• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana kaynana...

Haklisin canim diyor o kadar. Sonra anneme sunu alalim anneme bunu yapalim gün asidi ara... Gibi isteklerde bulunuyor. Ya haketmiyor ki bunları. Bende deliriyorum sonra
Kocan ne diyor?sanırım alışık ses etmiyor.

Eğer onun annesinin yaptigini yapsa annem arayip sormasin zoruna gitmez inanin
anlıyorum ben seni demek ki senin sınavında buymuş allah herkese sınanması için bi dert verir. kendinden daha kötüleri de düşünüp şükret boşver. sabret emin ol bi şekilde düzelir kaynananda. düzelmezsede bayramdan bayrama muhabbetin olur o kadar.

bu aşılacak bisey değil çünkü sonuçta esinizin annesi bende sevmiyorum ama eşim için gidiyorum kaynana yüzünden esimle arami bozup evimin huzurunu bozmuyorum idare etmeye çalışmalıyız

Kızlar benim kaynanam çok cimri, çok pasaklı, çok bilmiş, herkesi emri altına alip idare etmek istiyor.... Ve ben bundan çok rahatsızım. Bu yüzden de arayıp sorasım gelmiyor ama bu seferde esimle aram açılıyor. Nefret ediyorum bu kadından offffff. Esinle bu durumu nasıl aşabiliriz? Ya da ben bu kadını nasıl sevebilirim?
Sevmen zaten zor görmezden gel en iyisi

ay bi de böyleleri ocuk doğurunca o cimri pasaklı çok bilmiş şirret dedikleri kadınların başına atar çocuklarını baksın diye
omo bokoco çok poholoooo

Kızlar benim kaynanam çok cimri, çok pasaklı, çok bilmiş, herkesi emri altına alip idare etmek istiyor.... Ve ben bundan çok rahatsızım. Bu yüzden de arayıp sorasım gelmiyor ama bu seferde esimle aram açılıyor. Nefret ediyorum bu kadından offffff. Esinle bu durumu nasıl aşabiliriz? Ya da ben bu kadını nasıl sevebilirim?

Biz nasıl atamıyorsak eslerımızde ıyısıyle kötusuyle ailesını sahıplenecek. Yıpranacak olsanızda sabır gosterıp mesafe koymanızı tavsıye ederım .

Habire görüşmüyorsanız dert etmeyin bence.
Harcadığınız paranın hesabını yaparsa ''Biz harcadığımızı ödeyebiliyoruz anneciğim yine de alakanız için teşekkürler'' diye susturun, susmazsa dinlemeyin.
Boşverin, geçiştire geçiştire konuşun kapatın, yapacak bir şey yok.

Kadin pasakliysa sanane ? Ayrica sen 4 4lükmsn? Birakin su kaynanalari ya. Arayacagin bir iki yeter bile. Kocan da snin annene aynısını dese napacaksin.

Biz bırakıyoruz onlar brkmyr peşimizi zaten. Ayrıca pasakli olup bi de sana temizlik nasil olur onu anlatır üstüne kimsenin yaptigini begenmem derse belde takilma. Vallahi benim annemde onun yaptigini yapsa aramsn kocam onu hep söylüyorum.
Kadin pasakliysa sanane ? Ayrica sen 4 4lükmsn? Birakin su kaynanalari ya. Arayacagin bir iki yeter bile. Kocan da snin annene aynısını dese napacaksin.

Peki esin senin ailenle gorusuyomu?

Evet görüsüyor cokta iyi anlasiyorlar..

Annesiyle görüsmüyorum cünkü durduk yere 17 yasindaki kiz kardesime iftira atti.. agza alinmayscak kelimeler söyledi...

Esimde son bir haftadir annesiyle bu yüzden tartisti kendiside görüsmüyor suan ilerde görüsse bile benim icin öldü o kadin...

Evet görüsüyor cokta iyi anlasiyorlar..

Annesiyle görüsmüyorum cünkü durduk yere 17 yasindaki kiz kardesime iftira atti.. agza alinmayscak kelimeler söyledi...

Esimde son bir haftadir annesiyle bu yüzden tartisti kendiside görüsmüyor suan ilerde görüsse bile benim icin öldü o kadin...

Guzel. Bende ayni sekilde iftiralarindan falan biktim gorusmuyorum. O yuzden esim benim ailemle gorusmek istemiyo ben gorusmuyorum dkye. Yani esitlik olsun diye dusunuyo ama adalet sifir. Sonucta ailem bu olaylarin disinda

kımse kımseyı sevmek zorunda degıl ama saymak zorunda
çok cimri, çok pasaklı, çok bilmiş olması sızı nıye rahatsız edıyor kı???
o onun sorunu
mesafe koyarsınız gorusmenız gereken zamanlarda gorusursunuz olur bıter...

Guzel. Bende ayni sekilde iftiralarindan falan biktim gorusmuyorum. O yuzden esim benim ailemle gorusmek istemiyo ben gorusmuyorum dkye. Yani esitlik olsun diye dusunuyo ama adalet sifir. Sonucta ailem bu olaylarin disinda
esınız esıtlık ıstıyorsa kayınvalıdenızın sıze yaptıklarını annemde sana yapsın teklıfını sunabılırsınız :)
erkekler ıslerıne geldıgı gıbı dusunmeyı ne sevıyolar oyle :)

Saygısızlık yapmıyorum ama tahammül edemiyorum. Yılda 2 haftalığına gidiyoruz kadın akıttığımiz suyun harcadigimiz paranın hesabini yapiyor
yılda 2 hafta katlanılmıcak bırsey degılkı
gıderken elınız dolu hedıyelı gıdersınız veya mutfak alısverısınde yardımcı olursunuz butun buna ragmen harcadıgınız suya laf edemez ederse yıne ; sızde ona yaptıgınız masrafı hatırlatır karsıladık suyunu ekmegını dersınız :)

esınız esıtlık ıstıyorsa kayınvalıdenızın sıze yaptıklarını annemde sana yapsın teklıfını sunabılırsınız :)
erkekler ıslerıne geldıgı gıbı dusunmeyı ne sevıyolar oyle :)

Aynen soyluyorum ama dedigin gibi isine geldigi gibi dusunuyo yapmaya kalkiyo

Olurmu hic öyle sey , Kendi annesi suclu ise senin ailen olaylarin disindaysa neden görüsmek istemiyorki bu esitlik degil haksizlik...
Sözde kaynanam beni cok severdi yalanci.. öyle kelimeler söylediki bide gercekmis gibi anlatiyor bizimde ona hak vermemizi bekliyor , esimide sonunda biktirdi gecen hafta kavga etmisler annesini ziyarete gittiginde..
Kadin bu kavganin üstüne yine kiz kardesimi görünce sokak ortasinda oglumu benden siz ayirdinuz felan demis küfür etmis...
Esim bunuda duydu ben annemle muhatap olmak istemiyorum artik dedi laftan anlamiyo cünkü...

Back
X