kaynana mı görümce mi olmak istersiniz

10 günlük görümceyim...
allaha şükür şimdilik aramız iyi,hep iyi olsun inşallah...
kendi görümcelerimin bana yaptıklarını ona yapmam ben....

10 günlük görümceyim...
allaha şükür şimdilik aramız iyi,hep iyi olsun inşallah...
kendi görümcelerimin bana yaptıklarını ona yapmam ben....

insan bazı şeyleri yaşayınca karşısındakilerede davranışı farklı oluyor görümce değilim olmak isterdim:asigim:

kaynana olmak isterim zaten görumceyım
bari bır de kaynana olayım, erkek anası

görümçe oldum şuan kardeşinin hanımıyla iyi anlaşıyoruz
kaynana da olacam 2 oğlum var hayırlı yerlerken kısmet kapısı açsın mevlam tüm evlatlarımıza
sanırım gelinlerimlede iyi gecinirim

çok cadı bir baldızım onu biliyorum naniknanik kayınvalide de nasipse oluruz da cadı bir görümce olmayı çoook isterdim galiba naniknanik :dance:

zaten 2 yıllık görümceyim hiç sevilmiyorum kaydirigubbakcemile2 ama kesinlikle oğlan anası olmalıyım kaynanam gibi olmamak için -tatlicadiarzu-

ne kaynanalık yaparım nede görümcelik............görümcede oldum ama ne karıştım ne sorun yaşadım herkesin hayatı kendine takıntısız biriyim yani...
bana bi sıfat yakıştırılmasınıda sevmiyorum ...kaynana olcak olsam ben sadece eş annesiyim ,görümceyse sadece eşinin kardeşiyim okadar...

kaynanada olsam görümcede olsam eminimki karışan ve kıskançlık yapan biri olmam! 3günlük dünyada insanların huzurunu kaçırmaya niyetim yok lmaz:

Görümce olmak istemezdim açıkçası ve şükür ki olmayacağım, ama kaynana dersek bunca dertli gelin varken gelde kaynana olmak istemezdim kayınvalide olacağım ben iyisimilülülülülülü

Son düzenleme:
Zaten görümceyim, Allah nasip ederse kayınvalide de olacağım.
Ama görümce olmayı tercih etmezdim.

Ben ikisinide isterim yaa anlaşırım çünkü .gelinim olursa eğer hiç karışmayı düşünmüyorum destek gerekirse tam destek arkalarında olurum ama kararlarına falan karışmam asla ...görümce olamam erkek kardeşim yok olsun isterdim gelinimiz olsun beraber gezelim tozalım abla kardeş olalım die ama yok maalesef kii....gerçi benimkilerle anlaşamıyoruz hiç nefret ediyorum.oğullarını kardeşlerini benden deli gibi kıskanıyorlar.ellerinden gelse aynı yatağa sokturmayacaklar elimizden aldın diyolar.ben bunları nasıl seveyim yaaa.sevebilirsin diyen varsa söylesin allah aşkına

ya ben hiçbirini olmak istemiyorum ama erkek kardeşi var.kötülükten değil tabi ama genede istememfisfisfis

ikiside... görümceyim zatii..üstüne bir de kaynana olsam fena olmaz... :):)

amaaannn ikiside hoş değil iyiki de erkek kardeşim yok.. yok çekemem elin kızını ya.. puuffffssss..ıyyyykk.. sevmedim bu soruyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…