kaynana mı görümce mi olmak istersiniz

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
439
3
96
Bursa
ben görümce olmak isterdim çünkü iyi bir görümce olurdum benim görümcem çok kıskanç onun gibi olmazdımŞeniz

Eğer ikiz bebeklerim ölmeseydi ,büyüyüp evlenselerdi kayınvalide olucaktım...

Ama hala hem anneanne hem de babaanne olma umutlarım var benim..............

ben kaynana olmak isterdim.gelinimin herşeyine karışırdım,oğlumu dolduruşa getirirdim.bütün gün evini alt üst ederdimkaydirigubbakcemile3

bılmıyorum kaynana olabilirmıyım daha evlı degılım ama cok ıstesemde görümce olamayacağım malesef o yuzden görümce olmak isterdim.

görümce olucam ama kaynana da olmak isterdim gamyoncuiremsu

abim var bu yuzden gorumceyım. ama geline bir eziyetim yok.

oğlum var sanırım kaynana da olucam. oğlumu kıskanırım belki karısından :)

kardeşim erkek olduğu için görümce olucam.evladım olunca allah nasip ederse kayınvalide de olucam inşallah.ben den hem görümce olur hem kayınvalide. :))

keşke olabilseydim ama kaynana olamıyorum.olsam ben de 60 yaşımda oğluma en iyi arabayı aldırıp gezer tozardım geline inat.geline de en adi arabayı aldırırdım.böylece içimdeki öfkeyi atardım diyecem ama ben yapamam böyle şeyleri.belki de o yüzden oğlum olmuyo

ben görümce olmak isterdim çünkü hala olmak istiyodum:):) ama teyze olucam

bide görümce olsam iyi görümc olurdum heral arkadaş gibi olurduk ama kardeşim erkek değil

dua ettimdi ama olmadı:):)

bende görümceyim ama kaynana olmak istemem yaa benden kaynana olmaz delirtirim insanı
hihihi

sut abilerimden dolayı gorumce sayılırım :) ama kardesım evlenınce gercek gorumce olcam :):)
kaynana olmak isterım , oğlum veya kızmın muruvetını gormek benı çok mutlu eder emınım..

görümceyim malesef
kaynana olmak isterdim ...kaynanam gibi olmayacağımdan adım gibi eminim alkisalkisalkis

ıkısı de olmak ısterım, ama görumce olmam artık ımkansız. ıkısı de olabılseydım eger, kendı dunyasını yaşayan bır rol olurdu rolum. çunku hayatıma çok karışılmasından ve ınsanların hayatlarına karışmaktan nefret ederım. çok tatlı, sevgı dolu bır ılışkım olsun ısterdım karşıdakı adaylarla.

görümceyim çok şükür vede cici bir görümce olduğuma inanıyorum
kaynana olcam ama gelinim olmıcak malesef :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…