- 11 Aralık 2019
- 221
- 143
- 53
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler. açıkça o sevdiğim bir yazmam, geri ve deyin. hayırrr diye tepinecek değil ya çocuk gibi. tepinir mi yoksaO gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede geldi tezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden anahtarı da ona bıraktım o ara almış işte
O gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede gelditezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden yedek anahtarı da ona bıraktım o ara almış iştesiz evde yokken kayınvalidenizin sizin evde işi ne?
Tepinir tepinir dün telefonda istedim vermem deyip telefonu suratıma kapattı yüzsüzfazla samimiyet tez ayrılık getirir derler. açıkça o sevdiğim bir yazmam, geri ve deyin. hayırrr diye tepinecek değil ya çocuk gibi. tepinir mi yoksa
Aynen öyle. Basit bir bez parçasıyla kimse zengin ya da fakir olmaz. Alınırken konu sahibine en azından "kızım bunu çok beğendim, benim olabilir mi?" dese hiç bir sorun yok.Şimdi alt tarafı bir yazma meselesi değil bu anlıyorum..Bende benden izinsiz bir esyamın alınmasına bozulurum.Bu bana göre sınır ihlalidir saygısızlıktır..Ha hiç malıma düşkün değilim ama bu tavır hoşuma gitmez.Begenip istese fazla fazla veririm ama izinsiz alınması yanlış bence bunu konuşun..Çünkü bugün bir yazma alır yarın beğendiği başka biseyi.Ben olsam açık açık söylerim..
Ah eşim de diyo zaten sana yakışmıyordu o yazma dedim kavga da olsa alacamBir daha bu şekilde eşyalarimi alacaksa ben yokken eve gelmesini istemiyorum annenin ya da kapi kilitlemek zorunda kalacagim derdim eşime.
Rabbim öyle şeyler nasip etmesin inşallahSiz de onun evinden bir yazmasını çalıntabak çanak ne bulsanız indirin cebe
Aynen öyle..Bunu nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum.Cok ayıp çokAynen öyle. Basit bir bez parçasıyla kimse zengin ya da fakir olmaz. Alınırken konu sahibine en azından "kızım bunu çok beğendim, benim olabilir mi?" dese hiç bir sorun yok.
Huyunu suyunu bilseniz öyle deseniz bile içinize dert olurBi yazma ya ne olacak canı sağolsun derdim heralde.
alt üstlü müsün kv ile.O gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede geldi tezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden anahtarı da ona bıraktım o ara almış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?