Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Ya olay yazma değil. Yazma değil de ziynet eşyası olsaydı tepkiler farklı olurdu ama.
Ne olursa olsun, kimsenin eşyasını izinsiz bir şekilde almamalıyız. O yaşa kadar öğrenememiş mi?
Size de tavsiyem, bir daha siz yokken gelmesin, anahtar falan vermeyin. Hatta görüşmeyi de minimumda tutun.

Sizde ondan habersiz geri alın

Altı üstü bir yazma ama izinsiz almış olması sinir bozucu. Bir de neden almış, geri verecek mi yoksa el koymak için mi?

Mesele bir yazma meselesi değil izinsiz eşyalarınızın alınması anlıyorum sizi ben de sinir olurdum. Ama ardına düşmeyin konu kapansın tadınız daha da bozulur boş verin gidin kendinize daha iyisini alın. Hatta bir kaç tane alın
Diğer türlü boş yere canınız sıkılacak

Kaynananıza yazmanızı geri vermesi kosuluyla benden iğneoyalı yazmaLAR HEDİYE.
Sonraki yazmalar icin genis güvenlik önlemi alin birakin o yazma artik onun helali..
Çalınan rızasız alınan bişey nasılsın onun helalliği oluyor nasıl bir kafa yapısı

Tepinir tepinir dün telefonda istedim vermem deyip telefonu suratıma kapattı yüzsüz
Gidince siz de olur olmaz birşeyini indirin cebe. Hiç mi birşey bulamadınız, su için, bardağını çantaya atın, eşinize söylersiniz bardağını aldım diye. Allah Allah yaa bu ne vermem diyip inat etmek? ‘Annen baban sana çarşıdan yenisini daha güzelini alacak kızım, ooyy, ağlama sen dayanamam’ derdim herhalde

Alt tarafı bir yazma diyeceğim evet.
Ama sizin için özel bir değeri varsa kvnize başka yazma verin,onu geri isteyin

Tepinir tepinir dün telefonda istedim vermem deyip telefonu suratıma kapattı yüzsüz
Ay şaka mı bu ahshahahha çok garip bir kadın o zaman ne diyebilirim bilemedim hem yüzsüz hem hırsız. Çocuklarımı onun yanına bırakmazdım ben huy kaparlar mazallah...

Benim pislikte çorabimi çalmıştı. misafirliğe gitmiştik, çorabimi bı sebepten çıkardım sonra bulamadım, o almış. Çantamı karıştırır,Yüzsüz lanet. Eve gelince bütün dolapları karıştırır. Heryere bakar.

Anneannemde çalardı. Koku olsun yazma olsun çarşaf olsun. Valizine koyar giderdi.

Bunlardan uzak durmak lazım. Daha bundan haberiniz var, haberiniz olmadan alinanlari napacaksiniz?

Alsın
Kocasına bir daha aldırır
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın der, kaynana pes edene kadar böyle giderdim
Valla bizde bir laf vardır, vermeden devamlı alana denir. Alma ağacının altında mı doğdun? Heh işte bu tarz insanlar pes etmez canım, almaya alışkınlar çünkü.

Kv niz neden sizin bulaşıklarınızı yıkıyor? Bir de iletişiminiz yok mu kapısını çalın ve anne yazmamı verir misin onu takıcam bugün falan deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…