Kaynana kaynana çalı gibi kaynana

Valla bilemiyorum kuzu , ben hergun evdeki tum bireyleri yikiyorum
Genelde eve girince klimayi aciyoruz , esim klima altinda mayisir kalir , onu bile durte durte kaldirir sokarim dusa
Su ve sabun , baskasina hic gerek yok

Bunlar bize yolda sokakta kokuyorlar da, eşlerine hiç mi kokmuyorlar o da var. Eşim de günlük yıkanır, üzerini her gün değiştirir, yıkanmış bedenine roll on da kullanır. Evde klimalı ortamdan çıkıyor, arabada klimada, iş yerinde klimada, işte arada belki molada-yemekte (eve gelmediği zaman) arkadaşlarıyla takılırlar filan dışarıda, adam gecesine yıkanmasa affedersin almam yanıma. Sabah işe giderken ayrı, gece yanıma geleceğinde ayrı duşa girer. (Ben de paso su kuşuyum zaten, sudan çıkmam)

Evde kendilerine de kokmuyor mu ki bunlar, birbirlerine yaklaşınca? Duyuları mı ölmüş ne olmuş...
 
Offf ya bu yorumu okumamalıydım
 
Sizin dediğinizi dikkate almaması mı sorun?

Yani alıp (eğer yemiyorsanız) birine verseniz olmaz mı?

Yoksa evde size onu (kv.yi) hatırlatacak bir parça tereyağı dahi istemiyor olmanız mı?

Gönlünüzün derinlerine inip karar verin, nedir nefretinizin kaynağı? İlk ne zaman böyle şeyler hissetmeye başladınız?

Sonra değerlendirin tekrar duygularınızı?

Allah sabır versin...!
 
Valla benim kaynana da durumu olduğu halde butun dügün borcunu bize kaktırdıktan sonra her gittiğimizde verdiği bi tencere yemeğe bizi düşünüyor diyemiyorum. Samimiyet önemli.
 
Başkasına verilse yada çöpe atılsa adı almış oluyor ve işe yaramıyor boşuna bir yiyecek çöpe gitmiş oluyor kendimden biliyorum
 
Her anne kayınvalide çocuğuna bişey vermek ister verirde bunun sizi hor görmesiyle alakası yoktur sizin kalitesiz çürük çarık dediğiniz onun gözünde kıymetli şeylerdir kayınvalide de bana verir ikiletmem alırım beğenirsem yerim beğenmezsem atarım çöpe maksat kalbi kırılmasın..ne yüzle bakacak yüzüme lafıda ağır bi hitap şekli gibi geldi bana burada birsürü kv sorunları var büyü yapan iftira atan dedikodu yapan oğlunu yönlendiren kıskançlık yapan daha neler neler şu aşamada Sizinki melek sayılır
 
aynen katılıyorum. bu kadar sinir olmaya gerektırecek duurm yok hatta hiç yok..
 
Kız ben evlendim evleneli daha kv'nin evinden de kendi annemin evinden de elim kolum boş dönmedim. Elime hep birşeyler tuttuştururlar. Hiç ben fakirim de bize bir şeyler veriyorlar diye düşünmedim ama. İkisinden de Allah razı olsun. Tereyağı pahalı at buzluğa dursun ayrıca nolcak. Bence sen kv sevmediğin için sana çiçek verse batar.
 
tereayağ mı havada kaparım inanki. k.validem almış erir dıye almadım bıdakı gıdışımde alacağım ama.nefret yerıne sevgı beslesen bence ben ve kv gıbı olursun.
 
Benim kaynana bana tereyagi verse hayatimin sokunu yasarim heralde. Kendisi icin tereyagi o kadar kutsalki buzdolabinda vitrin susu gibi saklar ama kullanmaz 10 kilo tereyagi vardir dolabinda ama yemeklerini ucuz margarinle yapar. Tereyagini yemeklerine kattigina hic sahit olmadim buyuk ihtimalle kocasiyla evde yanlizken kullaniyordur misafirede margarinli yemekler kakaliyordur. Yani diyecegim kadin comertlik yapmis size kiymetini bilin bunu bulamayanlarda var.
 
Sizin kayınvalidenize farklı kırgınlıklarınız var belli ki. Ayrıca ufak yardımlarını büyüterek anlatmasından da hoşlanmıyorsunuz. Bu yüzden evinize bir çekirdek tanesinin bile girmesini istemiyorsunuz. Bu ruh halini garip karşılamıyorum ben.

Ama bu konuyu bu kadar büyütmeyin içinizde. Kendinizi ve eşinizi yıpratırsınız. Bırakın versin. Kullanmadığınızı ihtiyacı olana, sevene, isteyene verirsiniz. Kötü ürünlerse çöpe atıp geçersiniz. Siz verileni geri çevirmeyince kayınvalidenizin size saygısız gelen bu tavrıyla da karşılaşmazsınız. Emin olun kafanız kulağınız rahat eder.

Ben de ailelelere ihtiyacımızdan fazlasını gönderdiklerini anlatamadım. O yüzden şimdi arkadaşlarıma dağıtıyorum. Mis gibi ürünler, herkes mutlu oluyor. Eşimin annesinin gönderdiklerinden damak tadıma hitap etmeyenleri de eşim yer diye geri çevirmiyorum. Hatta şöyle söyleyeyim; bize ne koymuşlar çoğu zaman eve gelinceye kadar haberim bile olmuyor.
 
Benim kv her zaman maddi destekte bulunmaya çalışır kendince. Arada dondurucusunda duranlardan ya da dolabındaki Pazar masrafından da verir. Alamaz mıyız alırız ama gönlünden öyle geçiyor, rahat ediyor. Şunları vereyim falan derse ben de kırmamak için şunu almayım ama şu lazım oluyor evde de yok almayız bu hafta diyip alıyorum. Hepsini reddettiyseniz kadın üzülüp çileden çıkmıştır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…