- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Sizde ondan habersiz geri alınBen evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Çalınan rızasız alınan bişey nasılsın onun helalliği oluyor nasıl bir kafa yapısıKaynananıza yazmanızı geri vermesi kosuluyla benden iğneoyalı yazmaLAR HEDİYE.
Sonraki yazmalar icin genis güvenlik önlemi alin birakin o yazma artik onun helali..
Gidince siz de olur olmaz birşeyini indirin cebe. Hiç mi birşey bulamadınız, su için, bardağını çantaya atın, eşinize söylersiniz bardağını aldım diye. Allah Allah yaa bu ne vermem diyip inat etmek? ‘Annen baban sana çarşıdan yenisini daha güzelini alacak kızım, ooyy, ağlama sen dayanamam’ derdim herhaldeTepinir tepinir dün telefonda istedim vermem deyip telefonu suratıma kapattı yüzsüz
Tepinir tepinir dün telefonda istedim vermem deyip telefonu suratıma kapattı yüzsüz
Kavga etmeyinAh eşim de diyo zaten sana yakışmıyordu o yazma dedim kavga da olsa alacam
Ay şaka mı bu ahshahahha çok garip bir kadın o zaman ne diyebilirim bilemedim hem yüzsüz hem hırsız. Çocuklarımı onun yanına bırakmazdım ben huy kaparlar mazallah...Tepinir tepinir dün telefonda istedim vermem deyip telefonu suratıma kapattı yüzsüz
Bu sefer de bir dahaki geldiğinde o yazmayı alır.Kavga etmeyin
Eşinize daha daha güzelini aldırtın, takın gidin
Kaynananıza da kocam dayanamadı daha güzelini hediye etti diyin
AlsınBu sefer de bir dahaki geldiğinde o yazmayı alır.
Valla bizde bir laf vardır, vermeden devamlı alana denir. Alma ağacının altında mı doğdun? Heh işte bu tarz insanlar pes etmez canım, almaya alışkınlar çünkü.Alsın
Kocasına bir daha aldırır
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın der, kaynana pes edene kadar böyle giderdim
Kv niz neden sizin bulaşıklarınızı yıkıyor? Bir de iletişiminiz yok mu kapısını çalın ve anne yazmamı verir misin onu takıcam bugün falan deyinBen evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?