Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler. açıkça o sevdiğim bir yazmam, geri ve deyin. hayırrr diye tepinecek değil ya çocuk gibi. tepinir mi yoksa

Şimdi alt tarafı bir yazma meselesi değil bu anlıyorum..Bende benden izinsiz bir esyamın alınmasına bozulurum.Bu bana göre sınır ihlalidir saygısızlıktır..Ha hiç malıma düşkün değilim ama bu tavır hoşuma gitmez.Begenip istese fazla fazla veririm ama izinsiz alınması yanlış bence bunu konuşun..Çünkü bugün bir yazma alır yarın beğendiği başka biseyi.Ben olsam açık açık söylerim..

siz evde yokken kayınvalidenizin sizin evde işi ne?
O gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede gelditezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden yedek anahtarı da ona bıraktım o ara almış işte

fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler. açıkça o sevdiğim bir yazmam, geri ve deyin. hayırrr diye tepinecek değil ya çocuk gibi. tepinir mi yoksa
Tepinir tepinir dün telefonda istedim vermem deyip telefonu suratıma kapattı yüzsüz

Aynen öyle. Basit bir bez parçasıyla kimse zengin ya da fakir olmaz. Alınırken konu sahibine en azından "kızım bunu çok beğendim, benim olabilir mi?" dese hiç bir sorun yok.

alt üstlü müsün kv ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…