , asfalta yumurta kirsam 2 dakkada piser ama kimse ter kokmuyor
Heryer cicek kokuyor
Gozunu sevdigim medeniyet

3nity Idrakyollariiltihabi

Kalkin gelin bacilar

Ya klima altından çıktığım an ter basıyor, daha bunlar yaz başı; bir de temmuzu var buranın ki cehennem tatbikatı gibi tövbeler olsun, insan yıkanmadan pişer abi, her gün suyun altına girmese bırak kokmayı pişer, koltuk altları yapışır, isilik olur, bir şey olur yani.

Derileri ne derisi bunların ben çözemiyorum; senelerdir toplu taşıma kullanmıyorum zaten, işte en son bir kere mecburi bindim aylar önce, ayağını germiş, iki koltuğu cinsel organının keyfine zapt etmiş bir şehir ayısını gördüm asabım bozulduydu. Mecburi toplu taşıma kullananlara Allah ecir, sabır versin diyeyim ben mümkün değil... Kusarım.

Yolda sokakta bi yel esse zaten geliyor kokular; kiminde o pis koku alkol kokusuyla birleşiyor bira kokusu bilhassa, kiminde dandik güneş kremi kokusu ile, berbat kalitesiz bir parfümle birleşiyor, değil burnum gözüm, ciğerim sallanıyor.

Bizim burada hava 40 derece , asfalta yumurta kirsam 2 dakkada piser ama kimse ter kokmuyor
Heryer cicek kokuyor
Gozunu sevdigim medeniyet

3nity Idrakyollariiltihabi

Kalkin gelin bacilar

Ben deodorantı filan da geçtim Milana, suya sabuna mı dokunmuyor bunlar diyorum artık. Ne giyiyorlar, güneşin bağrında 2 günlük polyesterle mi geziyorlar bilmiyorum, iğrenç ya. :/

Eziklik psikolojisi.
Cok yakinimda sizin gibi biri var , ordan biliyorum.
Biz alamaz mıyız ? Bizim de var tarzı hep.
Kaynana yakında benim gibi b*k yiyin der içinden .

Siz kaynana gormemissiniz )))
Bi de benim kaynanayi gorseniz)))
Ben de baska kaynanalari gorup kendi kaynanama sukur ediyorum)))

Ben deodorantı filan da geçtim Milana, suya sabuna mı dokunmuyor bunlar diyorum artık. Ne giyiyorlar, güneşin bağrında 2 günlük polyesterle mi geziyorlar bilmiyorum, iğrenç ya. :/

Valla bilemiyorum kuzu , ben hergun evdeki tum bireyleri yikiyorum
Genelde eve girince klimayi aciyoruz , esim klima altinda mayisir kalir , onu bile durte durte kaldirir sokarim dusa
Su ve sabun , baskasina hic gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…