- 17 Temmuz 2021
- 8.334
- 26.233
- 498
- Konu Sahibi Flamingolar12345
-
Bulaşık makinesi temizleyicisinin kutusuyla uçtuğunu bilirim. Daha neler neler gitti evden tabi ben evimin anahtarını benden gizli anasına veren bir yaratıkla evliydim. Sonradan öğrenince tüm taşlar oturdu yerine tabi.Benim pislikte çorabimi çalmıştı. misafirliğe gitmiştik, çorabimi bı sebepten çıkardım sonra bulamadım, o almış. Çantamı karıştırır,Yüzsüz lanet. Eve gelince bütün dolapları karıştırır. Heryere bakar.
Anneannemde çalardı. Koku olsun yazma olsun çarşaf olsun. Valizine koyar giderdi.
Bunlardan uzak durmak lazım. Daha bundan haberiniz var, haberiniz olmadan alinanlari napacaksiniz?
Boş verin, demek ki çok beğenmiş hediyem olsun deyin gitsin.Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Altı üstü bir yazma ne olacak? Kendi anneniz alsa da aynı tavrı mı sergileyeceksiniz?Ben evde yokken benden habersiz almış ve bana söylemeye tenezzül bile etmeyip eşime söylemiş karina şöyle haberi olsun demiş ve sözde ben ortalığa atmışım da oda kendine almış
Bu olay çok canımı sıktı vermek istemiyorum geri istedim vermedi siz olsanız bir daha ister misiniz alt tarafı bi yazma diyeceksiniz belki ama hem benden habersiz alması cok zoruma gitti hemde ben çok seviyordum yazmamı
Ayrıca etrafa atmış dediği de kızımın yatağının üstündeydi
Ev benim evim istediğim yere koyarım ya
Bence bulaşık bahane evi karıştırmak şahane modunda kaynana. O yüzden kimseye özelini teslim etmiceksin kimseninde özeline girmiceksin. Bugün tülbent yarın başka bir şey.Beğenmiş almış ne olacak bosver bir daha yaparsa açıkça rahatsiz olduğu u söylersin ayrıca esine de söylemiş belki sana söylese hayır diyecektin belli ki kadın çok beğenmiş ki kullandığın bir şeymiş azcık da o kullansın gelip bulaşık vs yikadigina göre zor zamanda sana el de atıp yardım de ediyor
aynısından almaz misinAh eşim de diyo zaten sana yakışmıyordu o yazma dedim kavga da olsa alacam
Yalnız "espri" cümlesi o..Çalınan rızasız alınan bişey nasılsın onun helalliği oluyor nasıl bir kafa yapısı
Ay bilmiyorum bu şekilde almış olması onu nasıl ilginç gösteriyorsa, sizin de o tülbent buraya gelecek gerekirse kavgayla alırım demeniz sizi de ilginç gösteriyor. İki davranış da normal değil bana göre. Bir de eşeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var, Bi yazma için deymez.Huyunu suyunu bilseniz öyle deseniz bile içinize dert olur
Tabi ki ama yazma almış ve oğluna da söylemiş ne bilim ben olsam telrarlanmadigi sürece bir şey demezdim sanırımBence bulaşık bahane evi karıştırmak şahane modunda kaynana. O yüzden kimseye özelini teslim etmiceksin kimseninde özeline girmiceksin. Bugün tülbent yarın başka bir şey.
ben istemeye utanırım yaTepinir tepinir dün telefonda istedim vermem deyip telefonu suratıma kapattı yüzsüz
Hayır aynı mahalledeyizalt üstlü müsün kv ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?