Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

Mutfak masasına çöp koy
Sonra kv gelip gidince ararsın aa anne çöpü almamışsın diye

Sende ona gidince güzel bi eşyasını gözüne kestir kimseye çaktırmadan al eve gidince de ay ortalıktaydı kırılmasın diye aldım çantama koydum unutmuşum benimle eve kadar gelmiş neyse eşya sonuçta önemli değil dersin

Bulaşık makinesi temizleyicisinin kutusuyla uçtuğunu bilirim. Daha neler neler gitti evden tabi ben evimin anahtarını benden gizli anasına veren bir yaratıkla evliydim. Sonradan öğrenince tüm taşlar oturdu yerine tabi.
Hırsızlık kanlarına işlemiş.

Beğenmiş almış ne olacak bosver bir daha yaparsa açıkça rahatsiz olduğu u söylersin ayrıca esine de söylemiş belki sana söylese hayır diyecektin belli ki kadın çok beğenmiş ki kullandığın bir şeymiş azcık da o kullansın gelip bulaşık vs yikadigina göre zor zamanda sana el de atıp yardım de ediyor

Yazmayı geri almak bunun icin mesele yaratmak çok ayıp bence yani değmez. Ama bu da size ders olmuş olur artık mesafeli olun kayinvalidenize karşı. Bahane olmuş olsun bu olay

Aldığı şeyin önemi yok, adı hırsızlık.
İstemişsiniz terbiyesizliğine devam etmiş, bir daha istemezdim ben olsam.
Ama tavrımı da koyardım sanırım.
Hatta evine gittiğimde yazmamı ortalıkta görürsem geri alırdım
Mesafe koyun.
Anahtarınızı geri alın, bir daha da hayati bir durum olmadıkça vermeyin.

Boş verin, demek ki çok beğenmiş hediyem olsun deyin gitsin.

Bir daha da bu tür bir olaya mahal verecek durumlardan kaçınırsınız olur biter.

Altı üstü bir yazma ne olacak? Kendi anneniz alsa da aynı tavrı mı sergileyeceksiniz?

Bence bulaşık bahane evi karıştırmak şahane modunda kaynana. O yüzden kimseye özelini teslim etmiceksin kimseninde özeline girmiceksin. Bugün tülbent yarın başka bir şey.

Huyunu suyunu bilseniz öyle deseniz bile içinize dert olur
Ay bilmiyorum bu şekilde almış olması onu nasıl ilginç gösteriyorsa, sizin de o tülbent buraya gelecek gerekirse kavgayla alırım demeniz sizi de ilginç gösteriyor. İki davranış da normal değil bana göre. Bir de eşeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var, Bi yazma için deymez.

Bence bulaşık bahane evi karıştırmak şahane modunda kaynana. O yüzden kimseye özelini teslim etmiceksin kimseninde özeline girmiceksin. Bugün tülbent yarın başka bir şey.
Tabi ki ama yazma almış ve oğluna da söylemiş ne bilim ben olsam telrarlanmadigi sürece bir şey demezdim sanırım

Kayınvalide olması gelinin evinden izinsiz çöp bile almasını haklı çıkarmaz, izinsiz alınmış şey ister tülbent olur ister toplu iğne.

Çocuklara dahi başkasının eşyasını izinsiz almamayı öğretmek çocuk eğitiminin önemli bir parçası değil midir?

Oğluna söylemiş Alınan tülbent oğlunun değil gelinin, geline ait kişisel eşyayı alacaksa direkt kendisine sorar.

F Flamingolar12345 kayınvalideniz evinizden size ait bir şeyi alıp geri istediğinizde yüzünüze telefonu kapatacak kadar görgüden yoksun, istemeye devam edin bence.

Annemin evinden bile habersiz bir şey almam, almak istiyorsam sormam gerekir doğal olarak. Ne alindigi hiç önemli değil. guzelce istese zaten verilecek bir şey. Böyle bir şey yaşasam artık istemem fakat bundan sonra dikkat ederim, ben yokken evde bırakmam ve anahtarı vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…