Kaynana Kaynar Kazana :D

canada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
100
24
26
İstanbul
Kızlaaar kaynanasından dertli olanları bu tarafa alalım.Bari biz bize konuşalım da azcık rahatlayalım

ben nişanlıyım 1 yıl oldu 1 yıl sonra da düğün inşallh ama ben benim kaynanayı çözemedim , bir melek oluyor bir de baksam şöyle kurallarım var böyle kurallarım var , bende herkesin kuralları vardır diyorum sonra şaka yapıyorum kızım diyor benim sabrımı ölçüyo bence :D

konu basliginic cok itici.bnm annemde kayinvalide(kaynana hos bi kelime degil) resmen dedikoduya cagiriyosunuz insanlari. Hic hos degil. Siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar oldugu surece gelin-kayinvalide cekismeleri bitmeyecek.unutmayin bigun sizde kayinvalide olacaksiniz.siz bugun bi yuva kurduysaniz o annenin evladiyla kurdunuz. Her ne olursa olsun cennet analarin ayaklari altindadir. Cok yazik coook. Biz bekarlara kotu orneksiniz. hadi simdi cekistirin analari, analarimizi.

ben nişanlıyım 1 yıl oldu 1 yıl sonra da düğün inşallh ama ben benim kaynanayı çözemedim , bir melek oluyor bir de baksam şöyle kurallarım var böyle kurallarım var , bende herkesin kuralları vardır diyorum sonra şaka yapıyorum kızım diyor benim sabrımı ölçüyo bence :D

Şaka yoluyla sabrını ölçüyor demek ha =D

Bir gün inşallah o kurallara patlamazsın =D Sabır diliyorum ...

konu basliginic cok itici.bnm annemde kayinvalide(kaynana hos bi kelime degil) resmen dedikoduya cagiriyosunuz insanlari. Hic hos degil. Siz ve sizin zihniyetinizdeki insanlar oldugu surece gelin-kayinvalide cekismeleri bitmeyecek.unutmayin bigun sizde kayinvalide olacaksiniz.siz bugun bi yuva kurduysaniz o annenin evladiyla kurdunuz. Her ne olursa olsun cennet analarin ayaklari altindadir. Cok yazik coook. Biz bekarlara kotu orneksiniz. hadi simdi cekistirin analari, analarimizi.

bekarmışsn ya canım o yüzden bu kadar pozitifsin, ama inşallah yazdığın yazıyı bir ömür destekleticek bir kayınvaliden olur

Şaka yoluyla sabrını ölçüyor demek ha =D

Bir gün inşallah o kurallara patlamazsın =D Sabır diliyorum ...

kesinlikle nabız ölçüyor. Bakalım evlenince görcez ,aslında ben çok samimi ılımlıyımdır kimi tanısam evli olan mesafeni koy deyip duruyor anlamadım ki ben , ben de bir ısındımı can ciğer kuzu sarması oluyoruz bir tartıştımı yüzünü göresi gelmiyor

bekarmýþsn ya caným o yüzden bu kadar pozitifsin, ama inþallah yazdýðýn yazýyý bir ömür destekleticek bir kayýnvaliden olur
Tsk ederim iyi dileklerin icin, illaki sorunlar olur ama ben alenen insanin esinin annesini cekistirmesini hos karsilayamiyorum. Tamam sevmessin sana hatalari olur ama onun esinin annesi oldugunuu unutmamak gerek. Hele hele kaynana kaynar kazana. Bu ne demektir? senin annen icin dense ne dersin yani...

Tsk ederim iyi dileklerin icin, illaki sorunlar olur ama ben alenen insanin esinin annesini cekistirmesini hos karsilayamiyorum. Tamam sevmessin sana hatalari olur ama onun esinin annesi oldugunuu unutmamak gerek. Hele hele kaynana kaynar kazana. Bu ne demektir? senin annen icin dense ne dersin yani...

bekar olduğun için hemen kendi annen açısından bakıyorsun bende öyleydim ama evlendiktn sonra anlayacaksın şimdi acele etmene gerek yok... diğer mesele annene söylense demişsin söyleniyordur o da başkasının kaynanası abartılacak veya aman o benim annem onun hakkında öyle düşünemez falan diyemiyorum... gelinimiz var annem benim için ne kadar mükemmel olsa da onun kaynanası ona öyle gelmiyor olabilir bu gayet normal arkasından da farklı düşünüyordur annemde zamanında kendi kaynanasına düşündü bu böyle devam edip gidecek ben kaynana olucam gelinim bana düşünecek doğanın kanunu bu:)

bekar olduğun için hemen kendi annen açısından bakıyorsun bende öyleydim ama evlendiktn sonra anlayacaksın şimdi acele etmene gerek yok... diğer mesele annene söylense demişsin söyleniyordur o da başkasının kaynanası abartılacak veya aman o benim annem onun hakkında öyle düşünemez falan diyemiyorum... gelinimiz var annem benim için ne kadar mükemmel olsa da onun kaynanası ona öyle gelmiyor olabilir bu gayet normal arkasından da farklı düşünüyordur annemde zamanında kendi kaynanasına düşündü bu böyle devam edip gidecek ben kaynana olucam gelinim bana düşünecek doğanın kanunu bu:)

cidden başlarda ölürdüm kaynanama hatta bende kızardım inanmazdım , kaynana sevilir mi bile diyorlardı :)
haklılarmış :D seviyorum sevmiyorum değil hatta bazen yanaklarını sıkıyorum ama bazen de tanıyamıyorum gözlerinin içine bakasım gelmiyor tabi farkediyo bendeki değişikliği
ama şu huyunu çok severim canın bişeye mi sıkıldı ben mi sıktım konuşalım halledelim halledilmiycek hiç bişey olamaz der.
he tabi konuştuklarımız halloluyo ya konuşamadıklarımızz ah gaynana ahhh :D

cidden başlarda ölürdüm kaynanama hatta bende kızardım inanmazdım , kaynana sevilir mi bile diyorlardı :)
haklılarmış :D seviyorum sevmiyorum değil hatta bazen yanaklarını sıkıyorum ama bazen de tanıyamıyorum gözlerinin içine bakasım gelmiyor tabi farkediyo bendeki değişikliği
ama şu huyunu çok severim canın bişeye mi sıkıldı ben mi sıktım konuşalım halledelim halledilmiycek hiç bişey olamaz der.
he tabi konuştuklarımız halloluyo ya konuşamadıklarımızz ah gaynana ahhh :D

nişanlıyken kendi kaynanasını anlatıp çok cahildi falan diyip gözünden nefret okunuyordu sonra ben onun bana yaptıkarını sana yapmıycam moduna geçti sonunda da kaynanası vefat etti gözlerindeki nefret bana döndü:D bende saf saf aman uzakta olucam banane kaynamamdan derdim ama sonra mesafelerin önemli olmadığını tlf bile hayatın zindan edileceğini öğrendim:) bizde konuşuyoruz amaa ne konuşmaaa genelde onun timsah gözyaşları ve duygu sömürüsüyle noktalanan...:)

Canım bende nişanlıyım ve anlattıkların birebir benim kaynanamla aynı.Bide nişanlım tek çocuk.Napıcamı,nasıl davranıcağımı şaştım kaldım valla:D

QUOTE=;26842351] ben nişanlıyım 1 yıl oldu 1 yıl sonra da düğün inşallh ama ben benim kaynanayı çözemedim , bir melek oluyor bir de baksam şöyle kurallarım var böyle kurallarım var , bende herkesin kuralları vardır diyorum sonra şaka yapıyorum kızım diyor benim sabrımı ölçüyo bence :D [/QUOTE]

Son düzenleme:
Canım bende nişanlıyım ve anlattıkların birebir benim kaynanamla aynı.Bide nişanlım tek çocuk.Napıcamı,nasıl davranıcağımı şaştım kaldım valla:D

Burda sadece kötü şeyler yazmak gerekmiyor.Ayrıca herkes sizin gibide düşünmüyor kimisinin kayınvalidesinden neler cektiğini cok okudum ben bu sitede.Bir gerçek daha var ki bu sitede insanlar kendileri gibi olarak konuşuyor burda nefes alıyor muhabbet ediyor.3-5 kadın bir araya geldiğinde emin ol %98 kaynana konusu acılır ve %99 kayınvalide değil kaynana olarak anılır.Zaten nişanlandığında ya da evlendiğinde bunu görüceksin.Burda hiç bir kötü niyet yok.Buraya kafa dağıtmaya giren pek çok insan var.Bu sitede olduğuna göre örnek alma yaşını coktan geçtiğini düşünüyorum canım.Herkesin düşüncesi kendine tabi.Kırdıysam affola..

Canım anlatmak istediklerimi bire bir anlatmışsın cok sağol :)

kesinlikle nabız ölçüyor. Bakalım evlenince görcez ,aslında ben çok samimi ılımlıyımdır kimi tanısam evli olan mesafeni koy deyip duruyor anlamadım ki ben , ben de bir ısındımı can ciğer kuzu sarması oluyoruz bir tartıştımı yüzünü göresi gelmiyor

Yorumlara Çok Güldüm..
Dağıtın Kafaları Bu Topikte..
Hiç Birini Dikkate Almayın.. :27:
Yaptıkları Herşey O Kadar Gereksiz ki..
Gülün İşte Bir Taraflarınızla.. :27:
Anlatabildim mi Canlarım ? :1:

hamurlarında var malesef. ama istisna kayınvalidelerde yok diil. bize nasip olmaz orası ayrı :) bir hafta sonra 4 ay biticek ama maşallah başından beri çok başarılı burnumdan getirme konusunda :) görüşmeyince diorumki eşimin annesi onu büyütmüş yetiştirmiş seviim kötü diil olur böle şeyler diorum. ama ortada bişi yokken yaptıı tavırlar beni deli edio. mesela gayet iyiydik en son pazar günü görüştük. bende nası sevindim alışıo bana heralde artık yapmıcak die. ama nerdeeee dün akşam yemeğe geldiler. kadın bana nasılsın die bile sormadı. kaç saat kaldılar yemin ediorum benle tek kelime etmedi. oğlu bişi anlatırken gayet güldü ben anlatırken millet güldü o somurttu yüzüme bile bakmadı. hala eşime söliip sölememekte kararsızım o farkındamı onu da bilmiorum. naptım ne oldu 3 gün içinde onu da çözebilmiş diilim :) bi diorum Allaha havale ediim bi diorum kocama söliim burnundan getiriim senin anneni sevmiorum diim. şaştım kaldım.

benden uzak Allaha yakın olsun dicem ama onada yakın olamıyo inançsızdır kendisi, uzakta olsun iyi olsun kötü bişi dilemiyorum yinede..

hamurlarında var malesef. ama istisna kayınvalidelerde yok diil. bize nasip olmaz orası ayrı :) bir hafta sonra 4 ay biticek ama maşallah başından beri çok başarılı burnumdan getirme konusunda :) görüşmeyince diorumki eşimin annesi onu büyütmüş yetiştirmiş seviim kötü diil olur böle şeyler diorum. ama ortada bişi yokken yaptıı tavırlar beni deli edio. mesela gayet iyiydik en son pazar günü görüştük. bende nası sevindim alışıo bana heralde artık yapmıcak die. ama nerdeeee dün akşam yemeğe geldiler. kadın bana nasılsın die bile sormadı. kaç saat kaldılar yemin ediorum benle tek kelime etmedi. oğlu bişi anlatırken gayet güldü ben anlatırken millet güldü o somurttu yüzüme bile bakmadı. hala eşime söliip sölememekte kararsızım o farkındamı onu da bilmiorum. naptım ne oldu 3 gün içinde onu da çözebilmiş diilim :) bi diorum Allaha havale ediim bi diorum kocama söliim burnundan getiriim senin anneni sevmiorum diim. şaştım kaldım.

canım bende başlarda aynen senin gibi düşünüyodum şimdi 2,5 yıllık evliyim artık herşeyi usulünden söylüyorum eşime, sana nasılsın dememiş kayınvaliden, bizimki ben hastanede yattım bi kere arayıp geçmiş olsun demedi normal zamanda zaten aramazda o zaman bile aramadı, bende aramıyorum sormuyorum ne hali varsa görsün, aman eşimin annesi falan filan diyodum bende aynen senin gibi ama geçti artık o zamanlar, beni iyi günümde zaten aramaz da zor günümde bile aramayan eşimin annesi de olmaz olsun hiç umurumda değil kim ne derse desin.. sende zamanla usulünden bilirsin ne yapman eşine nasıl anlatman gerektiğini.

Son düzenleme:
Yok canım bende deme öyle şeyler daha çok erken evliliğiniz yeniymiş hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın inşallah.
Bence bi süre daha bekle derim ben,eminim zordur sabırlı olmanı diliyorum.Eşine söylemen konusunda beklemeni tavsiye ederim sonuçta annesi vereceği tepkiyi tahmin edemezsin,sonunda daha çok kırılmak var.Benim annemle babannemde ilklerde hiç anlaşamamışlar ama şimdi gör ana-kız gibiler.Dilerim Allahtan bizim kayınvalidelerimizde o kıvama gelir :)

Allahım herkesin yuvasını korusun,kayınvalidesiyle arasını ana-kız ilişkisinde tutsun inşallah :)

Son düzenleme:
Back
X