- 22 Mayıs 2012
- 11.000
- 30.547
- 798
Canım biz el üstünde tutulması gereken kayınvalidelerden olucaz öyle demevalla gelecekteki kaynanalar gibi topic de olsunffestinalente mesela biz fena kaynanalar olucaz yazık gelecekteki gelinimize
Uzak durmaktan baska care yok benimde kayinpederim kayinvalide gibiBen 8 sene önce kaynanam bir melektir derdim
Yapmaz derdim
Savdım sövdüm
Teee bebe dogana dek
Ben bişey demedim hiç zamanla gerçek yüzlerini görene dek
Ay o hiç çekilmez ya. Bu erkeklerin başka işi yok mu yaUzak durmaktan baska care yok benimde kayinpederim kayinvalide gibi
Yok hele emekli olunca erkeklere bı haller oluyor ya kadinin her isine karisma vs hersey var kayinpederde yakin oturuyoruz camdan surekli sokagi gozetliyor nereye gittiniz naptiniz ne aldiniz vs. Birde yemek yapip denettirmesi varAy o hiç çekilmez ya. Bu erkeklerin başka işi yok mu ya
Ksjsjsjj ay çok komik mahallenin muhtarı sankiYok hele emekli olunca erkeklere bı haller oluyor ya kadinin her isine karisma vs hersey var kayinpederde yakin oturuyoruz camdan surekli sokagi gozetliyor nereye gittiniz naptiniz ne aldiniz vs. Birde yemek yapip denettirmesi varhicte begenmiyorum yalandan hmm guzel felan diyorum
Evet aynen oyle kayinvalidem yok gibi onun yerini dolduran kayinbabavalidem varKsjsjsjj ay çok komik mahallenin muhtarı sankikesin yoğun bir işi vardır. Emekli olunca boşluktan şaşırmıştır ne yapacağını. Bir yönden de iyi kayınvalidenin başında da adeta bir kayınvalide gibidir o
öyle de oğlumuzu gelinimizden kıskanacağımız için el üstü değil de ayak altı olur gibiCanım biz el üstünde tutulması gereken kayınvalidelerden olucaz öyle demehobileri olan, dürüst, ahlaklı yetişecek oğluşlarımızı vericez daha ne yani
Uzak duruyorum geçmişte yaşananlari kabullenemedimUzak durmaktan baska care yok benimde kayinpederim kayinvalide gibi
Bazilarinda bu var sadece kendi ailesi aileymis gibi uzulurse uzulsun huzursuzluktan iyidirEşimde üzülüyor dedim üzülmenin anlami yok dedim sende bizimkilerden uzak duruyorsun dedim
Kız ne kıskanması yaöyle de oğlumuzu gelinimizden kıskanacağımız için el üstü değil de ayak altı olur gibi
Kaynanam eşimle el ele geziyor. Benim için en saçması budur.Kaynanayla ilgili duydugunuz ya da yasadiginiz en garip en komik olay nedir? Gecen instagramda gordum dugunde gelin, kaynanasinin damadi emzirdigini gormus gelin odasinda aklima geldi boyle bir konu acim dedim.
Bana pek komik gelmiyor ama kayınvalidem ve eşim el ele geziyorlar. Kayınvalidem iznimiz bittiği zaman çocuk gibi ağlıyor oğlumu özleyeceğim diye. Gelip sizin yanınızda kalmak istiyorum diye tutturuyorKaynanayla ilgili duydugunuz ya da yasadiginiz en garip en komik olay nedir? Gecen instagramda gordum dugunde gelin, kaynanasinin damadi emzirdigini gormus gelin odasinda aklima geldi boyle bir konu acim dedim.
Bizimkide farklı şehirde yaşarken yanından döndüğünde en az 2 gün ağlardıBana pek komik gelmiyor ama kayınvalidem ve eşim el ele geziyorlar. Kayınvalidem iznimiz bittiği zaman çocuk gibi ağlıyor oğlumu özleyeceğim diye. Gelip sizin yanınızda kalmak istiyorum diye tutturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?